Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Qatar Total Open

V Doha v kvalifikaci právě vypadla Siniaková v zápase s Curenko,Krejčíková vypadla taky a zbývá ještě Kr.Plíšková.Její zápas začne za chvíli.

jerzy
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Qatar Total Open

nepomylil si si forum ?

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Pořady v televizi- přímo televizi WTA.

jerzy

niekedy mám pocit,že vela ludí si tu neuvedomuje,že aj my ostatní máme internet a vieme si pozriet výsledky...to ako keby ja teraz založím vlákno otom,že Arsenal vyhráva 3:1 a zachvilku ide hrat Tottenham

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Nejde o výsledky,ale o to,že naše TV nic nedávají.Tohle je info,že jsou naštěstí placené tv,na kterých naše holky vidět můžete.Ještě než vypadnou :)

jerzy

@jožko

Pořád lepší toto, než tvoje některé reakce viz tato. Pokud mě něco nezajímá, nečtu a nereaguji.Pro normální lidi jednoduché, pro (nevhodné slovo)y velmi složité.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Kde naladím tu TV wta?

mdrak
Registrace: 2/2010

ďuri-mám tri línie IPTV,ale ani na jednej nemám TV WTA.Kde vysiela táto televízia?

stamar
Registrace: 9/2007

Asi zde O2 TV

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Antonio20

ak tu chceš mat plné fórum vlákien otom kto práve dohral..kto bude hrat..kto ako hral..kto vypadol atd atd..tak samozrejme to mení situaciu a preteba musíme asi tiež písat kto ako hral a kto vypadol..človek ktorý to považuje za zbytočnost sa normalne slušne ozve a zareaguje...to som aj spravil...čiže odteba počuvat radu,že ak mě něco nezajímá, nečtu a nereaguji je uplne zbytočná,ked ju sám nedodržiavaš...mna táto tema zaujala a preto som aj zareagoval

jožko

WTA je streamovaná tv,stejně jako např. O2 TV.Platit je možné třeba měsíčně - cca.9 Euro(nebo i ročně).

jerzy

@jožko

Splňuje je to kategorii? Splňuje, týká se to pořadů v televizi tak o co ti jde? Tohle fórum jde pomalu ale jistě do kytek, i kvůli lidem jako jsi ty. Je tak těžké nereagovat na to co mě nezajímá? Kdybych se měl chovat tak jak si teď předvedl tak tady neustále vypisuju jak tohle téma tady nemá co dělat atd.Mě tohle prostě s*re, že se najdou jen rejpalové co nemají zřejmě co na práci. Kvůli mě vypisovat výsledky nemusíš, já si to umím najít sám ale spoustě lidí se tohle může hodit jako zajímavá info (WTA TV).

Antonio20

@Antonio20

Hezky.Jen bych doplnil,že je možné sledovat i další turnaj Lyon 2021,kde zrovna hraje T.Martincová.Po technické stránce všechno zajišťuje DAZN přes středisko v Lancasteru.

jerzy

@jerzy

DAZN mám, tak bych mohl kouknout na kterém jejich programu to běží. Spíš jsem zvědavý co bude vysilat za přenosy discovery+ Švédsko?

Antonio20

@Antonio20

DAZN to jen zajišťuje technicky ve spolupráci s asociací WTA.Jak se prodávají vysílací práva netuším.

jerzy

@jerzy

Tuším že malé turnaje byly k vidění na BeIn Sports France. Mrknu na rozpis zápasů a pohledám to.

Antonio20

Brzděte, konečně příspěvek netýkající se nářků čutálistů...

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Asi je pro O2 Sport(Tenis)velkou položkou zaplatit a vysílat kvalifikaci.Kr.Plíšková právě bojuje o postup,v O2 Sport Packu ovšem jede 3x (!) zápas Brady - Kontaveit.Multidimenze se přece musí využít!

jerzy

Jožko zas rýpe :laughing: nikdo na tebe neni zvedavy, tak zapadni a nekomentuj, ty rypáku.

Pejkamt
Registrace: 2/2021

Jerzy

Kamo, diky za vlákno k tenisu :8) Prave sleduju Nishikoriho na Eurosport Playeru :8) R^

Pejkamt
Registrace: 2/2021

Maroško,Online,Protein,Pejkamt atd atd...že ta to stále baví si vytvárat tie profily...uvidíme ako dlho ti to zas vydrží :laughing:

jožko

ATP Rotterdam

Nevi nekdo, proc dnes zase ten blbej (omlouvam se za ten vyraz) Eurosport nedava tennis z Rotterdamu (hraje Murray)? Ti jsou uz jako slovenska TV, ktera zakoupila WTA a nic z toho nedava.

jirka67
Registrace: 2/2006

@jirka67

magio iptv sk ma tenis live atp rotterdam na esp 2
-
digi sk tam ma teraz snowboard na esp 2

nbej
Registrace: 4/2017

ATP Rotterdam

ES 2 tenhle zápas dává - jsem u Vodafonu. Asi někteří operátoři šetří a dávají jinou verzi Eurosportu.

jerzy

Qatar Open

Vysílá Belarus 5 HD

michalnew
Registrace: 3/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra