Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live Tv

V aplikaci na tabletu se mi nezobrazují erotické programy. Zaplacen balíček kombi. Nikde v nastavení to nemůžu najít. Kde to mám špatně nastavené? V aplikaci,nebo zákaznické zóně?

stuka
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@stuka

Na tablete erotické nehrozia... Musia ti stačiť cez satelitný prijímač, prípadne si môžeš aktivovať SkylinLive v zákazníckej zóne keď má balíček KOMBI... Tiež mám KOMBI...
"Z důvodu politiky Google play a App Store nejsou erotické programy v mobilní aplikaci dostupné. Videopůjčovna Leo TV a živé vysílání erotických programů je dostupné ve webové verzi livetv.skylink.cz." ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

děkuji za informaci... já o ně nestojím, jen mi bylo divné, proč nejsou v aplikaci, když mám balíček kombi a v Tv to jede. ;)

stuka
Registrace: 2/2008

@stuka

vím,že na to nekoukáš,to říkají všichni,tak na android boxu tesla jedou normálně,i archiv ,kdyby ti něco uteklo,na mobilu to maj bloklý

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Skylink Live Tv

S politikou Google play to podle mě nesouvisí, ostatní provideři jedou normálně (Telly, Kuki, SledováníTV atd.) Je to pouze politika Skylinku - jejich aplikace Skylink live v google store pro android TV jede i s kanály pro dospělé. Měli by to sjednotit na všechna zařízení. Jednou platím-koukám kde chci :lookaround:

look
Registrace: 1/2020

@stuka

Nemáš zač... No keď nestojíš o informácie, prečo sa na ne pýtaš? V Android TV idú trochu rozdielne náučné programy ako zo satelitu...;)

@look, info o polike Google Play, atď. je zo stránok Skylink, nie je to môj výmysel...

@pierrepetr, na Android boxoch a Android TV to beží asi na všetkých... A je predsa samozrejmé, že na to nikto nepozerá, len to má každý naladené. ak má tú možnosť... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

na mobilu ne,o tom píšu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra