Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Picony pro kabelovou TV Nej

Prosím o radu, kde najdu picony pro českou kabelovku Nej TV. Mám satelitní přijímač VU+ Duo 4k SE s kabelovým tunerem. Přijímám Astru 19, 23 a Hotbird 13. U českých a polských sat. programů mám nainstalované picony. Nyní jsem přidal kabelový tuner, vše pracuje korektně, ale chtěl bych tam mít i picony pro české programy.Jedná se o kabelovou NEJ TV. U "chocholouška" jsem nic nenašel. Díky za případnou pomoc.

tadek01
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Picony

Zdravím! Môžeš si ich vytvoriť aj sám. Od chocholouška už máš picony. Zmeň si ich. Napriklad otvor súbor s piconami pre Skylink a zmeníš na nich len servisné ID staníc, ktoré používa Nej TV a skopíruješ do prijímača. ID zistíš Memu/Informácie/Stanica.

ferdomal
Registrace: 9/2012

@ferdomal

Díky, zkusím to.

tadek01

@ferdomal

Díky za pomoc, u programů CT se to povedlo, ale u komerčních ne (Nova, Prima apod.)Nevím proč? Napadá tě něco?

tadek01

RE: Picony pro kabelovou TV Nej

Možná chybně zadané ID. To je nejčastější chyba. Já jsem si vyráběl picony pro kabelovou UPC a fungovalo všechno. Ale je s tím samozřejmě práce. Pár hodin to trvalo. Nejvíc času mi trvalo vypreparovat ty správné picony. Některé jsem musel shánět všude možně.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra