Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Iptv - Pc - Vlc

Ahoj, mám iptv ve formě cca 12MB souboru m3u , ale povede se mě to spustit v jednom případě z 10. Vždy se to po pár vteřinách sekne ...VLC neodpovídá...PC intel core 2,6 GHz , 8GB pamět...když už se to načte tak je přepinání vcelku plynulé...obraz taky...nějaký lepší způsob jak to pustit na PC ? :-/

harry88
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@harry88

Jo, být trpělivý.... VLC to načte... trvá to třeba 5 minut, ale načte i tak objemný M3U list

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: Iptv - Pc - Vlc

A není nějaký Editor pro m3u ? Že bych to probral , stejně tam je hodně VOD a soubor by se zmenšil a šel by líp otevřít.

harry88

- stiahnut SMPlayer a používat ten
- editor pre m3u subor je ten,že len pravym tlačítkom myši klikneš na subor,vyberieš otvorit v poznamkovom bloku a vnom si vymažeš tie VOD alebo čo chceš a to je všetko...otázka 10 sekund

jožko
Registrace: 7/2016

@harry88

Normální Poznámkový blok

michalnew
Registrace: 3/2019

jožko

díky :-))))))))))))

harry88

no to určite na 10 sekund . otvor si total comander a od spodu je vždy VOD a môžeš mazať . to je tak na pol hodiny , kým nájdeš čo chceš ponechať .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@michalnew

Fuuuuuuuuuj.

Kasr
Registrace: 8/2008

@michalnew

Narazal som na windowsacky poznamkovy blok.

Kasr
Registrace: 8/2008

Mám procesor i7-9850H 2,6 GHz společně s RAM 16 GB a moc dobře vím,jak dlouho se načítá playlist m3u,který někdy obsahuje i desítky tisíc(!) položek.Stačí jediný klik během načítání a VLC (SMPlayer,Perfect Player,Simple TV) přestane fungovat.Proto zredukování počtu má význam.A poznámkový blok pro svoji neskutečnou jednoduchost používají léta i vývojáři :)

jerzy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra