Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 - modrá

Dnes jsem si vzpoměl,že mohu sledovat na telefonu O2 modrá a nainstaloval jsem to.Zajímalo by mě jestli to jde rozchodit nějak i na tv.Nebo třeba přes DVB-T android box.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

O2 - modrá

samože jde to

kanon
Registrace: 2/2007

RE: O2 - modrá

Nějak konkrétněji?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Třeba pomocí Chromecastu, pokud ho neobsahuje samotná tv, nebo v závislosti na OS v tv pomocí jejich aplikace, řešení v podobě apk do android boxu se doporučuju vyhnout, pakliže to není Android TV box, pak lze doinstalovat aplikaci nativně dostupnou pro Andoid TV.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

myslim, ze lze pouzit i box s klasickym androidem, ale aplikace pro o2tv se tam musi nainstalovat ve verzi pro android tv (tedy ne ta, ktera je urcena do mobilu/tabletu)

duchman
Registrace: 2/2006

Tak že koupit něco takového? Chci to na starší LED tv která bude přes léto v pergole.
Google Chromecast 3
Google Chromecast s Google TV
Xiaomi Mi Tv Box S

Jarous

tak to ti poradim presne podle mych vlastnich zkusenosti: pres chromecast se obraz casto skube, chvili je plynuly a pak se na zlomek vteriny zastavi - velmi neprijeme. Nevim jestli uz to opravili, ale myslim ze ne. Pritom jine sluzby jako skylink live, ivysilani atd. mi na chromecastu funguji. problem se vyskytuje u obou mych chromecast zarizerni - origo chromecastu2 i xiaomi mi boxu S.

Pri sledovani pres KODI se zase hodne casto prerusuje na zlomek sekundy zvuk - dost to trha usi. Zkousel jsem ruzne verze kodi na ruznych boxech/zarizenich/platformach. Vysledek stejny.

Problem vyresen instalaci apky o2tv urcene pro androidtv do xiaomi miboxu S - vse nyni funguje bez problemu - obcas se stane ze obraz mirne poskubava, ale staci prepnout program nahoru dolu a je vse ok. Doporucuji.

duchman
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra