![]() |
|
O2 TV Sport PackChtěl bych si pořídit O2 TV Sport Pack, ale zajímalo by mě, na kolika zařízeních se mohu přihlásit...jestli je to jedno. Tj. zda mohu být přihlášený např. na 2 televizích Samsung, xBoxu, počítači, notebooku, tabletu, mobilu, apod. Nemyslím souběžné sledování, ale zda si mohu vybrat na jakém libovolném zařízení (kde mi to zrovna bude vyhovovat). Myšleno přes aplikace O2, set top box žádný nemám...Díky |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackOficiálně u tohoto balíčku nelze používat rodinné sdílení. Ale občas to možné je, zatím jsem nezjistil proč...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackNení lepší zavolat na infolinku?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackTak zítra samozřejmě mohu zavolat na tu informační linku...ale jen jsem se chtěl zeptat, jestli už to někdo neví a neřešil to. |
Donic
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackPlatí v jednu chvíli na jednom zařízení a za chvíli na jiném. Souběžně jsem to zkoušel, ale většinou to nejde. |
petrs1
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackAno lze. Ale u nějaké služby (myslím, že u této) je omezený celkový počet (např. 5 - nepamatuji), pak se musí nějaké zařízení smazat ze seznamu.DUO 4K SE, S90C
|
snek
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackJsem přihlášený na mobilu,PC a tv Samsung a všude to funguje.Jakmile zkusím souběžné sledování,píše to okamžitě něco ve smyslu,že Sport Pack již sleduju na jiném zařízení.Ještě se u mně nestalo,že by někdy fungoval souběh.Zřejmě je max.4 zařízení - ale tohle bez záruky. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackDíky za odpovědi...Jak říkám, souběžně sledovat programy nechci...nicméně na více zařízeních ano. Kdyby to byly alespoň ty 4 možné zařízení, tak by to ještě šlo. Zkusím tam zítra zavolat. |
Donic
![]() |
|
RE: O2 TV Sport Packještě existuje varianta O2 TV Air Sport Pack, kde je možné souběžně sledovat na třech zařízeních. |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackO2 TV Sport Pack v jedné době na jednom zařízení. Po vypnutí na tomto zařízení možno sledovat na jiném.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
@DonicTuším, že limit je 5 nebo 6 zařízení, přihlášený můžeš být na všech, ale sledovat pochopitelně pouze na jednom.Jsem trvale přihlášený na 2 PC, Xboxu, tabletu,televizi a mobilu a bez problemu. Editovat je lze po přihlášení na o2tv.cz HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackTato služba je uplne k nicemu. Vydridusi O2. Vsechny ostatní sluzby maji od 2 a vice zarizeni zároveň. Jen O2 ne. A co tam u nich jde? Kapr liga korupcnicka, na kterou se neda divat, dvakrat tydne LM a PL. A přitom ani nemuzes sledovat na dvou zarizenich![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pejkamt
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@PejkamtDakujeme za vycerpavajucu analyzu, ktora je nam uplne na nic.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aJožko - zapomnel sis přepnout nick. |
Pejkamt
![]() |
|
@PejkamtJozko? Sam si Jozko. Mas nejake halucinacie?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aSnad dostanes ban za multinicky![]() |
Pejkamt
![]() |
|
@PejkamtPrestan bluznit, prosim ta.Tu napriklad diskutujem sam zo sebou, vsak? https://www.parabola.cz/forum/topic-93152/ UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackTak všude uváděné číslo = Volejte O2 Linku 800 02 02 02, neexistuje...alespoň to se mi ozývá v mobilu. Zkoušel jsem nějakou dohledanou alternativu, ale dovolal jsem se na nevrlého blázna, který mi tvrdil, že veškeré přihlášení na jiných zařízeních se platí...Což si osobně nemyslím, nicméně s telefonováním raději končím. |
Donic
![]() |
|
@Donicje to jak už někdo popsal výše, občas si taky ten paket předplatím a mám v aplikaci na androidu Tv sony. Když se chci podívat na něco vedle v pokoji, tak musím aplikaci zavřít a počkat cca 1minutu než se může spustit sledování na jiném zařízení. Stávalo se, že občas jela obě zařízení najednou, ale poslední dobou naskakuje modrá obrazovka s hláškou ať nejprve ukončím sledování na původním zařízení.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: O2 TV Sport PackTak jen pro osvětlení mám u nich internet 50mb a mobilní neomezený tarif a k tomu zdarma domluvenou tv a se známým to máme včetně premier sportu tuším že je to stříbrná tv a můžeme to sledovat na 3 zařízeních zároveň ale je tam 100 kč příplatek za rodinné sledování a vše jede jak má.tak jen tak.jinak za 50mb internet,neomezené volání a smsky + 4gb internetu jsem dovčíl platli 949kč včetně o2 tv bronzové bez premier sportu a o2 tv tenis doluvily jsme se k mojímu tarifu rodinné sledování na 3 tv a platím 1200kč takže se o to navýšení nějak podělíme a spokojenost já platím stále 949 a on 250kč měsíčně. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
@kanonTo jde... já mám Stříbrnou TV i telefon (neomezenko s 14GB) a platím i se splátkou jejich STB "nové generace" necelých 900 s DPH.Nechápu, co každý mrčí, že jsou mobilní a TV služby drahé.... před 15 lety jsem platil za neomezenko bez netu 2100, za nějakých 500 kanálů (o HD jsem si nechal jen zdát) v kabelovce pětikilo... Tehdy jsem vydělával 20, dnes 2,5x víc |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
![]() |