![]() |
|
Telly Sport balík (online) na televizorech LGZdravím a prosím o info, jaké máte zkušenosti s provozem aplikace pro Telly (Sportovní balíček online) na televozorech LG? Uvažuju o 55nano86.Díky. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: Telly Sport balík (online) na televizorech...Na větším televizoru bude horší obraz. Po internetu je ta kvalita obrazu u sportovních přenosů mizerná.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Telly Sport balík (online) na televizorech...v kazdem pripade by to melo jet jak pres jejich app tak pres browser. na 55" ta bida nebude tolik znat ale je to fakt otresny,sklinklive tak max na pc. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Telly Sport balík (online) na televizorech LG (# 9Mám Telly i Skylinklive, na oled 55" je telly mnohem lepší obraz než skylinklive |
teruna10
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@teruna10Jasné, "mnohem lepší", to ti tak veríme. Ešte nám povedz, koľkatky máš dioptrie. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Telly Sport balík (online) na televizorech...ale ma pravdu predsedo,telly2go ma mnohem lepsi obraz nez skylinklive i kdyz je to bida ale proste mensi bida. |
kristian1
![]() |
|
@baltikPtal se tě někdo na to? Ne, tak zaraž a odpovídej k tématu. |
teruna10
![]() |
|
@kristian1Ak je telly2go bída a napriek tomu je "mnohem lepší", tak na skylinklive ide permanentne zrno. To je tak, keď to posudzuje https://www.partystore.sk/okuliare-hlupak-cierne-pop-782.html?pID=782&image=0 |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
@baltikTo je přesně odpověd tvého IQ |
teruna10
![]() |
|
fcjohnfcjohn když pouzijes mobil tak jo jinak nerozumím o čem píšeš. Mám srovnání se satelitem a nejsem si jistý o čem píšeš. Asi jsi neměl nikdy telly přes net. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Telly jsem zkoušel, na velké obrazovce (55) např. fotbal hodně kostičkuje, datový tok nestačí. Ale to stejné je i u O2. Dívat se na to dá, ale oproti obrazu jaký je ze satelitu je to o dost horší.Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
@satman1A to internet 150 mb po kabelu. A s polským Canal+ to vůbec nesrovnávám...Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
@fcjohnnevim jak je mozny ze ti to kostickuje. me to nekostickovalo nikdy.ani pri fotbale.ani pri hokeji.ani bez jejich prijimace.a ani ted s jejich prijimacem. |
kristian1
![]() |
|
RE: Telly Sport balík (online) na televizorech...Nevím, měl jsem to naposledy na zkoušku 1 den loni v listopadu. O2 sport mám pořád, dívat se na to dá, ale obraz ze satelitu je prostě o dost ostřejší.Dreambox 920
|
fcjohn
![]() |
|
![]() |