![]() |
|
pridat novy tp samsung tellykoupil jsem si novou tv samsung a mam telly, nejak jsem prisel na to jak pridat novy TP ale nejde u nej vybrat prenosovou rychlost 28800 konkretne prima max 12563 jsou tam jen nejake prednastavene.mam taky cryptobox 752hd tak sem myslel prenest seznam do samsungu, tak sem stahl cryptobox channel editor a taky chansort, ale nejde mi to skonvertovat, tak jestli nemate nekdo uz hotovy soubor pro samsung nebo nejaky convertor nebo aspon editor, protoze v chansort asi editovat frekvence nejde. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: pridat novy tp samsung tellyjak že nejde pridať TP ??? menu/vysielanie/odborné nastavenia/manuálne ladenie/ vyberieš si akú používaš družicu/transpordér/ a na samom spodku nájdeš Nový a zadáš si frekvenciu akú chceš. takto to mám ja v modely 2019.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: pridat novy tp samsung tellyStačí jít na stránky Telly technická podpora a stáhnout kanálovou mapu pro Samsung podle roku výroby potom nahrát do TV!![]() |
hamm3520
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: pridat novy tp samsung tellyuz sem na to prisel. jde o to ze ovladac nema ciselnik tak tam neslo zadat rucne ale jen to prednastavene. tak sem pomoci aplikace primo samsungu pouzil ovladac na telefonu a tam uz je cifernik.teda musel sem na hodne veci prijit u teto tv ten ovladac je hrozny. mozna zkusim najit nejaky klasicky od samsungu ktery by fungoval s touhle tv. a tedka kdyz sem hledal obrazek toho ovladace a chtel sem dat tak sem si vsiml ze je tam tlacitko s cisly teda... sem nejdriv ani nevedel jak se zapina seznam kanalu abych nemusel prepinat po jednom. https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71955580-ae-the-sero-ls05t-qa43ls05tauxzn-White-282381998Download-Source-zoom.png |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: pridat novy tp samsung tellyBude ti fungovat jakýkoli klasický DO Samsung. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |