![]() |
|
Samsung TV - Skylink - přetáčení archivuMáte někdo problém s přetáčením archivu v TV Samsung s oficiálním pluginem od Skylinku? Máme v rodině dvě generace TV od Samsungu, v jedné z roku 2018 všechno funguje správně, ale v nejnovější z roku 2021 archiv sice funguje, ale přetáčení jakýchkoli pořadů ne. V obou TV stejný, poslední plugin, podle vlastností v informacích. Tušíte někdo, co by za to mohlo? Není zde nějaká souvislost s tématem z roku cca 2018, kdy se Skylink dočasně rozhodl blokovat možnost přetáčení reklam u programů TV Nova ve své Live TV?![]() |
FanFanSat
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@FanFanSatObrať se na zákaznickou podporu Skylinku. Vím, že poslední týden řeší problém archivu s televizemi Samsung, kdy na TV Samsung nejde spustit archiv u některých stanic. U mne třeba nyní nejde archiv stanice Nova HD, cokoliv od pondělí nespustím, do neděle archiv funguje ; od čtvrtka do pondělí pro změnu nešel archiv u CT 1, CT 2, CT Sport, Canal+ DOMO, Viasat Nature ; přitom na PC nebo v aplikaci pro mobil/tablet na stejné síti vše funguje, jen na TV Samsung ne.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
slyšel jsemz několika míst,že má někdo problém se skylink live,nevím proč,já nic nepozoruji,vše OK |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@SirMaxDobrý den, mám stejný problém na tv samsung, hlavně nejede z archivu Nova. Jinak na pc a tabletu vše normálně jede.Aspoň vidím že nejsu sám. |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@SirMaxMně pomohla akualizace tv. |
pkmetik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@pkmetikU mne není co aktualizovat. SW v TV i aplikaci mám aktuální. Navíc Skylink o problému ví a řeší ho.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
skylink-přetáčení archivuZdravím, několik týdnů řeším se ZC Skylinku totéž včetně Průvodce. NejdouČT,nova jen Action a N2, Prima jen KRIMI,ostatní okamžitě naskočí. ZC spolupracuje-dlouhé telefonáty. Doporučuje restart STB Samsung EVO-s. Funguje to jenom několik dnů adlouhý náběh. Dle telefonátu (14.4.)mají prý problémy, ale že to jde. Navrhnul jsem, že pošlu STB do servisu a pokud bude v pořádku budu požadovat vzniklé náklady.Domnívám se jako laik, že když jdou některé programy, já je přijímám, musí být závada tam kde se vydává(vysílá). |
pepeva
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Samsung TV - Skylink - přetáčení archivuNěco tam musí mít špatně a na každém zařízení se to chová jinak.Od dnešního odpoledne začal fungovat archiv na Nova HD (tedy pouze nové pořady v archivu), ale od stejného okamžiku se přestal načítat archiv slovenské Dvojky a u Viasat Nature, také od stejné chvíle, chybí zvuk, ten sice po cca 10 sekundách naskočí, ale je to zvuk živého vysílání, které bylo spuštěno předtím (takže pokud mezi přehráváním z archivu je spuštěno živé vysílání např. na 15 sekund, tak po spuštění pořadu z archivu Viasat Nature je po 10 sekundách slyšet těch 15 vteřin toho předchozího živého vysílání) ; u pořadů Viasat Nature uložených dříve, je vše v pořádku. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@pepevatam co se vysílá je vše OK,když to jede mě,tak si reklamuj |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrSkylink mi od 9.4. několikrát potvrdil, že chybu řeší a dnes mi přímo řekli, že chyba není u mne, ale u nich. Ano, tam co se vysílá je vše OK, protože živé vysílání zatím běží ... horší je už to s tím archivem. Pokud máš TV Samsung, tak buď rád, že se to u tebe zrovna nijak neprojevuje.@pepeva Co se týká reklamace STB, tak to by možná mohl být problém, protože zařízení jako takové funguje určitě dobře (v rámci svých možností). Chyba je na straně služby, tudíž by se spíš mělo jednat o reklamaci služby a žádat vrácení části poplatku do té doby, než bude služba opět plně funkční. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@SirMaxsamšunt mě nesmí do baráku 10 let,koukám přes box tesla a vše ok i archiv,tak asi nebude chyba u vysilatele,to by mě taky zlobilo,i přes mobil vše ok,tak nevím,co kdo chce kde reklamovat,možná ten krám samšunt |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTakže Skylink přiznává (což rozhodně není běžné), že má technické problémy, kdy u některých zařízení, na některých stanicích nefunguje archiv, na některých nových TV nefunguje přetáčení archivu, jeho technici to řeší (již týden), ale podle tebe je chyba u Samsungu? Kdyby byl problém u Samsungu, tak by nešlo nic, ale nejdou jen 1-2 kanály co mají archiv. Podle posledních informací, co mám, se mohou problémy objevovat někdy i v aplikaci pro mobil/tablet, dokonce i u boxů Tesla (dnes dopoledne odzkoušeno přímo pracovníkem Skylinku - box Tesla a pořady z archivu u Viasat Nature nešlo spustit, tak abys nebyl překvapený, že ti to také někdy nepůjde).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
vyřešenoTak problém vyřešen. Ovladač nebyl "SPÁROVANÝ" s televizí. Ovládání hlasitosti, zapínání/vypínání televize, ovládání pluginu Skylink ve smyslu , jak jsem popsal v prvním příspěvku, fungovalo. Ovladač ale fungoval přes vestavěnou INFRA LED diodu. Když jsem si uvědomil, že ovládání TV nejde "pod dekou", hledal jsem řešení a v návodu je popsáno 3 sec držet tlačítka zpět + play/pauza. Poté začal i Skylink fungovat správně. Přetáčení archivu nyní OK.![]() ![]() ![]() |
FanFanSat
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@SirMaxtak viasat archiv jsem v životě nezkoušel,všechno co potřebuji jede ok |
pierrepetr
![]() |
|
tak pokusviasat nature hd vše ok přetáčí,history hd taky ok |
pierrepetr