![]() |
|
Propojení kamery a TVAhoj,nedávno jsem koupil novou TV SONY KD-49XH9505. Je trochu chudší na vybavení co se týče konektorů na připojení zařízení (cinch A/V, scart). Ale asi je to dneska standart a novými typy připojení. Pokouším se připojit starou kameru SONY, která má výstup přes jack A/V. Mám kabel, který byl k této kameře dodán, ale jako výstup jsou přes cinch (ty nemá zase TV). Televize má ale vstup A/V jack. Tak chci koupit kabel Kabel GoGEN 3,5mm jack, 4 pólový, 0,5m černý (JACK050MM04) a oba přístroje tímto kabelem zapojit. Myslíte, že je šance ? Dále TV má USB pro nahrávání. Tak bych chtěl tímto způsobem z kamery dostat nahrávky na disk. Ale obávám se, že chci asi už moc. Nemá někdo s tímto nějaké zkušenosti ? díky za reakce, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@JimmyV krabici u toho TV by měla být redukce RCA (cinch) na jack. Takže by mělo být možné přes tuto redukci připojit původní kabel od kamery. Použití 4jack/4jack nemusí fungovat z důvodu různých zapojení pól konektorů. Už se mi to několikrát stalo!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Propojení kamery a TVZdá se, že nahrávání je možné asi jenom pozemní vysílání. Zkouším nahrát na disk přes TV pořad od satelitního boxu a nedaří se.Nahrávání je podporováno pouze v případě digitálních televizních a rádiových vysílání. Nahrávání datových vysílání není podporováno. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Propojení kamery a TVJedna z mála možností je AV signál napojiť na PC cez nejakú strihovú, alebo tv kartu. Na PC urobíš aj záznam a PC sa zvyčajne dá s TV pripojiť cez HDMI - aj tak v takomto prípade bude telka iba ako pomocné zobrazovadlo.![]() Pri IP kamerách sú tie možnosti oveľa lepšie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyAsi ano, budu se muset po něčem podívat.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
![]() |