![]() |
|
Karta ORF a stále kódovanéDobrý deň , prosím poraďte mi , poslali mi novú kartu na ORF Digital , stará skončila po 5 rokoch , a teraz som dal novú do pôvodného modulu Irdeto Neotion , a stále nechce nabehnúť obraz , volal som do ORF a tam že je všetko OK. Modul Irdeto je dobrý , lebo v ňom ide aj karta Skylink. Mám to v prijímači Technisat Technistar SIR. Mám to prepnuté na ORF1 HD aj 3 hodiny a stále kódované. |
EMP1
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
Skylink vs orfTam je chyba. Modul musí byt “panic”. Nič okrem ORF karty tam nesmie ist. Ešte skús úplne vyresetovat modul ak ide. Ak nie odporúčam nivy modul a nikdy tam nedať inú ako ORF kartu. Mám tuto skúsenosť za sebou. Znieť som tu chybu kedysi urobil |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Karta ORF a stále kódovanéA provedl jsi deaktivaci staré karty a aktivaci nové karty na jejich webu "http://digital.orf.at/"? Při aktivaci karty druhou kartu vytáhni a modul přepni do režimu "Cryptoworks". Na jejich stránkách máš možnost si také nechat zaslat aktivační zápis, podobně jako u SkyLinku.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
![]() |