![]() |
|
VTi15 - dateutilV Archivu CZSK (verze zdarma) je poměrně nově doplňek pro Eurosport Player. Dokázal by mi někdo poradit, jak do boxu s VTi 15 dostat doplněk "dateutil", který je ke spuštění třeba ?Příkaz skrz terminál "opkg install python-dateutil" končí hláškou "Unknown package". Předem děkuji za všechny reakce. Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: VTi15 - dateutilToto je návod od Misanova.Seznam změn Eurosport Player [B] 1.0: [/ B] Počáteční verze (misanov) Pro plně funkční plugin musíte ve svém prohlížeči získat hodnotu „st“ cookle. Otevřete prohlížeč Google Chrome - Přihlaste se na www.eurosportplayer.com a začněte přehrávat jakékoli video - Stisknutím klávesy F12 získáte přístup k nástrojům pro vývojáře - Vyberte kartu Aplikace - Na levé straně vyskakovacího okna vyberte Cookles v sekci Storage - Vyhledejte název „st“ cookie pod https://www.eurosportplayer.com a zkopírujte jej Hodnota Otevřete pole Enigma (přihlaste se do pole pomocí telnetu): - Zastavte Enigma2 (spuštěním příkazu: Inlt 4) - Otevřete soubor / etc / enigma2 / settings jakýmkoli editorem (vi) - Vložte zkopírovanou hodnotu na nový řádek začínající config.plugins.archlvczSK.archlves.plugin_video_eurosport.eurosporttoken = - Uložte soubor nastavení a zavřete editor - Spusťte Enigma2 (spuštěním příkazu: init 3) MSSTING Já jsem to nezkoušel. Obraz je prý lepší než z Andoidu. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: VTi15 - dateutilAno, obraz je výrazně lepší než na androidu...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: VTi15 - dateutil@drobeček no však toto jsi mě psal již dříve. Tak jsem ten tvůj výraz použil.![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePředpokládal jsem, že už ti také EP fičí na E2...![]() ![]() Jinak kolega hori97 se ptal trošku na něco jiného, ale mě šel dateutil instalovat přes telnet OK, image openatv... ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: VTi15 - dateutil@drobeček dík za optání. EP jsem měl jen na měsíční otestovaní ze zvědavosti. Nejsem zase takový sport fanda. Mám Skylink Komplet tak je na co se dívat. Někdy![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: VTi15 - dateutilNávod od misanova jsem četl. Token mám překopírovaný, ale doplněk mi padá do chybové hlášky, protože chybí doplněk dateutil, který jsem zatím nedokázal doinstalovat.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
![]() |