![]() |
|
Pripojenie IP kamery k TV cez sietMam Vu+DUO 4kse image VTi 15.0.0IP kamera FOSCAM FI9901EP 4Mpx Do boxu som nainstaloval plugin TinyFoscamViewer V nastaveni pluginu,IP adresa kamery aj cislo portu su zadane Plugin sa aktivuje ale ziadny obraz z kamery nie je vidno Pod portom je kolonka: Grab URL - a neviem ake udaje tam mam zadat(http://meno:heslo@IP:port)? Nema niekto skusenosti s podobnym pripadom a mohol by mi poradit? Dakujem! |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietNefunguje \IP:port ? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietDvakrát backslash, nevím proč mi jeden zmizel. |
torny
![]() |
|
@tornyCez webove rozhranie je vsetko ok |
A je to
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez siet*1* Naštuduj si aká je URL k videostreamu atď...https://www.foscam.com/Uploads/usermanual/FI9803P%20FI9900P%20FI9800P%20User%20Manual%20V3.7.5.pdf |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietZ návodu:// @IP:port/videoMain |
torny
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietNech študuje ajeťák.Nech si zistí, či tam je H264 stream alebo MJPEG, lebo prehrá veľké guľové. A nech si pozrie, ako sa dá v URL nakonfigurovať typ stremu h264/MJPEG a či sa to na tomto type vôbec dá (nepodporujú to všetky FOSCAMy). |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramDakujem za mudre rady! |
A je to
![]() |
|
Tady se nic nedozvíš!!!!!Bohužel, každý chytrý jak rádio ale nikdo neporadí.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanačeká se jenom na tebe, tak se ukaž:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@satmanaPresne tak!Ale najdu sa aj taki ktori sa aspon snazia poradit a nemudruju! ![]() Ale uz je to vyriesene! ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toMáš několik možnosti:1)buď si dej plugin camoFS,tam najdi IP kameru dle výrobce,vyťukej přihlašovací údaje atd. a ve většině případů se to rozjede. Pakliže kamera používá nějaký nestandartní protokol např. Onvif, budeš muset vyťukat celou cestu ke streamu...tak jak jsi to tam psal,pozor na správné porty. 2)ručně si přidáš pomocí pluginu IPTV kanál tzn. opět vyťukáš celou cestu ke streamu a pak se to chová jako další tv kanál včetně možnosti si ho cvaknout do PIP ,nebo nahrávat. 3) ten tvůj plugin Foscam Viewer,ale s tím to neporadím, nepoužívám kamery Foscam. Mně to chodí na obyčejné čínske plečky poměrně spolehlivě,nepoužívám ale přenos alarmu v podobě fotek na hdd VU+ pak ta síť je poměrně vytížená. Tak zlom vaz!!! VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@papagiorgiDakujem pekne za uzitocne info![]() Obraz z kamery uz funguje zatial iba na celu obrazovku Skusim upravit v nastaveni aby kamera bola PIP,mensi obraz a live tv ten vacsi Da sa to vobec nastavit? Je tam dost moznosti Skusam |
A je to
![]() |
|
@A je todá se to nastavit v pluginu CamoFS, v nastavení vybereš která kamera se má zobrazovt v pip a tím se ti aktivuje nabídkaCamoFS pip v pluginech.Pak stačí si to dát na libovolné tlačítko a mas ihned pip na obrazovce aniž by si chodil do modulů.Ještě tam je možnost nastavení velikosti pipu.Lepší je si přidat kameru jako IPTV,chová se to pak jako další TV kanál a je to stabilnější. VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
esp32camesp32cam, nemate s tim nekdo nejaky zkusenosti ? treba si k esp pripojim tlacitko od zvonku a kdyz nekdo zazvoni, tak mi vyskoci pip a v nem snimek z kamery ? nebo tak neco ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietpotřeboval bych poradit,už se stím trápím nějakej den,potřebuji stream na octagonu 8008 z kamery Hiseeu-kamera ip,Poe,je jich víc přes dvr zařízení,nedaří se mi ji přidat jak v CamoFS(není v seznamu),tak ani v Dreamboxeditu,dle návodu...díky za radu![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
E2 prehlad sample (hiseeu h265/5M cez DVR)Link by si mal dostat cez web rozhranie DVR ja to mam nejak takto (xxx si treba doplnit podla seba):#NAME CAMs (TV) #SERVICE 4097:0:1:3000:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//192.168.1.xxx%3a554/user=admin_password=xxx_channel=1_stream=0.sdp?real_stream:CAM01 #DESCRIPTION CAM01 #SERVICE 4097:0:1:3001:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//192.168.1.yyy%3a554/user=admin_password=xxx_channel=1_stream=0.sdp?real_stream:CAM02 #DESCRIPTION CAM02 Ps: len upozornim ze pre svoje dobro doporucujem kameram zakazat pristup na internet kedze je to made in china ![]() |
Chaoss
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@papagiorgiPoslal som PM |
A je to
![]() |
|
no pmAk si pisal tu PM mne tak sa asi nedockas dorucenia![]() |
Chaoss
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietto"Chaoss"-máš kamery hiseeu?? zkoušel jsem a stále nefunguje,vkládám do etc/enigma2... |
jansmrz
![]() |
|
jojoNo ono asi zalezi na nastaveniach v dvr uz si presne nepamatam jak som sa k url dostal (mozno aj niekde na webe bol navod) alebo niekde na tom ich web rozhrani sa k tomu dalo dopracovat, ovsem netusim aky je rozdiel v inych typoch. Kamery som len odskusal pretoze koli pocasiu som ich este nemontovat a netahal kable.Jedna sa: Hiseeu H.265 8CH 5MP POE Security Camera Cca 150/dvr+4kamery Ps: nastavenie IP adresy pre kameru je mozne len cez pripojeny monitor na DVR cez web to robi jalovice ![]() |
Chaoss
![]() |
|
RE: Pripojenie IP kamery k TV cez sietdíky za radu,už to jede musel jsem povolit v routeru přístup na dvr...![]() |
jansmrz
![]() |
|
![]() |