Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DAB

Přijímač DAB+ se slideshow

Můžete mi, prosím, poradit nějaký použitelný přijímač na DAB. Mám už dva, ale oba jsou jednořádkové černobílé. Teď bych chtěl barevný s plnohodnotnou slideshow. Mělo by to být stolní provedení, napájení ze sítě, anténní konektor, audio výstup a dobrá selektivita pro odladění silných multiplexů vedle slabých. Díky.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přijímač DAB+ se slideshow

Asi uvažuješ u pevném přijímači (ne na ven). Spíš bych uvažoval pak o internetovém přijímači.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Používám Technisat Digitradio 143 CD.
Má vše co píšeš, navíc CD mechaniku, o kterou jsem extra nestál. Ale moc na výběr není.

mediator12
Registrace: 12/2015

To vím, že moc na výběr není, proto jsem učinil dotaz. Samotné internetové rádio mám dlouhé roky, takže kombinaci nepotřebuji, stejně tak CD. To jsou zbytečné prvky, které přístroj jen prodražují.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@mediator12

moc pěkná mašinka!!! R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Klíčenka s RTL čipem a SW DAB plsyer. Ve spojení se slušnou zvukovou kartou strčí do kapsy jakýkoliv stolní DAB radio.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

Klíčenka s RTL čipem a tablet prilepený k starému kazeťáku ... tak predsa funguje DRM+ v Indii. :-)

whitecreek
Registrace: 9/2018

Hama DIT2100MSBT - naprostá spokojenost. Všechny druhy příjmu v jednom, zesilovač připojen optikou...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

@PetrT

Také jsem měl, ale nechoval se moc pěkně, takže jsem nakonec skončil u toho Technisatu. Ta CD mechanika je tam zbytečná, ale nic bez jsem nenašel. Se zesilovačem samozřejmě propojen optikou a naprostá spokojenost.
Bydlím ve východních Čechách, takže anténa Prahu (vertikal Yagi) a mám všechny multiplexy.

mediator12
Registrace: 12/2015

Ja mam vyhledleho Pioneera X-HM86D-B. Splnuje me parametry co se vykonu a funkcnosti tyka. Asi to bude pro nekoho prepalena cena, ale fakt je to slusne vybavene. Kazdopadne diky dnesni COVID situaci a celkovym nedostatkem cipu na trhu je tato a mnoho dalsich slusnych masinek nedostupnych :-( V soucasne dobe probiha spise doprodej podradnejsich modelu. Mozna by stalo za to pockat, ale zalezi jak spechas a jak si narocny. Ja si treba pockam :-)

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Nespěchám, příjem mám zjištěn, akorát nevidím obrázky. To nějaký měsíc počká, pokud to pomůže.

omar3

Přijímač DAB+ se slideshow

Tedy není to žádné Ferari ale má všechno, co jsem od toho chtěl mít. Je to nově uvedené rádio na trhu od Hama DIR 3510. JSem naprosto spokojený.

amba
Registrace: 5/2006

Hm, ...

No, asi tak ...
Některé silně předražené (alespoň na našem trhu)přístroje neumí přehrávat formát FLAC (výše uvedený model Technisatu také). Mně by to za ty prachy vadilo.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra