Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

AMIKO micro hd se

Zdravím,poradíte jakou soft verzi nahrát do tohoto stroje aby fungovali Tv stanice ze Skylinku Home+domo , Lala , i Šlagr Premium -dik

papay
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AMIKO micro hd se

A existuje vôbec na tento lacný bazmek taký soft???
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Neexistuje.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

neexistuje ???? ved amiko bazmek je vraj najlepší na svete.... :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

:laughing: :laughing: :laughing:
...najlepší na svete nemôže byť!
Sú ešte lepšie bazmeky, také, ktoré ani kastrovať nemá zmysel.
:laughing: :laughing: :laughing:

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

jak že nie ??? ved všade píšu a všetci sú s nich nadšený všetkým fungujú bezvadne. :laughing: normálne uvažujem že všetky VU+, Gigablue, Octagon...... predám alebo vymením a doplatím si za Amiko. :laughing:

maradona

@maradona

To keby si vymenil všetky linuxy za Amiká, tak na tom ešte aj zarobíš! :laughing:
No, normálne a vážne vravím, skoro jak prvá cena v Lote! :laughing:
Poznámka:
Tiež sa mi tu "povaľuje" jedno Amiko a ani za toho šľaka neviem, že ako ho mám využiť?! Žiaden stôl v domácnosti sa mi nekymáca, ani nemám neposlušného psa, že by som to po ňom od jedu hodil. :laughing:
Čo s tým stb, kto poradí?
:) :) :)

mmiriboy

@mmiriboy

ked pôjdeš do štúrova tak to prehod za dunaj. :))) to nemáš daleko. :)))

maradona

@maradona

Tento rok som najbližšie k maďarom bol pri pracovnej "návšteve" Komárna. To je tiež "hod na krátke trate". :laughing:

mmiriboy

@mmiriboy

No vidíš,a já jsem kamarádovi vyměnil Skyworth za Amiko 8265+ a kanál 26(kanály ČT),který Skyworth nezvládl Amiko s přehledem naladilo.Myslím terestrial. ;)

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

To buď tomu rád, že sa ti podarila aspoň takáto výmena. To sa len málokomu podarí! ;)
Akože Amiko ako FTA prijímač zvyčajne funguje dosť slušne, ale už oveľa horšie je to zo sw podporou pre funkčnosť dekódovania z kariet od výrobcu resp. od externých vývojárov fw. A radšej ani nebudem spomínať podporu net aplikácií v týchto stb.
Rv Rv Rv
Za mňa, tieto stb sú už dávno za svojim "zenitom dokonalosti". Totižto mám dojem, že viac ľudí sa ich chce radsej zbaviť, ako vlastniť. :)

mmiriboy

amiko_microhd_se 2.4.44_mcas

twinspin
Registrace: 10/2019

pokud je karta Irdeto M7, zkus soft 2.4.58

lance
Registrace: 10/2008

@papay

jak říká twispin 2.4.44 a pokud ho chceš tak ti ho pošlu
2.4.58 mám taky, (je pro youtube), ale nevyzkoušel jsem ho na caid 0624,ty kanály co požaduješ.
najdeš mě v Pm nebo na centrumu.cz

korkoran
Registrace: 10/2006

Ani 2.4.44_mcas nerozkóduje kanály menované v príspevku (Irdeto s vyšším zabezpečením).

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

@maradona

Pokud se nepletu, tak na 5 prodávaných modelů (H265, 8155, 8265+..) byl sw pro kartu M7 s L2B včetně homeshare vydaný v roce 2020, kdy se o L2b majitelům VU+, Gigablue, Octagon...jen ve snu zdálo. Na další starší modely včetně MicroSE byl sw 2.4.44 pro M7 uniblok bez L2b a homeshare vydaný v květnu 2018. Hrozně moc tě to muselo v noci strašit, že tě tyto přijímače stále tak vytáčí. Naštěstí pro tebe už je sw pro karty L2b pro některé tebou jmenované značky v tomto roce taky a nemusí se kupovat kvůli tomu Qviart. ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

firmware 2.4.56_SKYLINK_ICE, vidi ICE kartu v mode IRDETO a funguju v nom aj HBO atd, cize L2b OK, soft vydany 29.5.2019 !

texan
Registrace: 2/2008

AMIKO micro hd se

bohužel já už to amiko mikro se nemám na vyzkoušení,sám jsem přešel v 8265+ na moduly
pro papae:nemám ani tu A103E
Slyšel jsem,že se Žerikem fungují obě radia mikro i A103E

korkoran

@RAFI007

mne osobne je šum a fuk nejaké L2b..... viem si poradiť aj bez skylinku aj tak to mám len ako doplnok. :laughing:
to je to posledné čo ma trápi a spím ako maco.
:)))

maradona

@maradona

spíš ako Mačo lebo maco?🥱😌😌

korkoran

@korkoran

Spíš amíco 🥱 μHádééé...eSÉ

krupino
Registrace: 10/2008

Z tých bazmekov amik, ako ich tu nazývate ide včetko u amiko mira, na ten je soft,kde to ide, ale na mini,micro,všetky impulse,8150 atď asi nie.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Je soft 2.4.56 na tom to chodí, ten kto píše že "neexistuje" píše hlúposti.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Každopádně lze nyní snadno ověřit zda skutečně máte své CA muduly a satelitní přijímače připravené a funkční na L2b. Televizní kanál "CANAL+ Domo" je díky promo akci Skylinku již druhý měsíc funkční na VŠECH kartách. Funguje tedy opravdu všem i se "základním" balíčkem (Digital) lze jednoduše ověřit jaká nás čeká budoucnost. Napovím, že starat by se měli všichni, komu kanál "CANAL+ Domo" aktuálně doma nehraje. Taky mám AMIKO a právě v něm (asi díky nevhodnému FW) mi CANAL+Domo nehreje. Pokud my mi někdo uměl poradit, pak budu rád za každou PM. (používám Amiko_HD8265_1.4.21_emu.abs)

hokejka988
Registrace: 12/2013

@hokejka988

Amiko HD8256 a program Canal+Domo ide s týmto softom: AMIKO_HD8265_1.3.79_SKYLINK_ICE.abs (soft nieje bežne dostupný na nete (a to neznamená že taký neexistuje)).

Rasto1978
Registrace: 6/2010

vsetko ide

pozri si toto vlákno, som to riešil a vyriešil:
https://www.parabola.cz/forum/topic-99808/

reavisko
Registrace: 1/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra