![]() |
|
AMIKO micro hd seZdravím,poradíte jakou soft verzi nahrát do tohoto stroje aby fungovali Tv stanice ze Skylinku Home+domo , Lala , i Šlagr Premium -dik |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seA existuje vôbec na tento lacný bazmek taký soft???![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seNeexistuje.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seneexistuje ???? ved amiko bazmek je vraj najlepší na svete....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradona![]() ![]() ![]() ...najlepší na svete nemôže byť! Sú ešte lepšie bazmeky, také, ktoré ani kastrovať nemá zmysel. ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyjak že nie ??? ved všade píšu a všetci sú s nich nadšený všetkým fungujú bezvadne.![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaTo keby si vymenil všetky linuxy za Amiká, tak na tom ešte aj zarobíš!![]() No, normálne a vážne vravím, skoro jak prvá cena v Lote! ![]() Poznámka: Tiež sa mi tu "povaľuje" jedno Amiko a ani za toho šľaka neviem, že ako ho mám využiť?! Žiaden stôl v domácnosti sa mi nekymáca, ani nemám neposlušného psa, že by som to po ňom od jedu hodil. ![]() Čo s tým stb, kto poradí? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyked pôjdeš do štúrova tak to prehod za dunaj.![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaTento rok som najbližšie k maďarom bol pri pracovnej "návšteve" Komárna. To je tiež "hod na krátke trate".![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNo vidíš,a já jsem kamarádovi vyměnil Skyworth za Amiko 8265+ a kanál 26(kanály ČT),který Skyworth nezvládl Amiko s přehledem naladilo.Myslím terestrial.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jjeryTo buď tomu rád, že sa ti podarila aspoň takáto výmena. To sa len málokomu podarí!![]() Akože Amiko ako FTA prijímač zvyčajne funguje dosť slušne, ale už oveľa horšie je to zo sw podporou pre funkčnosť dekódovania z kariet od výrobcu resp. od externých vývojárov fw. A radšej ani nebudem spomínať podporu net aplikácií v týchto stb. ![]() ![]() ![]() Za mňa, tieto stb sú už dávno za svojim "zenitom dokonalosti". Totižto mám dojem, že viac ľudí sa ich chce radsej zbaviť, ako vlastniť. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seamiko_microhd_se 2.4.44_mcas |
twinspin
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd sepokud je karta Irdeto M7, zkus soft 2.4.58 |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@papayjak říká twispin 2.4.44 a pokud ho chceš tak ti ho pošlu2.4.58 mám taky, (je pro youtube), ale nevyzkoušel jsem ho na caid 0624,ty kanály co požaduješ. najdeš mě v Pm nebo na centrumu.cz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seAni 2.4.44_mcas nerozkóduje kanály menované v príspevku (Irdeto s vyšším zabezpečením).Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@maradonaPokud se nepletu, tak na 5 prodávaných modelů (H265, 8155, 8265+..) byl sw pro kartu M7 s L2B včetně homeshare vydaný v roce 2020, kdy se o L2b majitelům VU+, Gigablue, Octagon...jen ve snu zdálo. Na další starší modely včetně MicroSE byl sw 2.4.44 pro M7 uniblok bez L2b a homeshare vydaný v květnu 2018. Hrozně moc tě to muselo v noci strašit, že tě tyto přijímače stále tak vytáčí. Naštěstí pro tebe už je sw pro karty L2b pro některé tebou jmenované značky v tomto roce taky a nemusí se kupovat kvůli tomu Qviart.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd sefirmware 2.4.56_SKYLINK_ICE, vidi ICE kartu v mode IRDETO a funguju v nom aj HBO atd, cize L2b OK, soft vydany 29.5.2019 ! |
texan
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
AMIKO micro hd sebohužel já už to amiko mikro se nemám na vyzkoušení,sám jsem přešel v 8265+ na modulypro papae:nemám ani tu A103E Slyšel jsem,že se Žerikem fungují obě radia mikro i A103E |
korkoran
![]() |
|
@RAFI007mne osobne je šum a fuk nejaké L2b..... viem si poradiť aj bez skylinku aj tak to mám len ako doplnok.![]() to je to posledné čo ma trápi a spím ako maco. ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaspíš ako Mačo lebo maco?🥱😌😌 |
korkoran
![]() |
|
@korkoranSpíš amíco 🥱 μHádééé...eSÉ |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seZ tých bazmekov amik, ako ich tu nazývate ide včetko u amiko mira, na ten je soft,kde to ide, ale na mini,micro,všetky impulse,8150 atď asi nie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seJe soft 2.4.56 na tom to chodí, ten kto píše že "neexistuje" píše hlúposti. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: AMIKO micro hd seKaždopádně lze nyní snadno ověřit zda skutečně máte své CA muduly a satelitní přijímače připravené a funkční na L2b. Televizní kanál "CANAL+ Domo" je díky promo akci Skylinku již druhý měsíc funkční na VŠECH kartách. Funguje tedy opravdu všem i se "základním" balíčkem (Digital) lze jednoduše ověřit jaká nás čeká budoucnost. Napovím, že starat by se měli všichni, komu kanál "CANAL+ Domo" aktuálně doma nehraje. Taky mám AMIKO a právě v něm (asi díky nevhodnému FW) mi CANAL+Domo nehreje. Pokud my mi někdo uměl poradit, pak budu rád za každou PM. (používám Amiko_HD8265_1.4.21_emu.abs) |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
@hokejka988Amiko HD8256 a program Canal+Domo ide s týmto softom: AMIKO_HD8265_1.3.79_SKYLINK_ICE.abs (soft nieje bežne dostupný na nete (a to neznamená že taký neexistuje)). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
vsetko idepozri si toto vlákno, som to riešil a vyriešil:https://www.parabola.cz/forum/topic-99808/ |
reavisko
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 133 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |