![]() |
|
Netflix omezujeNetflix začíná omezovat sdílení účtů. a uz to zacina. zlata iptv. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
BlablablaČo to meleš, jedine čo začal je, že chce overovací kód ktorý príde zakladateľovi skupiny na netflixe... Aj to len testuje u malej vzorke užívateľov. Naopak povedal, že není šanca ako zabrániť aby sa zdielali účty na netflixe. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeLze třeba podle IP adresy...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujesocky sa uz trasu |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@JaviSockám nejde o ušetřené 2 stovky ale o to že hledají kvalitu. A to je Netflix opravdu tak poloprázdný nebo má jenom nefunkční vyhledavač?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 127 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujejo a ten zakladatel bude muset byt na prijmu ve stejnou chvili jako se prave bude chtit ten sdilec koukat.?!moznosti jak zabranit sdileni uctu je urcite vice, jde jen o to do ceho se pusti.! jinak ma JanM pravdu skoro nic tam neni,proto pisu zlata iptv. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
Drobecek, Medard.Vážne IP? Takže ten kto ma dynamickú adresu ma smolu? Alebo ja kukám na TV a žena cez mobil na dátach ma smolu?Aha oni posielajú overenie pri každom spustení netflixu? |
mdrak
![]() |
|
RE: Netflix omezujeNeboj, brzy se dočkáš, jak to přesně bude....![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Netflix omezujeMne to je jedno ja to nepozerám, len vyvraciam nelogické nezmysli. |
mdrak
![]() |
|
@medard 1on nekdo pouziva Netflix, kdyz ma Stream cinema? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeModla všech sexuálně a jinak nevyhraněných diváků zavádí omezení. Diskriminace... |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 349 |
![]() |
|
@michalnewPoužívám a proč ne? Proti SC nebo SCC je ovládání, skladba a možnosti totiž luxus, a to mě tyto pluginy vůbec nevadí, ba naopak. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeJako vtip taky dobrý....![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekstačí ? -https://refresher.cz/95875-Pokud-pujcujes-sve-Netflix-konto-pratelum-zpozorni-Zanedlouho-s-tim-muze-byt-konec?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=YjfCf3V1rkR-202103121834 |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@alldaMě jo, ale kolega Mdrak to nechce pochopit....![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekpromiň mi ------------------------------- |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeNa Netflix je zatím nejlepší Lucifer, čekám na další díly,polský dabing a jinak na cesko kašlou,nejsme zajímavý zákazníci,chceme vše zdarma![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeNetflix som mal predplateny iba na pol roka. Zrusil som to. Mam predplatene ine sluzby a Netflix mi neponukol nic hodnotne, co by som nemal inde. Netflix je iba velka bublina - lakadlo pre tych, ktori Netflix este nemaju. Oblubenost u adolescentov je - pochopitelne - vysoka. Rovnako, ako Billy Eilish![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssMal som niekoľko rokov Netflix registrovaný priamo cez anglickú adresu, používal som VPN a obsah bol oveľa bohatší... Nejakú dobu som nemal čas sledovať filmy z neho, tak som účet zrušil...Po čase som účet obnovil, platím TESCO kartou priamo NETFLIX INTERNATIONAL, Amsterdam, NL mesačne : 11,99 €, VPN nepoužívam, no zdá sa mi, že obsah je rovnako bohatý... Tiež mám aj iné možnosti sledovať filmy, dokumenty a hudobné prenosy a to úplne bezúplatne... Možno si sa o Netflixe dozvedel pred nejakým pol rokom a nevyhovuje ti... Máš snáď občanku, tak máš právo účet zrušiť... O tom či je to veľká bublina by sa dalo polemizovať... Adolescent už určite nie som a často ho sledujem... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoNech sa paci![]() |
romanss
![]() |
|
RE: Netflix omezujeTo jsou zase kecy, že prý na Netflixu nic není, pokud je někomu 15 000 titulů málo (+ každý měsíc xy premiér), tak by se měl jít nechat vyšetřit. Ale chápu, že Kobra 11, Ulice, Ordinace, Prostřeno a další hity z našich TV tam nejsou.![]() To, že tam jsou i filmy a seriály u nás notoricky známé a již vysílané s dabingem a na Netflixu tam jsou pouze v orig. znění, nebo jen s titulky, to je jiná věc. Naštěstí toho co mě zajímá tam jsou tři prde.e a kdyby vše co mají v databázi alespoň otitulkovali (Asie, severské pořady, staré filmy, Horory Sci-Fi, Krimi atd.), tak mám několik životů co sledovat. Už teď musím v sekci Můj seznam pár minut rolovat, než dojedu úplně dolů. Komu je to ale málo (mám i HBO GO), tak si může platit i jiné streamovací služby. Časem u nás bude HBO Max, Disney+ (možná i Discovery+) a nejspíš budou přibývat další. Pak už si každý zaplatí to, co ho zajímá, nebo bude něco platit nastálo a zbytek bude různě střídat. Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujeja sem se k netflixu dostal asi pred par mesici a nedavno jsem udelal i hbo go. a reknu ze mi to chybelo co v linearni tv chybelo - nove serialy ktere by ceske stanice neodvysilali ani za 50let, nemaji zadnou snahu pridavat cokoliv noveho a porad davaji hvezdnou branu ci pri nejlepsim flashe ale yz i toho opaluji uz asi po pate misto toho aby dali nejaky dalsi.a globalni stanice se serialy bohuzel taky nikdo nechce sem dostat tak uz vazne uvazuji ze misto silenych 400kc jen za stredni balicek telly ktery udrzuji jen kvuli jednomu dilu poradu za cely tyden ze asi obejdu a radsi budu platit tyhle online o polovinu levneji a vyuziju je na 100% kdyz z to linearni jen 10%. vyhybal jsem se stremovacim sluzbam jen proto ze mam jen lte internet a tak se muzu i ted koukat jen kdyz nikdo jiny neni doma protoze jinak nejde zavolat ani pres skype ci pustit hru na mobile, jde akurat si precist zpravodajske weby. ale ja jsem serialovy na americkou tvorbu se sitcomy a scifi takze mi nabizi presne to co chci az bych potreboval nekonecny zivot abych vse zkoukl. jestli neco tam maji co koukat ostatni nevim, kazdeho jeho volba, nekdo mozna radsi cte knizky nebo pousti stare ceske filmy. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujejeste se nemuzu dockat discovery+ abych mohl koukat jeste porady/reality show. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Netflix omezujejá vyděl cca 15 minut tři filmy od Netflixu, a byl to strašný odpad, i těch cca 15 minut bylo utrpení to sledovat, a stupidní seriály nesleduji vůbec, takže pro mně je Netflix k ničemuDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@alien777"ja jsem serialovy na americkou tvorbu se sitcomy a scifi takze mi nabizi presne to co chci"...a vo vo vo tom to je, alien777! Kazdy sa slobodne moze rozhodnut, co chce pozerat a za co je ochotny platit. Za to, co ty tu prezentujes ako tvoj ciel, ja nie ze nie som ochotny za to zaplatit ani cent, ja by som za to ziadal odskodne! Takze je skvele, ze si kazdy moze vybrat z ponuky providerov a pre mna osobne je tvoje vyjadrenie "nove serialy ktere by ceske stanice neodvysilali ani za 50let" vyjadrenim ucty ceskym staniciam. Sloboda a pluralita nazorov (aj) v diskusnych forach je uzasna vec! |
romanss
![]() |
|
@Maneto60 korun za měsíc, kolik stojí šedé účty na Aliexpressu je maximum, jakou má Netflix cenu - vzhledem k pětistovse za rok SCC |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |