Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dá se nahrávat přes android box

Zdravím
Na alliexpresu jsem si koupil tento adroid tv box
https://www.amazon.com/Android-10-0-T95-Quad-core-Ethernet/dp/B0833ZSW6Y
pokud budu sledovat na něj iptv třeba O2 tv dá se nějaky zpusobem nahrávat tv pořady at na flešku nebo přímo do pamšti toho boxu?

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dá se nahrávat přes android box

Stačí pohledat na Internetu, najdeš manuál.

radek1
Registrace: 1/2006

@DjTommy

Ne, O2TV má "nahrávání" na úrovni jejich serveru, nestahuješ to na lokální úložiště

michalnew
Registrace: 3/2019

@DjTommy

https://cdr.cz/clanek/androidi-tv-boxy-ktere-umi-nahravat-video-ve-fullhd

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Skoda,ze tie boxy nahravaju iba cez HDMI vstup,nie tv programy priamo z boxu

A je to
Registrace: 4/2019

Ano,lze nahrávat i z tohoto boxu,označeném T 95, z appky O2 TV.Právě jsem si to odzkoušel.Jen je potřeba "maličkost"za cca 6 000Kč(nebo víc).Už jsem o tom tady psal několikrát.Tou potřebnou věcičkou je ENCODER,např.TBS. Android box se propojí HDMI kabelem s enkodérem(výstup - vstup),vše musí být v jedné síti.Probíhá streaming na PC do VLC,které slouží jako rekordér.Nahrávky jsou na SSD disku PC ve zvoleném adresáři.

jerzy
Registrace: 7/2008

@DjTommy

To asi bude s tým O2TV ako píše michalnew. Mne napríklad na Chromecast Google TV v Kodi v addone Enigma2 client nahráva normálne. Aj zo Skylink Live. Nahráva aj priamo v Androide v LiveChannel.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@DjTommy

O2 TV nemám, takže to odskúšať neviem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Nene, nejde to, mám o2 box NG i a O2 apku v Android televizi. Nahrává se na úrovni serveru, lokálně nic nestáhneš. Počkal bych do druhé poloviny roku, kdy O2 bude celý svůj systém překopávat na Android zařízení a nové aplikace pro chytré TV

michalnew

@michalnew

Ok díky za informáciu.

petersk

Lze, jen ne na tomto boxu zalozenem na Allwinner. Kup jiny box do 1000,- Kc zalozenem na Amlogic. Pak tam dej CoreElec, kde rozebehnes TvHeadend a pridas si iptv dle libosti (i vice), nebo externi tunery dle libosti. pak ti pujde nahravani primo v boxu, resp. lepsi je na nas nebo externi disk.

aafroman
Registrace: 6/2014

@aafroman

Řeč je o O2 TV, to za prvé... za druhé proč nahrávat když jsou IPTV služby se sedmidenním archivem, EPG, mediatékou a na filmy/dokumenty je zde Stream Cinema? HDD/USB úložiště už ani nevím jak vypadají

michalnew

@michalnew
Ano, vím o čem je řeč, nahrávání jede. Proč nahrávat? To ať si každý vyhodnotí sám, někdo chce, někdo nechce. Odpovídím jen na to, že to je technicky možné bez kupování drahých hdmi fičur.

aafroman
Registrace: 6/2014

Nikoho nenutím kupovat drahé věci,i když zrovna výrobky od TBS jsou špičkové a např. enkodér má spoustu jiného využití,než jen nahrávání.TV box T 95 je kvalitní a jde z něj nahrávat i z O2TV.Použitý chipset s tím nemá nic.Kratičkou nahrávku z tohoto boxu jsem dal sem ulozto.sk/file/PDjhglSd7RoO/vlc-record-2021-04-17-19h01m34s-hdmi-ts

jerzy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra