![]() |
|
xiaomi mi tv stickzdravim, chcel by som sa opytat niekoho kto vlastni tento stick ci sa tam da spojazdnit skylink live a ci dobre zrkadli aj z iphonu? dikZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 598 |
![]() |
|
@kratosAno aplikace Skylink Live Tv funguje skvěle. Nainstaluješ ji z Google Play. Zprovoznit se musí přes mobilní telefon, ve kterém musíš mít rovněž nainstalovanou aplikaci Skylink Live a naskenuješ QR KOD z obrazovky televize...průvodce nastavením na obrazovce tě navede. Jinak je potřeba mít dobrý signál na WiFi, nebo ten MI TV STICK je schovaný a zastíněný za TV. Doporučil bych raději Xiaomi MI TV BOX S. Má větší paměť, lepší příjem WiFi, obraz může být, až v rozlišení 4k. MI TV STICK umí, max Full HD 1080p. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@john72Mam tiez ten xiaomi mi tv stickPripojenie wifi 100% Pokusam sa nainstalovat Skylink Live ale pise,ze"Ceka na instalaci" a dalej sa nic nedeje ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv sticka to zrkadlenie z iphonu ste niekto skusal?Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
@A je toUrčitě by to mělo jít nainstalovat. Když jsem instaloval na zkoušku aplikaci Kuki Tv taky mi to tak napsalo, trvalo to déle,ale nakonec se to stáhlo a nainstalovalo... |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickplne funkcni sledovani tv a skylink live tez mam istalovano no problem jen kdyz zapnu mikrovlnku zasek ta krava mi rusi wiffi |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
repoSkylink live sa nachádza aj v ponuke addonu repository pre Kodi. Stačí nainstalovat a v nastaveniach povolit Live stream |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@pizzmanKodi tam ani nemusi byt |
A je to
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickNakoniec som kupil chromecast 3 a ide vsetko co som chcel, dik za rady👍Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
@kratosVsak Xiaomi mi tv stick ma zabudovany Chromecast |
A je to
![]() |
|
@ A je toKratos to nevedel že je tam zabudovaný Chromecast!![]() |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stick![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickešte mam 1 hlúpy tv tak som objednal aj xiaomi tv stick, teraz sa dá kúpiť za 32€, dúfam ze bude šlapať to 1gb ram sa my zdá trochu málo![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickZa 32€? To som ti mohol predať môj za 20€ a aj tak by som nebol v strate. Som zvedavý ako budeš spokojný s tým (nevhodné slovo)nym ovládačom a pomalým systémom. Ale možno som len rozmaznany s nvidia shield. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
A je toÁno ma zabudovaný Chromecast ale tak úžasný že funguje len keď zapneš čiže prepnes tv vstup na xiaomi tv stick. S funkčnosti originálneho Chromecast sa ani zďaleka nechytá. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
@mdrakchromecast ide super, zrkadli mobil aj notas, ten xiaomi stick bude primarne na skylink live a youtube a to dufam pojde ok![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
@niglabi @polo3698Len sa mu smejte! Ukazujete, aki ste vy sami!Preboha, na aku znosku posmechov, ponizovania a odpisovania tych, ktori prosia o radu tych, ktori sa vyznaju? V tomto fore uz nejde o to poradit, ked viem, ale ukazat tym, ktori (este) nevedia, aki su hlupi a smiesni a nemozni. Toto forum bolo kedysi o pomoci druhym. Dnes je to forum, kde vas zosmiesnia a daju najavo, ze ste nehodni tu byt. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickkdyž si něco kupuji tak vím proč a na co![]() ![]() ![]() |
polo3698
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickmám doma 3 různé kousky a klidně na alze si o nich přečtu toto je vrchol lenosti![]() ![]() ![]() |
polo3698
![]() |
|
@mdrakNo,na to uz treba kondicku![]() Mam to zapojene na HDMI switch a prepinanie je jednoduche ![]() |
A je to
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickna 1 tv win i android |
polo3698
![]() |
|
@polo3698Aj ja, polo.Cez to vsetko nezosmiesnujem ludi, ktori si to "něco" kupili na zaklade reklamy, odporucania priatela, alebo len tak na to natrafili. Zistili totiz, ze niekde je problem a ziadaju o pomoc, ci aspon radu, ako to vyriesit, ked uz to kupili. A dostane sa coho? Dostane sa im vysmechu. Aj od teba, polo. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@polo3698ked niekto nieco predava, napise len ake je to super, preto je dobre zistit nazor niekoho co to ma doma a ma realne skusenosti...Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
![]() |
|
RE: xiaomi mi tv stickJá vím, že Stick bude asi slabší než Box, ale zajímalo by mě, o kolik. Jestli někdo zkoušel a je tam vidět velký rozdíl. Já mám box a funguje bezvadně. Bez problémů.Dokonce jsem teď nedávno překonal svůj odpor k aplikacím Android (ne TV) a pustil jsem si Horizon Go a ovládal to bezdrátovou myší. No jo. Jsem zhýčkaný dálkovým ovládačem ![]() Zjistil jsem zajímavou věc. Skylink Live nemá uložené všechny pořady, Horizon ano. Chtěl jsem si přehrát jeden pořad a na Live prostě nebyl! Máte někdo podobnou zkušenost? |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
![]() |