![]() |
|
Samsung KU6072 HBBTVMám problém s HBBTV na Samsung 50KU6072. Nefunguje u programů ČT. Na Nové, Primě funguje vše bez problémů. Při přepnutí na kanál ČT se neukáže v právo dole na obrazovce ČT bod. Zkoušel jsem reset do továrního nastavení, reset Smarthubu, jiného operátora na internet, kabel, WiFi. Web browser, YouTube funguje také. Dle Samsung Call centra jsem měl zkusit změnu DNS (8.8.8.8 nebo 8.8.4.4) a taky nepomohlo. Signál z DVBT2 Hošťálkovice. Začlo to dnes ráno.Nemáte někdo podobný problém, popř. co ještě vyzkoušet? Díky. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@BadatelU mne na Samsungu UE43NU7442 ráno-dopoledne stejný problém. Zkoušel jsem snad všechno, ale prostě u ČT HbbTV nefungovalo (ani to "červené" tlačítko se neobjevilo). U STB s Enigmou to někde fungovalo a někde nefungovalo. Na TV Samsung mi to začalo fungovat cca po 12:00. A funguje to ještě nyní (15:25).Když dopoledne všechny mé pokusy selhaly, tak jsem přišel na zajímavou věc. V pokročilém nastavení sítě mám zaškrtávací položku IPv6 (samozřejmě vypnutou, když IPv6 nemám). Zkusil jsem jí zapnout ; kontrola IPv6 samozřejmě hlásila, že není připojení, nicméně poté se to "červené" tlačítko po přepnutí na program ČT občas objevilo, ale bylo to takové hodně náhodné. Ovšem při tomto nastavení sice HbbTV u ostatních (Nova, Prima) fungovalo, ale při pokusu cokoliv přehrát se je točilo kolečko (asi se to snažilo spojit přes IPv6). Dej vědět jestli ti to IPv6 také u ČT pomohlo. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Samsung KU6072 HBBTVNic jsem s tím nedělal a už od včera od večera vše jede. Divné je to, že jsem to v tu dobu zkoušel i na jiném Samsungu, který chytá programy ze stejného vysílače a tam to šlo. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@BadatelMohlo to být klidně i nějakou chybou ve směrování v datacentru co používá ČT (provoz některých zařízení byl směrován na server, který byl přetížený nebo nedostupný). Mám informace, že včera mezi 2-5 ráno tam měli jisté komplikace. Případně mohla být provedena nějaká změna v DNS záznamu, jehož změna se projevila až po vypršení platnosti původního záznamu, těžko říct.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Samsung KU6072 HBBTVTak momentálně u mne u ČT nejde HbbTV a u iVysílání zobrazí prohlížeč hlášku "Tento web není dostupný". Odzkoušeno i přes druhého operátora Vodafone.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
![]() |