![]() |
|
T mobile rozozeni jasuMam dva problémy jeden se týká tv pokaždé když v televizi přepnu zdroj třeba sertobox na krabicku k iptv od t mobilu tak mi to na tv rozhodi podsvícení a jas na maximum box jsem vyměnil dela to dál odkázali me na výrobce tv. Druhý problém mam s telefonem mam nastaveny jas displeje jakmile vlezu do aplikace tmobile a pustim jakykolik pořad tak při přehrávání mi zas telefon svítí jak blázen a nejde to utlumit zažil nikdo něco podobného? Diky |
braveman
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: T mobile rozozeni jasunevieme čo máš za telefon - predpokladám nejaký Android tam je možné asi všetko.U TV LG mám možnosť pre každý zdroj nastaviť obrazové parametre. Nemáš to podobne, že prepnutí na iný HDMI je tam nastavené podsvietenie na plné gule? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Re reJj na telefonu je android dela to vice lidem po aktualizaci. Tu tv sme resili s t mobile i ze samsungem zkozsely ruzne nastaveni ale po kazdem prepnuti se to rozhodi zas nakonec nam rekli ze si mame objednat servisniho technika od samsungu a samozrejme si ho i zaplatit tv je po zaruce |
braveman
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |