Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - stanice Discovery

Skylink: Zákazníci si na stanice Discovery asi odvykli. Stratili sme pre ne pár tisíc klientov

https://zive.aktuality.sk/clanok/151485/skylink-zakaznici-si-na-stanice-discovery-asi-odvykli-stratili-sme-pre-ne-par-tisic-klientov/

Milan1985
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

@Milan1985

Ak chcú aby sa im vrátili stávajúci zákazníci tak budú musieť z tým niečo robiť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

veru tak tak.

Milan1985
Registrace: 7/2008

RE: Skylink - stanice Discovery

Ano, Discovery bude muset něco udělat, aby je Skylink vrátil zpět do nabídky a dostali alespoň nějaké peníze

zzz
Registrace: 1/2006

Skylink vám nikdy nevráti programy Discovery. Preberte sa! Vám ešte nestačilo akú politiku M7 predvádza? :laughing:

SPQR1
Registrace: 10/2019

Spíš je otázka kolik procent zákazníku si platí vyšší balíčky já by to viděl hlavní skupina SP, pak smárt takže těch co co platí vyšší balíčky zas tak moc nebude :)))

doors1
Registrace: 8/2017

stejnak kanály discovery jednou přidají

zelený
Registrace: 2/2016

@zelený

Myslím, že Discovery má určite jednu z pomienok, že buĎ všetky ich stanice, alebo ani jednu a to sa Canl+ nepáči keďže vieme z minulosti, že pridali TLC navyše, ale také ID nezaradili a bolo to asi o nejakom kompromise. Teraz je situácia asi iná.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Jak koukám, opět se tu fňuká.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@kostik123

Nevím proč řešíš Skylink když máš Antik.

kolenáč

@kolenáč

Prečo sa staráš o mňa zase, riešim to preto, lebo ak by pridali stanice Discovery tak sa vrátim inak nie. Môžem sa snáď vyjadriť, alebo mi to chceš nebodaj zakazovať?
Ty zasa nerieš mňa a nevšímaj si ma, len sa slušne vyjadrujem tak to rešpektuj.

kostik123

@kostik123

Ale jenom řeči o ničem. Tak jako slavný Eurosport. Všichni se tady radovali, že Skylink je bez ATP. No a vida Eurosport ho nemá ani WTA z Dubaie. Já jsem nefňukal a koukám na WTA z Dubaie přes corvaty a v poho. A jinak ty discovery tv mám v Orangu a už něajký měsíc jsem si z nich nic nepustil. Stálé reprízy.

kolenáč

@kostik123

Zkusil jsem na zkoušku Telly mám apku v televizoru. Nejdu do toho nemám důvod.Digi sporty co dávají mi jsou na nic, protože toho mám víc na Canl+PL. Takže jsem apku odstranil. Takže asi tak. Prostě každý si něco najde a dělat tady přednášky je úplně zbytečný. Každý tady spíše ocení nějaké nové informace než stálé plkání co se tady milionkrát probralo.

kolenáč

@kolenáč

V poriadku tiež stanice Discovery mám, zariadil som sa aby som o ne neprišiel. Skôr sa jedná, že človek kvôli ich vyraďovaniu musí využívať, 2 3 operátorov.

kostik123

@kostik123

No to máš bohužel pravdu.

kolenáč

@kostik123

Nechcem do teba rypat ale uved mi TOP10 programov ktore su pre teba klucove na portfoliu discovery. Iba chcem porozumiet.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

@kostik123

Upresim Top10 obsahu na discovery programoch

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

@dvbinfo

Musíč to btať tak, že to čo sa páči tebe sa nemusí páčiť iným a naopak.
Rád pozerám ID, pre mňa klúčový program z portfolia Discovery, na TLC 90 denní snúbenci atď, na Discovery Science Jak se to dělá atď, je tam toho viac, ale nespomeniem si a na Eurosportoch turnaje ATP, zimné športy ako lyžovanie atď. Osobne si u nich vyberiem dosť, čiže bez Discovery networks je pre mňa každá platforma o ničom čiže Skylink nula bodov Rv Rv Rv Ale je to iba môj názor, tebe nechýbajú a mne áno.

kostik123

@kostik

veď to je OK, DVBinfo (má to v svojom nicku) chcel iba info, ktoré programy ťa zaujímajú.
Ja mám v DigiSK všetky možné športy, ale tento covidový rok som videl možno jeden PL futbal a jednu Bundes. LaLiga bez súboja Messi-Neymar-Ronaldo nejako upadla. A bez divákov to nemá vôbec štávu. Čo som ale využil bolo semifinále a potom finále amerického futbalu. Normálne to až tak nesledujem, ale keď je doma syn po polnoci s bednou piva radi pozrieme. Dobré na tom je tiež, že pre pivných divákov má tento šport časté pišpauzy :laughing: takže o nič neprídeme.

Dagy2
Registrace: 11/2010

urcite jednou slylink discovery vrati ale az teprve dostatecne zvysi poplatky.
jednim z dobrych signalu muze byt i kdyz to vubec nesouvisi ze ukrajinska sluzba xtra tv vratila do sve nabidly discovery.
coz sem ani nevedel ze je odebrali jen jsem nedavno zahlidl o tom zpravicku tak si rikam ze kdyz chuda ukrajina dokaze zaplatit za ne tak snad i skylink konecne zacne domlouvat. a uz uplynula dostatecne dlouha doba aby nevypadali jako slabaci ze hned ustopili podminkam discovery moc brzo.

alien777
Registrace: 8/2020

to:dvbinfo
Nechci vám zasahovat do diskuze. Například za mě.
Jak se to dělá
Načerno pálený alkohol.
Zlatá Horečka Parker
Zlatá Horečka Beringovo moře
Zlatá Horečka Potápění pod ledem
Zlatá Horečka Divoká voda
Zlatá Horečka Dawe Turin
Dále po sezóně Párker na cestách
To jsou mé topky které sleduji již 10 let.
Přirovnal bych to asi k tomu sleduješ seriál a najednou po xx letech nemáš možnost sledovat dále. Já se také zařídil jinak a pomalu u mě Skylink jde do útlumu. V sobotu jsem u klientů rušil dvě paraboly Freesat ukončení právě kvůli ztrátě Eurosportů a Discovery oba přechod o2. Dohromady už jsem Skylinku a Freesatu v poslední době porušil dost.
Hlavní důvody zdražování ztráta programů. Převážně přešli na internetovou tv ti kdož jim chybí programy a ti jimž se to zdálo drahé přechod DVB-T2.
Tím zde nekopu do Skylinku nebo Freesatu jen reaguji na top 10.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Pokud si dobře vzpomínám tak po oznámení o ukončení ESP v jednom z prvních rozhovorů s panem Glisníkem bylo řečeno něco o nějaké alternativě pro zákazníky Skylinku,že by redakce Paraboly informovala své čtenáře jak to vypadá s tou alternativou?
Určitě pan Glisník dá redakci rád tuto informaci aby jsme věděli jestli ta alternativa proběhne ještě letos nebo že by šly ušetřené peníze do dalšího systému kódování aby někdo nesdílel české a slovenské reklamy?

bistro
Registrace: 9/2009

@bistro

A víte co je poměrně zajímavé? Že pan JG říká úplně jiné věci slovenským médiím a jiné těm českým (a asi i holandským,to nemůžu posoudit, holandsky neumím). A maže své komentáře v diskusích,například zde. Jo a nezpomínejme: "novinka" je cokoliv, co uvádí Skylink, i když to všichni okolo pár let mají...

rogue
Registrace: 9/2008

to all

"404: Chyba v Matrixe. Stránka, ktorú hľadáte, neexistuje" mi právě řekl web Živé.sk :((

rogue

No to mně p.., co si tu ze mne dělá srandu, moje PC nebo Živé.sk?? :O Na podruhý bez problémů...

rogue

jediné čo ma ešte momentálne drží pri skylinku je že mám prístup k cz programom aspon cez satelit. :)))

maradona
Registrace: 8/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra