![]() |
|
Cinemax vypadkyAhojte,pozeram teraz cinemax, ale neskutocne to seka, ostatne stanice ok, aj cinemax2 ide bez problemov. |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadkyVšetky stanice na 12012 V "sekajú".... trvá to už dlhšie ale nebolo to také extrémne ako dnes... |
delerium
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadkyJak bylo to heslo "Radost se dívat" jen tak dál skylink![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadkyKdyž je hurikán,tak to pochopitelně nepůjde![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadkyŘíkal si hurikán..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadkykluk jako ty...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
Cinemax 2 - zostavajuce titulkyAhojte, nechcem zakladat novu temu, ale chcem sa spytat, ci ste zistili na kanale Cinemax 2 (na Skylinku) taku vec, ze ked je film s titulkami, tak tie aj v case, ked sa vo filme nehovori, zostavaju na obraze. Pokial sa vo filme hovori, tak sa normalne menia, ale ked sa hovorit prestane, tak ten posledny text zostava na obrazovke. Da sa to samozrejme zrusit cez dialkove ovladanie, ale je to rusive. Vsetky ostatne kanaly z balika HBO MaxPack (teda HBO, HBO2, HBO2 aj Cinemax) zo Skylinku u mna funguju v tomto smere normalne, co sa tyka titulkov, tento problem som spozoroval len na Cinemax 2. Stretol sa s tym niekto? Mam Openbox S3 CI HD so starsim firmwarom, ale ako pisem, tento problem som si vsimol len na tom Cinemaxe 2. Pokial je film v dabingu, ziadny problem nie je ani na Cinemax 2. Tyka sa to len filmov s titulkami. Dakujem za vsetky postrehy. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
@kolleTaky jsem si všíml a šlo to vypnout,ale při tytulech se vypínají okamžitě.asi do dělá tvůj stroj |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@kollemal som vlani na mesiac predplateny ten balik a robilo mi rovnako ako popisujes, vantage vt-100 |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@korkoranTakze robi to aj Tebe s tymi titulkami, ze zostavaju na obraze? Lebo aj mne to ide vypnut cez DO, ale ked nic nespravim, tak zostavaju na obrazovke - posledny text. Neprijemne na tom je to, ze pokial by som chcel pozerat na Cinemax 2 film s titulkami, musel by som po kazdej sekvencii, ked je film bez rozpravania, stisnut tlacidlo na DO, napr. Exit, aby ten text zmizol. Cez HBO GO to ide samozrejme normalne, ale myslel som tento linearny kanal - Cinemax 2 na Skylinku. |
kolle
![]() |
|
@nbejTakze to vypada, ze je to tym streamom, ze inymi slovami - chyba nie je v mojom prijimaci. No, ale co s tym? Predpokladam, ze asi nic - zrejme o tom prevadzkovatelia ani nevedia. ;-) |
kolle
![]() |
|
@kolleNe,mě nezústávají stát,velmi čilě zmizí,psal jsem,že tvúj problém je v tvém stroji |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranOK, dik za info, tak mozno to naozaj bude u mna - alebo na niektorom type prijimacov... |
kolle
![]() |
|
@kolleja som to neriesil, predplatne mi skoncilo a tot vsjo |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Cinemax vypadky@kolleZdravím. Dnes popoludní som pozeral film na Cinemax 2 a všetko šlo bez problémov. Titulky sa zobrazovali tak, ako bolo treba. Teda iba vtedy keď bol na obrazovke dialóg. Keď skončil, titulky sa skryli. (Technisat Digicorder ISIO S) |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
@IVOzNRDik za info, je to teda asi len u mna. |
kolle
![]() |
|
![]() |