Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT-migrace na Astru

Od 1.4.2021 jen pro nové zákazníky.
Pro stávající zákazníky až od 1.1.2022.

dasenka
Registrace: 11/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freeSAT-migrace na Astru

Ať jdou do pr.ele Rv
Jestli tedy nekecáš?

Kombi
Registrace: 10/2007

... kopec ľudí má Freesat , lebo nemajú výhlad na 23,E , takže vec názoru .., a rok ani Boh nevie čo bude.

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006

Nekecam. Informace od nich.

dasenka

@dasenka

Je používám multifokus, nevidím důvod proč by mi nemohli zpřístupnit karty když mám vše naladěné! To mám čekat rok? Takhle se nebojuje o zákazníky Rv

Kombi

Som zvedavý ako to chcú zabezpečiť. Novým zákazníkom dajú akú kartu? Jedine ich zariadenie by umožňoval tento postup. Takže buď nagra, alebo párované irdeto.

baltik
Registrace: 6/2019

Proc nekoupil freeSAT nekdo jiny?

dasenka

@sivko44

přesně tak R^

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Chlapci, že máte nervy stále dookola to isté riešiť. Mňa to už naštvalo pred 3 mesiacmi keď sa začalo baviť o maďarskom balíčku na Skylinku a výberu Discovery staníc.. U freesatu som od začiatku hlavne kvôli karte ale stačilo, nemám nervy stále to isté riešiť tak som prešiel k Digi SK a spokojnosť. Moduly sa dajú nastreamovať a mne to vyhovuje :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@sivko44

..a to ešte ani nespomínam, že kvantum ludí má prijímače, ktoré irdeto vôbec neprečítajú.Dovolím si tvrdiť, že 99,99% freesat kariet ide pod cryptoworksom.A vysvetluj luďom, prečo nie sú na 23e také madarské programy ako mali, prečo už nemajú hudobné kanály ako na freesate, no bude zábava, ak sa to nedá dokopy.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Bez Discovery networks návrat ani omylom... Rv Rv Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@petersk

presne tak, to je najshodnejsie riesenie, a dost ludi to vyriesi presne takto isto, ked pretoci stvrtka, tak budu moct byt radi

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

@mirny

No očakával som od Canal+ viac, ale asi to nechali na Glisníka :))) Napríklad s tým maďarským balíčkom. Kým sa zobudili tak Digi SK hneď nahodil akciu maďarský balíček za 0,50 eur na 3 mesiace. Inštaláciu zadarmo. Mne keď som objednal prišiel technik. Tak keď mám všetko na 0,8 aj tanier všetko tak mi dal všetko. Parabolu 80-ku, 40 metrov vonkajšieho koaxu. Quad LNB, ešte aj F konektory. Mám to na 4 moduly, takže som s tým poriešil 3 domácnosti za 20 eur mesačne. A freesat a Skylink môže presúvať ako chce. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Tak koukám zákazníky free satu si rozebere konkurence a SL opět ostrouhá :)))

doors1
Registrace: 8/2017

@doors1

Vieš máme u nás také príslovie "silnejší a rýchlejší pes j..be" :)))

petersk

@sivko44

Kupa lidi zase nema vyhled na 0,8 a jeste vetsi kupa nemá vůbec okno na jih. Asi bych to neresil, vzdycky nekdo vyhraje a nekdo prohraje ;)

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

@petersk

To je i naše přísloví :laughing: R^

Kombi

@maradona

Presne tak

petersk

@maradona

A freesat cez Skylink Live je úbohé, je tam len zopár programov.

petersk

@maradona

Přesně,a nedalo by jim to žádnou práci!

Kombi

@petersk

to je pravda je to trapárna mám medium HD a když jsem si chtěl pustit na Nova sportu ze záznamu hokej, psalo mi to, že si mám koupit flexi 7. :fuming: :zombie:

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@petersk

jj, ved preto som písal že ked sa prihlásim s freesatom na skylink live tak to nech si strčia do prd.... aspon pred mesiacom ked som to skúšal naposledy. Rv
na skylinku ma odpálkovali ohladne skylink live že mám volať freesat a tam ma odporučili volať skylink. :laughing: a tak dookola nikto nevie nič ,všetko je tajné .
informujem a sťažujem sa tam kde platím a je smutné že nikto nevie poradiť a po forach sa nesťažujem. dúfam že to tu J.G. bude čítať a napíše aspon že kedy bude zase dalšia tlačovka kde sa ako vždy trt dozvieme. :))) keby sa u nás nepozerali tie +1-ky tak kašlem celý skylink nechám si osobne digi+antik a fertik.

maradona
Registrace: 8/2018

Dasenka
Jo a informace od nich,je informace od koho? Přímo od vedení nebo od nějaké tety na callcentru!

Kombi

@hogofogo11

Já z toho samého důvodu nemohl na horách přes androidbox pustit příkoří Ducktv.a to mám komplet Freesat nabídku na 3 karty! Rv

Kombi

Já z toho samého důvodu nemohl na horách přes androidbox pustit prckovi Ducktv.a to mám komplet Freesat nabídku na 3 karty! Rv

Kombi

To je taky pecka že nejde opravit chyba v příspěvku, koukněte se na jiné fóra jak se to má dělat vážená redakce Rv

Kombi
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra