Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ceník od 1.3.2021

Zdravím, kde najdu nový ceník platný do 1.3.2021, děkuji

TUNER
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink ceník od 1.3.2021

https://www.skylink.cz/doc/download_file/skylink_cenik_cz_platny_od_01032018-72.pdf

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@TUNER

chýba ti nový ceník :)))

peto197601
Registrace: 3/2019

@Saxon

díky, ceny podle toho zůstávají stejné....to jsem nečekal

TUNER

ale to je od 1.3.2020

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

Nový ceníky zatím nemá žádný operátor v ČR

kolenáč
Registrace: 4/2010

beru zpět můj dotaz, v dopise od Skylinku byl uveden ceník od 1.3.2020 ...přeji všem pěkné dny :8)

TUNER

@TUNER

https://www.tvkompas.cz/skylink-letos-nechysta-zmenu-servisniho-poplatku/
citace:
„Změnu servisního poplatku letos nechystáme, v ČR zůstává zachován,“ uvedl J. Glisník.

kokun
Registrace: 5/2015

@ kokun

ale tak zasa niektorí z nás tu majú tú skúsenosť, že ak JG niečo povie/vyhlási/napíše má šancu sa to zmeniť...

anonym2
Registrace: 1/2006

@anonym2

Jj - víme svoje a "známe svoje lidi" :O

Však čas ukáže a 1.4. budeme hned vědět, jestli to je, anebo není pouhý apríl ;)

kokun

@ kokun

ani nie. ak by sa niečo malo stať k 1.4. vďaka magickému legislatívnemu ustanoveniu o 30 dňoch, ktoré sa uplatňuje aj v CZ aj v SK by sme sa to museli dozvedieť skôr.

anonym2

@anonym2

Tak pro mně osobně je SL nezajímavá platforma - jejich 2 karty (co jsem měl) jsem nechal zdechnout. A sleduju je pouze okrajově, když nejsem na tomto příjmu závislý.
Takže ať si tam dělají co chtějí . . .

kokun

Dnes aj moja mladšia dcéra mi oznámila čo som jej dal dva roky dozadu dve karty skylink ktorým končia balíky v máji že už nebude ďalej pokračovať.Má vraj lepšieho poskytovateľa aj s optikou za lepšiu cenu. Čo už ani ja tie karty nechcem asi ich ešte posuniem na bazoš ak by niekto ešte kúpil ale na bazare ich je plno, nakoľko mám Horizon tv na troch tv android už by som nemenil.

niglabi
Registrace: 4/2020

....jenom na okraj. Taky jsem měl kdysi dávno od skylinku 4 karty, teď 3 z nich leží někde v šuplíku ( uvažuji o jejich převodu na kartu ČT- jak by to bylo, pokud bych to chtěl někdy vrátit zpět na SL jako původní karta?)Jednu kartu SL mám v základu dál. Jinak používám O2 - hlavní tahák je sport a zpětné přehrávání, zatím slušná cena....

TUNER

@TUNER

"... teď 3 z nich leží někde v šuplíku ( uvažuji o jejich převodu na kartu ČT- jak by to bylo, pokud bych to chtěl někdy vrátit zpět na SL jako původní karta?) ..."
Jak asi?
Zadarmo ti dovolí, abys ji převedl na kartu ČT - převést nazpět, ale za 999,-peněz (Registrační poplatek); v lepším případě za 200,- (Reaktivační poplatek).
Skylink není charita . . . :(

kokun

@kokun

...zatím je to málo pravděpodobné, že bych s těma kartama něco dělal, ale člověk nikdy neví. Je naštěstí spousta jiných možností jak se k TV vysílání dostat. A to je asi to co nás tady všechny spojuje..to hledání informací R^ A že Skylink není charita to víme si všichni. Myslím si, že svoji politikou stanovování cen za posledních cca 10-12 let přišli o spoustu zákazníků.A přitom v dnešní době je to boj o klienta, naštěstí je tady konkurence a internet má dnes každý...kdo chce kam, ..... a dál to všichni známe

TUNER

normalne zkus nejakou z tech karet strcit do prijimace a schvalne co se stane :))) a ne ze te napadne tam strkat jednu za druhou :) proste pockej :))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

dnes ráno jsem odjel, vyzkouším to zítra večer....jsem napnutý, co se stane ???? :)

TUNER

@TUNER

Nenapsal jsi co se stalo ---- zkoušel to někdo ? Co se stalo snad ne ,že (nevhodné slovo) kozu potrtkalo :)))

čubernice
Registrace: 5/2019

@TUNER

Nenapsal jsi co se stalo ---- zkoušel to někdo ? Co se stalo snad ne ,že pr.ase kozu potrtkalo :))) Podle admina je pr.se jako zvíře nevhodné slovo a koza není nevhodné slovo--- kam ten svět spěje :laughing:

čubernice
Registrace: 5/2019

@TUNER

Jsem velký fanda sat. příjmu ještě z doby, kdy středové paraboly vyráběl Kovosat Dvůr Králové. Tehdy byl základní balíček zadarmo. Mám 3 karty a od Skylinku utíkám k O2, protože mám O2 Tv v ceně služby. Oproti Skylinku u O2 Tv-výhody/zpětné zhlédnutí, YouTube, nahrávání pořadů atd/. Zdraví Evžen 73 let. Pro Skylink dávám Rv Rv Rv

Evžen

Změnu servisního poplatku letos nechystáme, v ČR zůstává zachován,“ uvedl J. Glisník
a najednou je to jinak. my ho rovnou zrusime. :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra