![]() |
|
Magiogo - nové programyOspravdlnujem sa ak to tu už niekde je,ale ja som si až dnes všimol,že do magiogo.sk mi pridali asi cca 30-40 nových programov.Konečne![]() TV Noe, Relax, TV Osem, ČT:D/ČT art, Nick Jr., Cartoon Network, Duck TV, FightBox, Extreme Sports Channel, Sport 5, MTV80s, MTV, MTV Hits, MTV Club, MTV90s a VH1.Ct Sport atd... Užívateľom Magio TV s aktivovaným balíkom XL pribudli do zoznamu aj stanice GINX, National Geographic HD, National Geographic Wild, DTX, Discovery Science, History HD, Fishing&Hunting, UP Network, Crime & Investigation, CS History, Travel XP, Fashion TV, Food Network, CBS Reality a Film+ HD. Navyše klientom s aktivovaným balíkom HBO sa objavili aj programy HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax 1 HD a Cinemax 2 HD. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 274 |
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programysnad to brzi přidají i do go-premium,protože zatím ani ťuk ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programyTých programov pridali viac...nevymenoval som všetky..pridali aj TV Barrandov, Barrandov Krimi, Prima Krimi, Prima Max, Travel XP, Prima Zoom, Seznam TV atd atd,ale maju v tom ešte trocha chaos,lebo ked sa prihlasim na PC cez ich stránku,tak tam všetko,ale ked sa prihlasim cez aplikaciu na samsung smart tv,tak tam mi vela programov chyba..así to postupne budú všetko aktualizovat. |
jožko
![]() |
|
Re magioZdravim.tak zatiaľ to bude asi len pre tých ktorí majú iptv alebo Magio sat podľa predplatených balíkov čisto len pre Magio go premium nepridávajú nič. |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programyTo som si ani neuvedomil,ale asi to tak bude,že tie programy pridali len ludom čo maju odnich optiku alebo sat..kto nemá žiadnu z tychto služieb a platia si len magiogo nepridali nič...ale časom to možno zmenia..neviem zas to robia potichu,lebo som nikde nevidel odnich žiadnu officialnu správu...tuším aj počet prihlasenych dostupnych zariadení mi pridali |
jožko
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programyMne prišla SMS že do Magio Go (OTT) pridávajú programy. (mám IPTV Mágio L, pre tých čo majú IPTV Mágio XL bude tých pridaných programov viac.) Čo sa týka dostupných zariadení, možno pridali ale niekde som čítal, že súčasne bude možné pozerať len na jednom zariadení. Možno to tak nezrealizujú, lebo momentálne je ohľadom toho ticho. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programyNový záujemcovia o Magio Sat vraj už nebudú môcť pozerať Magio GO na 4 zariadeniach. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Magiogo - nové programyja mam MagioSat a zatial na MagioGo ziadne nove programy![]() |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
![]() |