![]() |
|
Zemřel Radim PařízekInformace z webu Multiplexu 24. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek67 to je h*vno věk. Citron pláče, už je tam se Standou Hranickým. |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim PařízekA patrí takýto príspevok na satelitné fórum???![]() |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim PařízekAno, patří. Radim Parizek byl provozovatel Multiplexu DVB-T24. Parabole není jen satelitní forum, pokud je mi známo.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek![]() ![]() Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízekjednatel společnosti Digital BroadcastingTakovou zprávu by měla přinést redakce.... ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Saxontaky zemrel Chaj PEN Ťao Tin provozovatel muxu 87 v zapadni cine.. a taky to sem neperu Saxafóne |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek@ SPQR1 :A kde jsi došel k tomu že parabola.cz je pouze satelitní fórum? Co se raději naučit pořádně číst než vypustíš nějakou totální capinu. A toto "Parabola.cz - web o satelitní, terestrické a kabelové televizi, © 2000-2021" co se uvádí na webu parabola.cz je podle tebe jako co? |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
PelcTy si raději naper něco do žíly a neotravuj lancknechteOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zemřel Radim PařízekR.I.P.![]() Pamatuji si když jsem si přinesl domů LP desku plni energie, zahradní slavnost , masakr ![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek@pelc Tak jsem si přečetl pár tvojích příspěvků zde na fóru a k sat problematice se nevztahoval snad ani jeden. A teď tady moralizuješ něco o offtopic![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
KaspiAno, udělal jsem to samé a taky jsem nic nenašel...:) Myslím, že je to další nick v řadě jednoho známého experta...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SPQR1V ČR mediálně a hudebně známá osobnost.Provozovatel DVB/T2 muxu 24.Taková otázka by mě ani nenapadla. |
maruza
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@maruzano vidíš.. a mňa áno |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek@SPQR1 :Tak to je když někdo bývá úplně sám někde na kotároch bez lidského kontaktu a je tam jenom maximálně s ovcama, baranem a s pasteveckýma psama. PS: Bože, jak može někdo psat takové capiny co píšeš ty? Co tak raději popřát upřímnou soustrast místo těch tvých trapných příspěvků. |
Moravia CS
![]() |
|
Moravia CSOdkdy se upřímná soustrast "přeje"? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@SPQR1Těžká trapárna a opruz,raději mlčet než napsat takový blábol.Pokud nemáš upřímnou soustrast tak raději mlč. ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@pelcHloupý názor jako sám autor.![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízekkašlete na něj,pelc = vlado fogo, arioner, dlhe pole... aj., aj. takový jeden multinickový sociopat z Pov.Bystrice, kdo ví, proč je stále místním chráněncem ?? ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízekmyslím kašlete na pelcePařízek R.I.P. ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízek@ mcm1:Určitě jsem to myslel úplně jinak než jsem to nějak omylem napsal. Má chyba že před odesláním to nebylo ještě nezkontrolováno. Kdo chce psa bít tak si vždy palicu najde, že? To že se ztrapňuješ tím že se do mě navážíš jen aby jsi vypadal zajímavě a že tímto tu na druhé straně vlastně ohajuješ uživatele SPQR1 a jeho psaní totálních capin o tom že tento web je pouze o satelitním příjmu a podobně. PS: Předem upozorňuji že na další tvé trapné poznámky a podobně již nebudu v žádném případě reagovat a definitivně SBOHEM! |
Moravia CS
![]() |
|
@lanceNejen Vlado, ale koukám, že i risposta povstal z popela jako Fénix... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
Odpočívej.....Pamatuju se, jak jsem šlapal v zimě do tehdejšího Supraphonu pro podpultové LP Radegast.... které si nyní (pokrok nezastavíš, takže přes Tidal) pouštím a zapíjím Radkem 12 :-( |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewRadek 12 je výborné pivko a to jsem ze zPlzně :-))) Jinak také věnuji tichou vzpomínku Radimu Pařízkovi ... |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim Pařízekno skoda, vsestranny to clovek...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Zemřel Radim PařízekSmutná zpráva. Vedl i Rádio Čas a Rádio Čas Rock.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |