Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Telly - aplikace LG

Ahoj, kdo ma Telly a prehrava pres aplikaci LG v tv, jedou vam základní programy, jako ČT 1 nebo Nova, prosim? Mne to prave nechce nabehnout :( Přitom placene programy, jako Digi Sport, Nova Sport a Nat Geo atd. jedou bez problémů. Nevite, kde muze byt chyba? :((

Polasek
Registrace: 3/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Telly - aplikace LG

Od minulého týdne když proběhla aktualizace tak vznikl problém a vidím, že setbox bude nejlepší, už jsem mluvil s podporou,kostičky, výpadky zvuku, tak se vrátím zpátky k jejich boxu,ten jede v pohodě Rv Rv Rv

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Takže ani vam to nejde?

Polasek
Registrace: 3/2021

@Polasek

Teď jsem zkusil Nova jede a šla naposled v 19.30,pak nevím,během týdne občas sekání všude, net v pohodě

lglb
Registrace: 9/2017

RE: Telly - aplikace LG

Na LG55nano90 jedou všechny kanály v rámci promo, nepadají. Velký problém je ovšem česká zvuková stopa u Nova Sport 1 a Eurosport 1 a 2, Viasaty, Filmboxy. Pod nabídkou "čeština" zní maďarština. Na můj dotaz e-mailem, kdy bude závada odstraněna, zatím z Telly neodpověděli.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

@ESPOSITO

Taková mi přišla odpověď od Telly..

dotaz:
Nedávno sice proběhla aktualizace, ale problém se zvukem nevyřešila. Tím problémem myslím to, že na určitých kanálech nejde změnit jazyková stopa na Českou, respektive přepnout na českou stopu jde, ale stále hovoří Maďarsky. Tohle je problém například u kanálů Viasat.

Dále u Českých TV stanic (Nova, ČT) nejde vypnout zvukový popis pro nevidomé diváky. Například u TV Nova a pořadu Ulice nebo Televizních novin.

Je nějaké řešení jak tyto problémy odstranit?

odpověď:
Vážený pane,

děkuji za Váš e-mail.

Níže uvedené problémy u aplikace na televizorech LG již řešíme a měly by být co nevidět opravené.

EndyCZ
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra