![]() |
|
=Netelevizní= tenisové zápasy v HD kvalitěDobrý den, mám následující dotaz.Dají se v ČR nějakou oficiální cestou přijímat přenosy "netelevizních" tenisových zápasů v HD, které neběží na O2TVtenis, Novasportech či Eurosport playeru? Mám na mysli třeba teď proběhlou kvalifikaci na WTA v Doha(Krejčíková,Siniaková,Plíšková)nebo minulý týden ATP v Montpellier, kde hrál Veselý, ale mimo hlavní kurt. Vím, že na netu je mnoho odkazů na streamy těchto zápasů, ale kvalita je pochybná. Jsem tenisový fanoušek a rád si zaplatím, pokud tedy ta možnost někde existuje. Děkuji Petr![]() |
PetrDostál
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: =Netelevizní= tenisové zápasy v HD kvalitěHele v HD velmi těžké , maximálně videa bet365 nebo podobné zahraniční sázkové kanceláře , samozřejmě hd to není |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
@PetrDostálNevím jestli je ta WTA v HD,to ti řekně jerzyhttps://www.parabola.cz/forum/topic-101956/ Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
WTA v HDWomen s Tennis Association - kromě Grand Slamů(dále pak Gstaad,Linz).Ženy tedy měsíčně 8.93€ nebo ročně 67.05€![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyDíky za info o WTA TV.....tak to je super ,že tam dávají i ty kvalifikace. Jen nechápu to ATP. Koukal jsem na přehled streamovaných zápasů v oficiální aplikaci ATP TV tenis a ten Veselý tam minulý týden v Montpellier nebyl zařazen. A to by mě teda zajímalo, kde ten přenos ofiko dávali, když na netu byl stream s logem ATP250?!?!? Kdyby ty streamy aspon pořád nevypadávaly. A to mám optiku 150Mbit/s ....takže inetem to není...![]() |
PetrDostál
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: =Netelevizní= tenisové zápasy v HD kvalitěNěkdy je zájem sázkových kanceláří tak obrovský,aby nějaký ten stream byl,že jsou schopné udělat pomalu cokoliv.V dnešní době není problém odvysílat zápas na jednu kameru.Pardon - na jeden mobil.Profi kamery nejsou potřeba.Live streamy z mobilu ve fullHD(mobil za přibližně 30 000Kč),nebo za méně v HD jsou přitom zcela běžné.Problémem jsou PRÁVA !A taky distribuce streamu. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |