Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cenik sluzeb skylink

chci se zeptat na Vase zkusenosti s cenikem u Skylinku:
aktualne mi nabidli
MULTI - 209/mesic
KOMBI - 289/mesic

myslim, ze to jsou jejich klasicke podpultovky, nabidli nekomu neco jineho (i treba jine balicky)? zajimalo by me treba u HBO, jestli jsou schopni dat podpultovku

siddhart
Registrace: 1/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

@siddhart

jo asi 3-mesiace späť mi ponúkli presne to isté čo tebe akurát v eurách a je to viazané na 1-rok tuším že .....s tým že ma upozornia na koniec akcie a je len na mne či zostanem ,alebo to ukončím. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

RE: cenik sluzeb skylink

Alebo to je Tv cez internet - Skylink Live.

Spacer
Registrace: 9/2017

Před třemi léty mi nabídli Smart za 125 Kč, a protože rozdíl mezi tehdejším servisním poplatkem za programy, které jsou v základní nabídce, a 125 korunami za Smart pro mě byl zanedbatelný, vzal jsem to. Za rok mi nabídli Multi za 209 Kč (také jsem to akceptoval) a teď mám Kombi za 289 Kč. Čekal jsem, jestli (a s čím) se ozvou letos, ale zatím nic, dál mi běží Kombi za 289. Uvažuji o tom, že se jich zeptám na nějakou další zvýhodněnou nabídku (připadají v úvahu už jen doplňkové balíčky, celkem bych bral HBO Maxpack), ale zatím čekám, jestli se neozvou sami. Poprvé mi zvýhodněnou cenu nabídli právě někdy v březnu 2018, pak se to vždy zhruba o měsíc posouvalo dopředu, takže Kombi mám cca od začátku roku 2020, ale nechám jim ještě tak 3-4 týdny, než jim zavolám.

Askep
Registrace: 3/2018

mne HBO-čka vtedy ponúkli zaplať 10-mesiacov ,dostaneš 12. ale tie si platím v orange zatial ,lebo vtedy na skylinku ešte neboli všetky v HD. :)))

maradona

doplneni

No mi v prosinci 2019 nabidli ten MULTI za 209 (na rok, ale cenu mi drzeli 14 mesicu), ted uz me tlacili jen do KOMBI za 289, multi nenabidli. Az jsem jim vypovedel sluzbu, tak mi volali, ze mi vyjimecne daji zase to multi za 209. Ale zadne jine balicky slevnene nedavaji (prave jsem take uvazoval o tom HBO)

siddhart
Registrace: 1/2016

@siddhart

skús tam zavolať ,lebo napísať im a oni sa ti určite ozvu. R^ niekedy stačí spraviť bububu a ponúknu toho viac. :laughing:

maradona

Akci "zaplať si HBO za 10 měsíců, dívej se 12" má Skylink zveřejněnou na svých stránkách, zatímco s nabídkami, o kterých se tu diskutuje, oslovují zákazníky individuálně a oficiálně se o nich nikde nepíše. Zajímalo by mě, jestli je něco spojeného s HBO také v nabídce "pod pultem".

Askep

ty dva programy 209/289 mi nabízí skylink na všech 12 kartách stále,v12/20 na dvou smart za 1799,-ten jsem vzal 1x

korkoran
Registrace: 10/2006

podla mna pre ludi co netahaju filmy z netu je hbo celkom dobra ponuka...

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

Jejich akční nabídky nemají žádnou logiku a domluvit se s nimi nedalo, že prý ty nabídky vybírá počítač :))) ,to je moje zkušenost před třemi roky.Platil jsem základ,po roce nabídli za dobrou cenu multi,po dalším roce za dobrou cenu kombi,ale nejsem televizní vysedávač a tak jsem kombi nechtěl a volal jsem jim, že chci znovu multi a to nešlo vybírá to počítač. Asi deset lidí v mém okolí mělo stejné nabídky všichni jsme zrušili Skylink ....tak jednoduše se ta firma připravuje o dlouholeté zákazníky. Asi neznají že náš zákazník je náš pán ,jinak by přece zákazníkovy vyšli vstříc ,když má zájem o akční smart místo akčního multi, nebo kombi.

čubernice
Registrace: 5/2019

Mám Kombi + Freesat full. Zkusil jsem na mesic SledovaniTV a asi dam satelitu po x letech VALE. Cena za full je uplne jinde, podpora Android TV, aplikace lepsi nez ten SkylinkLive a to vse vcetne Eurosportu a Discovery.

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

Ja mám stále Flexi 10 (akurát tento rok som pribral HBO Standard), ale ešte nikdy mi nič špeciálne nenúkali. Divím sa, že nie Multi.

CABAL
Registrace: 2/2018

v lednu s nima nebyla rec. v listopadu nabizeli multi za 2000 na rok , ale v lednu mi cpali kombi za 3500 nebo coze. rec s nima fakt nebyla a vyhrozovani nezabiralo. tak sem se jim vysmal, ze bez eurosportu jsou uplne k nicemu a at si soudruh G laskave polibi P!
protoze po X letech kdy jsem platil kde co, je tohle totalni traparna a absolutni neucta ke stalejm zakaznikum.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jako fakt z nas tahaj zbytecne moc penez. A konkurence je, ale na druhou stranu, na co se da v TV vubec koukat, proc si platit reklamy, nebo covidmasaz?

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

@bublajs

Co jsi měl zaplaceno na té kartě před tím ,že Ti v listopadu nabizeli multi za 2000 na rok ? Kamarád dlouholetý zákazník Skylinku měl předloni předplaceno multi a na druhé základ a nenabídli mu nic ,před tím měl vždy nějaké nabídky ,asi tak tři roky zpět měl nějakou dobrou nabídku na kombi ,peněz má celkem dost ,ale nevzal to a zaplatil jen dvakrát základ ...říkal proč to mám platit ,když nemám čas se na to dívat ,ale zvýhodnené multi by zaplatil ,ale to nešlo .

čubernice
Registrace: 5/2019

predtim jsem mel asi 2x smart a 1x multi a na druhy karte jsem mel x krat kde co, treba hbo na rok, atp. vubec nechapu o co jim jde. tak mam po.ser a nazdar a premejslim co dal az to skonci. hlavne me vyjeb.ali ze kdyz mas pos.er jeste treba na 3 mesice a koupis nejak pack tak tvoje bankovky za ten zaklad se nekam ztratej tim prekrytim a jaksi se ta vyhoda stava nevyhodou.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Skylink zatím nejlepší na cenu :))) :)))

lglb
Registrace: 9/2017

@Askep

hlavně se jich neptej,tu cenu nedostaneš,musíš se jich zeptat,jak to máš ukončit a uvidíš to tóčo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Chci se jich zeptat, jestli mi můžou dát nějaké zvýhodnění, protože mám zajímavou nabídku od konkurence a zvažuji, jestli k ní od Skylinku nepřejít.

Askep

@Askep

tak to by šlo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mám pocit že to "(ne)taktiku" Skylinu presne popisuje čubernice a bublajs. Zľavy a akcie zákazníkom, čo nikdy nič neplatili - noví zákazníci a zákazníci so základným balíkom. tých chcú natiahnuť do nejakej platenej ponuky. Mal som tú istú skúsenosť - roky kombi a HBO k tomu.
Zdá sa že s týmito nápadmi prichádza nejaká múdra konzultačná spoločnosť. Presne rovnako to teraz funguje v zamestnaní u zahraničných koncernov - chceš vyššiu pozíciu alebo plat? Zmeň zamestnávateľa! Vždy som sa pozeral na mladých ľudí, ktorí ku mne prišli so životopisom ktorý obsahoval zoznam zamestnávateľov na 3 strany skepticky, dnes to beriem skôr tak že to nie sú nemakačenkovia ale ľudia ktorí niečo chcú dosiahnuť a toto je jediný spôsob ako na to. Časy keď si niekto vážil dlhodobé férové vzťahy odišli, sú ako klasická edisonova žiarovka - ešte sa dá kúpiť ale používa ju už len málokto.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

plný souhlas a moc hezky napsáno!!!

R^ :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

freesat to skylink

Zdravím tchán má na sebe vázanou smlouvu medium hd 2karty platnou do 28.3. po včas podané výpovědi dostal maila že ho bude kontaktovat zákaznické centrum ale uplynulo 14 dnů a nic se neděje. Máte někdo v obdobné věci konkrétní zkušenosti? Dík

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@hogofogo11

podivej se na webu do zakaznicky zony co ti nabizej

bublajs

@bublajs

Nedostanu se do zóny skylinku a u Freesatu ve správě profilu žádná nová oznámení nejsou zkusime zítra zavolat na infolinku s tím že slíbili kontakt a nic.

hogofogo11
Registrace: 9/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra