![]() |
|
IPTV na Samsung Smart TVAhojte, potreboval by som poradiť. Doposiaľ som používal na sledovanie IPTV aplikáciu IPTV Smarters Pro. Po kúpe novej TV od Samsungu, ale túto aplikáciu v ponuke neviem nikde nájsť. Nie je tam ani aplikácia KODI. Neporadíte nejakú dobrú aplikáciu z ponuky aplikácii v TV Samsung. Ďakujem.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
OTT-Play by AlexFunguje v Samsungu, v LG, v Androidu.... podpora piconů, EPG, archivu, mediatéky...https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=991852 |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
Ke stažení plus návod zde...https://forum.ott-play.com/index.php?topic=6.0 |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVked napíšem do samsung apps vyhladavania slovo IPTV,tak mi tam nájde 7 rôznych aplikacii..tak skus nejaku z nich..ak sa ti nechce skušat,tak stiahni aplikaciu OTTPLAYER,tá je zadarmo a mám ju odskušanu...ja ale používam už 8 rokov SMART IPTV..pri nej sa ale platí jednorazový poplatok 4,50 eur a musíš ju dostat do TV cez usb (všetky návody nájdeš na youtube) |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 277 |
![]() |
|
IPTV na Samsung Smart TVSouhlas s Jožkom SMART IPTV ok |
gant
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVPozeral som tie IPTV aplikácie, ale ani jedna sa nepodobá aplikácii IPTV Smarters Pro. Chcem len zadať svoje prihlasovacie meno, heslo, adresu a sledovať IPTV.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVVeľmi dobrý je Perfectplayer. Dá sa nastaviť ako predvolený - po zapnutí tv sa hneď otvorí a kanály prepínaš ako v tv šipkou. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVPerfectplayer mi ale Samsung obchod s aplikáciami neponúka. Vyskúšal som aj niekoľko playerov čo sú v Samsung obchode, ale všade chcú registráciu, zadanie mojej MAC adresy, a nahratie môjho zoznamu IPTV na ich stránku. A nič z toho sa mi teda nepáči. Neexistuje možnosť nahrať do TV IPTV Smarters Pro z USB?TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44Zkus ubrat na nárocích nebo si napiš vlastní aplikaci |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVTo sú vysoké nároky? IPTV Smarters Pro alebo ekvivalent?TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44donedávna jsem Samsung TV měl a aplikací pro sledování IPTV je pro ně kvantum a to dobrých. Pokud se Ti žádná nehodí, je problém někde jinde, než v nabídce |
michalnew
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVhttps://www.duplexplay.com/InstallationSamsung.html |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
@feulon@feulon - dík za tip. DuplexPlay je naozaj pekne a prehľadne spracovaný prehrávač. Playlist je ale opäť nutné aj s prihlasovacími údajmi zadať na webovej stránke prehrávača. Len mne to príde divné, že sa neprihlasujem priamo v aplikácii ale všetky údaje odovzdávam vývojárovi aplikácie prehrávača![]() TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44jaký údaje,email,jméno,vše si zařiď na smyšlený a mac si klidně dej,aT se po.s.er.ou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: IPTV na Samsung Smart TVSS Player ti možno bude vyhovovať. Ak sa nechceš nikde "ukazovať". Ipečky staníc zadáš klávesnicou alebo cez DO, čo je zdlhavejšie, epg a picony zadávať nemusíš ak utrafiš názov stanice ako ho majú na serveri ( nie Jednotka ale STV1 napríklad) prevádzkovateľa SS Playera. Neviem či ho Tizen má, webOS áno. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
![]() |