![]() |
|
freeSAT-migrace na AstruOd 1.4.2021 jen pro nové zákazníky.Pro stávající zákazníky až od 1.1.2022. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruAť jdou do pr.ele![]() Jestli tedy nekecáš? |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na Astru... kopec ľudí má Freesat , lebo nemajú výhlad na 23,E , takže vec názoru .., a rok ani Boh nevie čo bude.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruNekecam. Informace od nich. |
dasenka
![]() |
|
@dasenkaJe používám multifokus, nevidím důvod proč by mi nemohli zpřístupnit karty když mám vše naladěné! To mám čekat rok? Takhle se nebojuje o zákazníky![]() |
Kombi
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruSom zvedavý ako to chcú zabezpečiť. Novým zákazníkom dajú akú kartu? Jedine ich zariadenie by umožňoval tento postup. Takže buď nagra, alebo párované irdeto. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruProc nekoupil freeSAT nekdo jiny? |
dasenka
![]() |
|
@sivko44přesně tak![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruChlapci, že máte nervy stále dookola to isté riešiť. Mňa to už naštvalo pred 3 mesiacmi keď sa začalo baviť o maďarskom balíčku na Skylinku a výberu Discovery staníc.. U freesatu som od začiatku hlavne kvôli karte ale stačilo, nemám nervy stále to isté riešiť tak som prešiel k Digi SK a spokojnosť. Moduly sa dajú nastreamovať a mne to vyhovuje![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@sivko44..a to ešte ani nespomínam, že kvantum ludí má prijímače, ktoré irdeto vôbec neprečítajú.Dovolím si tvrdiť, že 99,99% freesat kariet ide pod cryptoworksom.A vysvetluj luďom, prečo nie sú na 23e také madarské programy ako mali, prečo už nemajú hudobné kanály ako na freesate, no bude zábava, ak sa to nedá dokopy.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 303 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruBez Discovery networks návrat ani omylom...![]() ![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@peterskpresne tak, to je najshodnejsie riesenie, a dost ludi to vyriesi presne takto isto, ked pretoci stvrtka, tak budu moct byt radi🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@mirnyNo očakával som od Canal+ viac, ale asi to nechali na Glisníka![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruTak koukám zákazníky free satu si rozebere konkurence a SL opět ostrouhá![]() |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 898 |
![]() |
|
@doors1Vieš máme u nás také príslovie "silnejší a rýchlejší pes j..be"![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@sivko44Kupa lidi zase nema vyhled na 0,8 a jeste vetsi kupa nemá vůbec okno na jih. Asi bych to neresil, vzdycky nekdo vyhraje a nekdo prohraje![]() Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
@peterskTo je i naše přísloví![]() ![]() |
Kombi
![]() |
|
@maradonaPresne takT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradonaA freesat cez Skylink Live je úbohé, je tam len zopár programov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradonaPřesně,a nedalo by jim to žádnou práci! |
Kombi
![]() |
|
@peterskto je pravda je to trapárna mám medium HD a když jsem si chtěl pustit na Nova sportu ze záznamu hokej, psalo mi to, že si mám koupit flexi 7.![]() ![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@peterskjj, ved preto som písal že ked sa prihlásim s freesatom na skylink live tak to nech si strčia do prd.... aspon pred mesiacom ked som to skúšal naposledy.![]() na skylinku ma odpálkovali ohladne skylink live že mám volať freesat a tam ma odporučili volať skylink. ![]() informujem a sťažujem sa tam kde platím a je smutné že nikto nevie poradiť a po forach sa nesťažujem. dúfam že to tu J.G. bude čítať a napíše aspon že kedy bude zase dalšia tlačovka kde sa ako vždy trt dozvieme. ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruDasenkaJo a informace od nich,je informace od koho? Přímo od vedení nebo od nějaké tety na callcentru! |
Kombi
![]() |
|
@hogofogo11Já z toho samého důvodu nemohl na horách přes androidbox pustit příkoří Ducktv.a to mám komplet Freesat nabídku na 3 karty!![]() |
Kombi
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruJá z toho samého důvodu nemohl na horách přes androidbox pustit prckovi Ducktv.a to mám komplet Freesat nabídku na 3 karty!![]() |
Kombi
![]() |
|
RE: freeSAT-migrace na AstruTo je taky pecka že nejde opravit chyba v příspěvku, koukněte se na jiné fóra jak se to má dělat vážená redakce![]() |
Kombi
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |