![]() |
|
Maxxo T2 nedaří se získat IP adresuZdravím,vlastním dva stb Maxxo T2. Dnes se stalo, že se samo vymazalo nastavení wifi. Když jsem to chtěl znovu nastavit tak se po zadání hesla stb nedaří získat IP adresu. Proto jsem šel na druhý stb abych zjistil jestli se taky zbláznil, ale ten byl ok. Proto jsem na zkoušku u druhého stb resetoval nastavení wifi, abych otestoval síť a ono se to posralo úplně stejně jako u toho prvního. Taky se mu nedaří získat IP. Včera vše chodilo. Nevíte někdo včem je zakopaný pes? Prosím jen nepište, že je to krám a že to mám hodit ze skály. Nějaké ty mouchy to má, ale do teď to chodilo obstojně. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
@labiCo zkusit restartovat WiFi AP. Možná má seklý DHCP. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Maxxo T2 nedaří se získat IP adresuWifi je podle mě ok, protože telefon ji i po vymazání z telefonu opětovně najde a po zadání hesla se bez problémů přihlásí. Zkoušel jsem i hotspot a k tomu taky po zadání hesla ten krám neumí najít cestu. |
labi
![]() |
|
@labitak znova. restartuj wifi AP , router nebo vsechno co mas na siti protoze nikdo z nas netusi kde ti ten DHCP server bezi.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@labia tiež nikto z nás netuší aký krám máš wifi router. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Maxxo T2 nedaří se získat IP adresuMám TPlink označení teď nevím, na kterém běží TV, PC, noťas telefony a do dneška STB. Dnes už na to prdím. Přes noc to povytahám všechno z elektriky a ráno se uvidí. Dám vědět jak to všechno dopadlo. |
labi
![]() |
|
RE: Maxxo T2 nedaří se získat IP adresunastav IP staticky mimo rozsah pridelovanej DHCP a mas pokoj.restart routeru trva do minuty. ve 22:30 si mohl mit vyreseno Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
![]() |