![]() |
|
Image Vti15Dobrý večer.Mám Vu+zero 4k a skúšam to s img Vti.Všetko mám nainštalované čo potrebujem až na problém s vyhľadávaním programov.Po nahodený settingu mi nechce točiť anténu.Od 19.2 st.E po 42 st E mi natočí,ale ďalej nie.To samé smerom západne iba po 1 st.W.Nainštaloval som plugin na hľadanie satelitov,ale ten neumožňuje hľadanie, teda nie je čím,lebo neobsahuje slovičko hľadať.Samotné img.má vyhľadávanie aj ladenie,ale neukazuje SNR: Ak má niekto skúsenosti s týmto problémom tak poprosím o radu.Ďakujem |
prjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Image Vti15stiahni si plugin vhannibal . potom daj na motor a máš tam všetko . je to tam aj pekne zoradené a nemusíš zbytočne ladiť . pod modrým tlačidlo si vyhladaj pluginy , ktoré si chceš stiahnuť. mal by tam byť aj vhannibal.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Image Vti15Mně na VU+ s VTi zlobil motor, tak že někdy zaparkoval na pozici a už se nehnul ani po resetu, občas popojel, některé pozice nenatočil vůbec. připisoval jsem to stáří asi 10 let. Začal znovu fungovat normálně, když jsem zaktualizoval soubor satellites.xml + reset motoru. |
janakon
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Image Vti15Ďakujem za odpovede,vyskúšam |
prjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
@janakonZaujímave, ja má skoro stpale image VTI vo Vučku a nikdy som s ním nemal problém![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Image Vti15@Brumo dotaz, Vhannibal má i Multistream MIS nikde jsem nenašel. Tak používám Likra.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |