![]() |
|
Streamování z TV na TV - Android box ?Ahoj, nevím úplně přesně jestli jsem nazval téma správně. Ale potřeboval bych poradit , pze v tom nemám zkušenost vůbec. V obýváku TV + sat. box VU+ 4K DVB-S2. A tedka bych potřeboval do ložnice kde plánuji nějakou menší TV následující. To tedka jsem se díval přes mobil když jsem něco jooo potřeboval vidět.Přes aplikaci IP atd...je nějaká jednoduchá věc jak toto přenést na TV která bude v ložnici ? Nějaký andoid box ? Popř. jaký ze zkušenosti ? Nebo jsem uplně vedle s tímhle nápadem ? Nebo se to dá vyřešit lépe než přes obraz telefonu ? Děkuji za každou radu |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Chromecast Google TV |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@harry88Přesně.Chromecast3 a máš vystaráno za 1000,-![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?android box, v ňom KODI s nainštalovaným Enigma 2 client |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@harry88Ak dobre rozumiem,chces pozerat programy z Vu+ na tv v spalni,ano?A nechces tahat ziadny kabel? Alebo uz tam mas natiahnuty koaxial |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@A je toAno přesně jak píšeš , koax není a neplánuju tahat |
harry88
![]() |
|
@hobo @ostplusRozdíl mezi Chrome3 a Chrome G TV je nějaký zásadní ? Kromě 1.000 :-) |
harry88
![]() |
|
@harry88Tak chromecast to nevyriesi,bez kablov potom jedine tenAndroid box ako pise STAN33 |
A je to
![]() |
|
@harry88Dražší jsou 4K to asi bude nejzásadnější.Chrome G TV je ještě i s dál.ovládáním a pár vychytávek pro mě ovšem celkem nepotřebných.Já chci sledovat HBO GO,Horizon GO,O2 sportpack,Skylink live,Filmbox+ atd.Paradoxně na dvou v podstatě nových TV Panasonic-kde se ovšem v op.systému jaksi chromecast nevyskytuje.Ale s tím jsem je vědomě kupoval.Takže ta trojka alespon pro mě je naprosto vyhovující.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@ A je toMěl jsem za to , že všechny co podporují WIfi nepotřebují žadný kabel...tedy včetně chromecast a další. ? |
harry88
![]() |
|
@harry88Podla mna chromecast 3 je to isteako microsoft wireless display adapter Pripojis k tv cez hdmi a streamujes z mobilu,tabletu a z notebooku do tv Ale ako z Vu+ ? |
A je to
![]() |
|
@harry88Alebo dalsia moznost je,ze do niektoreho z tychto inteligentnych zariadeni si nainsatlujes Kodi + plugin Enigma2 klient |
A je to
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Přesně jak píše @A je to. Ale na to Kodi musíš mít něco co umí Android. Tv nebo krabičku kam ho nainstaluješ.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Návod nastaveníhttps://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-stream-kanalu-z-linux-sat-stb Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Pardon @STAN33 tu radu napsal jako první![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Streamování z TV na TV - Android boxten android box mam aj ja, ale namiesto kodi mam nainstalovany dreamstream a je to praktickejsie, po zapnuti tv mi hned naskoci zoznam kanalov a nemusim zapinat kodi |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
Tohle jsem řešil taky...Koupil jsem si jeden Android Box, pak ještě lepší box a nakonec jsem všechno prodal i s televizí a do ložnice koupil za devítku 4K LEDku TCL na Androidu. Pravda, obraz tam není tak brilantní, jako měla plazma předtím (o OLED v obýváku se bavit nemusíme) ale na těch maximálně 10 hodin týdně, kdy televizi v ložnici sleduji to stačí... a vše mám v jednom, bez kabelů a s jedním dálkáčem |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?@harry88v miestnosti kde to chces je ako na tom WiFi?, kolko chces investovat do tej movej tv?, v tej miestnosti ti staci pozerat to co ide na prvom tv alebo chces mat tv zvlast a prepinat?, kolko ma vu+tunerov? |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?@michalnew tak to bude určitě nejlepší řešení Android tv, když musí stejně koupit tv. A do ní pak třeba apku Dream Player for Android TV na stream. Jinak to Vučko co vlatní má dva tunery plus 6 virtualnich. Tak volby programů nezávisle na dvou telkách. Alespoň mě to tak chodí s telefonem. Ložnici řešim druhým STB, ale vedu tam koax z paraboly![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePokud stejně musí koupit TV, tak upřímně nechápu smysl vlákna |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Špatný není ani Xiaomi Mi TV Stick. Vrazí se vzadu do HDMI a z USBčka krátký kabel na dobíjení baterky. Je k tomu dálkový ovladač. Systém Android TV, včetně KODI, kde jde nainstalovat Enigma 2 Client. A funguje tam i většina výše jmenovaných aplikací. Je to teda ale jen Full HD. Ale obejdete se bez tahání kabelů. Dá se to šikovně skrýt vzadu za televizí. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: Streamování z TV na TV - Android box ?Akorát v Kodi nastavení PVR klienti E2 se mu nezobrazí všechny tv programové nabídky co má v tom Vučku. Myslím tím celý settings. V Dream Playeru ano.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@harry88do druhej izby ti staci hociaka tv s androidom a pripojenim na net,stiahni appku Vu+HD player,zadas IP svojho boxu s heslom a kukas live aj s pristupom na harddisk svojho Vu,ja pouzivam na mojom Vu Zero |
Gear
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |