![]() |
|
Cisla kanalov v ABcom Cryptobox 700HDDobry den zelam,nastavit na tomto SAT prijimaci cisla kanalov fixne, tj. ako ID kanalu, asi nejde, ze? Nastavim nejaky filter kanalov a vyfiltrovane kanaly su zase cislovane od 0001 v kontinualnom ciselnom rade. Chcel by som ich mat fixne, aby kanal X mal konstantne cislo (napr. 0027), nech je, alebo nie je aktivovany nejaky filter. Dakujem za pripadnu radu. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssSkúšal si obľúbené ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@romanssPred skenovaním máš v ponuke napísané niekde v strede: prepísať, nahradiť a podobne niečo. Keď dáš pridať tak sa ti zaradia na konci a nebude prepisovať odznovu. Je aj možnosť dať na novo skenovanie. Pohral sa tam v nastavení skenovania družice. |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
@DzordzoNeskusal, pozriem sa na to. Vdaka. |
romanss
![]() |
|
@teleclubMne nejde o skenovanie, mne ide o filter.Napr. "Iba Astra 23,5E E" - a moj zoznam stanic je k nicomu. To, co bolo na pozicii 0128 ma odrazu cislo 0001 (lebo pred nim su kanaly z pozicie 19,2E). Ked filter vypnem, kanal sa vrati na poziciu 0128. Cize to cislo nie je ID (ako to ma napr. Skylink), to cislo je iba obycajne poradove cislo v danom (novom) zozname kanalov. A to ja nechcem, to je zle. |
romanss
![]() |
|
Cisla kanalov v ABcom Cryptobox 700HDSkús vypnúť LCN pri ladení FastScan om. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
![]() |