![]() |
|
Satelit na AukruNeskutečný podvod při aukci OD KORUNKYMoje zkušenost s dražbou satelitů.. Tak zvaná výhoda bez poplatků.Při vydražení postrčí výherci emailem k platbě číslo Aukra ,na které má zaplatit a z kterého tu částku v hodnotě 1 koruny spoplatní prodejci dokonce i s poštovným,přesto,že v inzerátu stojí číslo prodejce a podmínkou prodeje byla platba předem na účet prodejce. A komunikace s Aukrem,jako s hluchým indiánem v jižní americe |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Satelit na AukruTak já zatím kupoval jen satelitní přijímače , zkušenost s koupí satelitu je určitě zajímavá![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
@avatar99Ono se jedná o princip obchodu a ne o kurz českého jazyka🙋😭😖😖 |
korkoran
![]() |
|
RE: Satelit na Aukrusouhlas s "korkoranem" Aukro je jeden velkej propadák,mě podvedli a Aukro má v podmínkách,že to zaplatí a bude vymáhat a velký kulový,nulová odezva-na aukru už nic neobjednám...moje zkušenost...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Satelit na AukruOno se jedná o princip obchodu a ne o kurz českého jazyka🙋😭😖😖 |
korkoran
![]() |
|
@jansmrzJá jsem s několika aukráky mluvil a zjistil,že takovou zk ma povícero lidí.Když od korunky tak to nějak Aukro musí domáznout.Konkretně moje chyba byla,čekal jsem,že průměrně chytrý kupce si inzerát dočte do konce, co je o platbě napsáno a nenechá se od aukra zbl.nout![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Satelit na Aukrukupoval jsem na Aukro jen parkrat,ale penize jsem posilal primo prodejci,jinak tedy Aukro je hnus velebnosti,nespolehlivy,podvody v prodejich,neda se tomu vubec duverovat,je to vzdy obrovske riziko.nejlepe vsechno na dobirku,ale ani tam neni jistota ze neco prijde a bude to to co ma byt a co je v popisu. 👎 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Satelit na AukruNa Aukru mám několik desítek nákupů.Vždy zaplaceno předem a ani jednou nebyl problém.Já jsem maximálně spokojený.Taky se předem musíte podívat na profil prodejce...než něco koupíte. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Satelit na Aukruna profilu muze byt napsano cokoliv,upravuje se to podle potreby,tak jako vsude, a obchazi se to ruzne,neda se na to spolehnout,a nekteri prodejci jsou nespolehlivy uz prave tim profilem |
medard 1
![]() |
|
RE: Satelit na AukruJak se dá upravit profil prodejce,když hodnocení udělují kupující?Nebudeš tvrdit,že úpravu provádí Aukro? Když mám někdo několik tisíc prodejů s reputací 99,5%,tak tam by problém být neměl....nebo ano? .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Satelit na Aukruprave ze ty upravy provadi primo Aukro, stejne jako jine prodejni weby |
medard 1
![]() |
|
@medard 1tak,tak jako v mém případě upravili platební údaje,aby s té pi.omé koruny dostali nějaký groš,když to od korunky je bez poplatku.Ty problémy narostly po novém polském majiteli |
korkoran
![]() |
|
aukroNa aukru prodávám různé věci již delší dobu a zatím bez problémů, pokud by někdo měl špatný profil neprodávám. |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
@chrpaMoje negativní zkušenost není s kupci,ale s Aukrem a jeho po.dv.ody |
korkoran
![]() |
|
RE: Satelit na AukruJenže taky nesmíte jít po "korunce" vážení... Mě to aukro vnucovalo víckrát, když jsem prodával, ale nešel jsem do toho nikdy. Klasickou aukci 10 dní, ať zaplatí prodejce přímo mě (nebo kurýrovi, to jdou peníze úplně mimo aukro přes účet kurýrní společnosti), nebo případně já prodejci, pokud kupuju... |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Satelit na Aukruje to tzv. bezpecna platba. pri vystavovani aukce je treba to odskrtnout. jinak s tim nemam zkusenosti.ale vim o jednem zahr. inzertnim servru kde to taky tak funguje je to pry bezpecne pro obe strany kdy penize dostava ten servr nez kupujici ten predmet vyzvedne a zaplati za nej. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@alien777To vše znám.Jedná se o to,že to provedli v Aukru bez samého vědomí a za poplatky z poštovného,což nebyl zisk. ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranSkúsenosť s Aukro.cz mám od roku 2009 a len jedna bola negatívna... Aj to s predajcom, ktorý peniaze prevzal, no s odoslaním tovaru čakal skoro rok... Najprv aj komunikoval a výhovorky prečo zakúpený tovar neposlal nemali konca, až sa odmlčal... Tak som na neho podal trestné oznámenie a čuduj sa svete, do týždňa mi peniaze vrátil... Najväčší gól bol, že v mestečku kde býval tento zbojník, sídlila vo vedľajšom vchode aj pobočka polície, ktorá to riešila...![]() Priamo cez Aukro - "Bezpečný nákup" som nešiel ani raz... Vždy som kupoval - Kup teď s platbou na účet predávajúceho... Zatiaľ som ešte nepredával, aj keď už som nad tým práve tento rok uvažoval... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Satelit na AukruS koupí moc zkušeností nemám, ale prodávám tam už několik roků všelijaké harampádí které už nepotřebuji a žádný problém.Tedy samozřejmě kromě toho, že se občas najde nějaký nespolehlivý kupující, ale ten pak vždy skončí na mé černé listině. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: Satelit na Aukruzrovna na to aukro koukam, ty ceny tam, neskutecny, je to silne prepaleny, a jeste v dnesni dobe.! |
medard 1
![]() |
|
RE: Satelit na AukruJo jo, některé nabídky jsou tam fakt neodolatelné. Třeba takový Showbox S300 za 300 Kč nebo Mascom MC 1110 CR za 160 Kč, no nekup to.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: Satelit na AukruJá jsem dříve hodně nakupoval a sem tam prodával na starém Aukru a fungovalo to perfektně. Jednou se našel prodejce, který mi prodal vadný výrobek a pak se oháněl tím, že psal, že nemůže vyzkoušet a že nemůže garantovat funkčnost. Prachy ale vzal jako za funkční. Aukro mu zablokovalo účet a pohrozilo trestním oznámením. Prodejce najednou otočil a hned mi vrátil peníze a omluvil se. Měl jsem s nimi vynikající zkušenosti. Když platby šli přes ně, vždycky granatovali vrácení peněz v případě nespokojenosti. Někdy vraceli i poštovné.Potom, co to prodali novému majiteli, to šlo od desíti k pěti. Lidi na to jen nadávají. A je pravda, že od té doby tam prodávali jen překupníci předraženou veteš. Už jsem si tam nikdy nic nekoupil. Nebylo co. Nejdřív jsem si říkal, že se potřebují usadit a doladit to. Ale té původní kvality to už nedosáhlo. A taky asi spousta lidí ztratilo důvěru a tak se tam objevují jen špatné nabídky. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
![]() |