![]() |
|
Přehrávač pro Eurosport playerAhoj, mám prosbu zaplatil jsem si EP, Tv mám Samsung 2016, aplikaci EP mám nainstalovanou, ale nerozjede se pouze černá obrazovka, takže dotaz zní zda máte někdo zkušenost s nějakým přehrávačem, který bych připojil k televizi a šla do něj naistalovat aplikace EP a bezproblémů na něm běhala. Díky moc |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerDobře funguje EP v Octagonu 8008 openAtv 6.4, kvalita obrazu je podstatně lepší, než v Android aplikaci ...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerA jak to prosím Tě funguje? Ta aplikace EP se naistaluje a následně spustí přímo v tom Octagonu pak hdmi kabelem do televize, chtěl bych to tímto systémem, ne že to pustím na tabletu nebo něčem jinéma obraz to pak zrcadlím do televize. Možná se špatně vyjadřuju. Dík za radu |
rafa
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerAno, EP se pak spouští přímo v menu přijímače, který je zapojenpřes HDMI do televize. Jednoduché ovládání, kvalita OK. ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerDík, ještě se zeptám koukjal jsen na to to je i satelitní příjmač, cpož zrovna nepotřenuju protože už tam mám dva Telly a ještě Skylink, nevěděl by jsi pouze i nějakém zařízení jen na pouštění naistalovaných aplikací, ale stále přes kabel do tv, protože jestli to chápu dobře třeba ten Google Chromecast to je jiný princicp tam se to neinstaluje přímo do toho, je to tak? |
rafa
![]() |
|
@rafaDo nového Chromecast Google TV sa už inštalujú priamo "do toho"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@peterskTo je ten nový verze 4 co už má dálkové ovládání, a máš s tím osobní zkušenost, doporučil by jsmi to na ten Eurosport player? |
rafa
![]() |
|
@rafaTaké jsem zkoušel Openbox and 95 android, funguje, ale kvalita obrazu už není tak dobrá jako v Octagonu...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerPoužívám půl roku Xiaomi TV Box a bez problémů. Mohu doporučit.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@hori97A ty máš tu aplikaci naistalovanou přímo v tom Xiaomi, tam jí spouštíš a odtud to jde kabelem do TV ? |
rafa
![]() |
|
@rafaAno, tak to funguje...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekDíky, je na to blbá doba,když tomu přesně nerozumím, jinka bych si to nechal v obchodě ukázat ať to tam naistaluje a pustí. |
rafa
![]() |
|
@hori97a jaký máš přesně typ tento : Xiaomi Mi Tv Box S |
rafa
![]() |
|
@rafaTak já ti mohu půjčit ten Openbox na vyzkoušení, odkud jsi?..![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekČeské Budějovice, to jsi hodně důvěřivý člověk v dnešní době![]() |
rafa
![]() |
|
@rafaAno, aplikace je přímo nainstalována v boxu. Vše se ovládá dálkovým ovladačem, který je součástí balení. Konkrétní typ je Xiaomi Mi Tv Box S.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
![]() |
|
@hori97Díky za rady i info. |
rafa
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerŘešili jsme toto u strýce (viz tady v diskuzi). Když jsme připojili Xiaomi Mi Tv Box S (koupen nový v Mironetu), tak mi to nahlásilo, že aplikace Eurosport player není pro toto zařízení dostupná (nebo tak něco). Nepomohla ani aktualizace systému v Xiaomi, ani vrácení té původní. Ostatní (např. Netflix nebo HBO Go) gunfovalo OK. Tak jsme Xiaomi vrátili a v Mironetu koupili Chromecast 3. Tam se to rozběhne úplně OK. Ale je to spouštění přes mobil, pro někoho nepohodlné. Pouze se mi zdá, že ten obraz přenášený do plazmy není úplně plynulý (lehce trhaný, ale jen mírně) - buď je to tím internetovým přenosem do TV (s tím nic nenadělám) anebo třeba nedostatečnou rychlostí internetu přes wifi (ta kolísá mezi 8 - 30 Mbit/s). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerLehce trhaný obraz mohu potvrdit u android aplikací, aplikace pod E2 bez problému...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@jirka67Tomu nerozumím, kde je problém. Aplikaci jsem instaloval normální cestou z Obchodu Play a bez problémů rozběhl. Klidně udělám pár fotek.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
![]() |
|
Eurosport PlayerTak teď jste mi pánové zamotali hlavu ještě více, pro co se mám rozhodnout. Protože se obávám že budou vánoce než Telly spustí ne Eurosportu 2 tenis - distribuce přes satelit( hlavně že se tím chlubí že to budou vysílat) |
rafa
![]() |
|
@hori97já Ti věřím. Třeba je to nová verze hw, sw, nevím. Vše vyúpadalo OK. Obchod Play nabízel jednotlivé preferované aplikace. Při zadávání textem u slova Eurosp se dole objevila hláška, že aplikace Eurosport player není podporována tímto zařízením. Tj. vědělo to, co hledám (ani jsem text nedopsal), ale prostě s tím nešlo nic dělat. jak jsem psal - zkusili jsme původní (tovární) nastavení a pak i aktualizovaný sw (samo to nabídlo aktualizaci) a výsledek s Eurosportem stejný, bohužel :-( |
jirka67
![]() |
|
@rafasnad nevadí, že sem dám odkaz - zde jsou oficiálně podporované aplikace (proto strýc už nechtěl zkoušet nic jiného a vzal ten oficiálně podporovaný Chromecast). I když uznávám, že někde to muůže běžet lépe (viz drobeček). Ale jinde je to koupit - zkusit - ponechat anebo vrátit.https://help.eurosport.com/hc/cs/articles/360009615660-Jak%C3%A1-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-podporuj%C3%AD-Eurosport-a-Eurosport-Player- |
jirka67
![]() |
|
@jirka67Možná je chyba v tom,že jsi nedopsal celý název Eurosport player. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jirka67Schválně jsem zadal Eurosp a je tam pět apek pro tento výraz,i např. eurosport stream atd. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: Přehrávač pro Eurosport playerMám Tesla Mediacentrum X700 Pro , u apk Eurosport player nejdou nastavit údaje účtu.Používám Chrome a po zadání údajů o účtu , které si Chrome zapamatuje běží perfektně. |
starek
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
![]() |