![]() |
|
O2 TV Slavia - LeicesterCo říkáte na (ne)kvalitu fotbalu na ČT Sport jakoby HD? Absolutní grc!!!! |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewNo ona to nebyla hitparáda ani na SL![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicesterv posledni dobe se Česka Corona Televize hodne zhorsila celkove,i ta CT24 je hruza, tak jestli neprechazi do HD ready, 👎 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - LeicesterAle hlavne obhajca lockdownov atd a byvaly minister zdravotnictva Prymula tam bol aj s dalsimi na zapase vo vip zone. Su aj fotky. Pozrite si. A tichucko sedte doma na riti. Oni môzu a neboja sa. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
KristiánCo to meleš za pitomosti? Kdy jsi naposledy na očním?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:O2 TV Slavia - LeicesterTaky jsem si všiml. Přes T-mobile GO taky hrůza. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - LeicesterZápas Európskej ligy okrem Prymulu z VIP tribúny sledovali aj hradný kancelár Vratislav Mynář s manželkou, riaditeľ Českej televízie Petr Dvořák, tenistka Petra Kvitová a europoslanec za ODS Alexandr Vondra. Všetci pred zápasom absolvovali test na ochorenie covid-19. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
StamarMyslím, že na tom není nic špatného. Já bych tam taky šel...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicestertak aspon ze si roman dal vlastnaka :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicesterjako obvykle se zde najdou takoví co sem pletou politiku, diskuse je o kvalitě obrazu. K věci v dvb-t se mi obraz nezdál nějak hrozný v porovnání třeba s pátečními fotbalovými přenosy |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicesteršpatné je na tom úplně všechno, minimálně ty tisíce mrtvých navíc jako důsledek...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicester...důsledek papalášství |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@hogofogo11coze ? tady se kope nejvyssi liga :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Oprotinásledně vysílaných dvou zápasu na Nova sport 1-2 konkrétně v DVB-C Vodafone byl ten obraz ze zápasu Slavie na CT4 opravdu dost špatný.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
Prýmula, no a proč neno a co ze byl Roman na fotbale.! nic tim neporusil. je to svobodna osoba. bez funkce. zakaz vychazeni neni. listky mel platny. divaci byly povoleny. a navic mel novy negativni test. to zas jen Koblihari maji s necim problem.! a ze tam byli i dalsi exemplare jako je Dvorak nebo Mynar to nevadi ???!!!![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Ostatní Tebou jmenovaní pár desítek minut před zápasem nehřímali, že lidé mají zůstávat doma.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicesterto je uplne jedno. proste nic neporusil.muze byt jakej chce ale furt byl lepsi nez ten pomatenec Blatny. 👍 |
kristian1
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicesterpromin ale je to jenom divadlo.!Babis nas tady vlaci 12mesicu a nehnuli jsme se z mista.! nesmyslny zakazy ktery vubec nic neresi. dira v rozpoctu na veky vekouci. a mohli by jsme pokracovat. tohle neni ochrana verejneho zdravi, tohle je cilena likvidace.! 👎 |
kristian1
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - LeicesterLampasák- roušku o dvě čísla větší a navíc není schválena v EU. Jsou jich v Letňanech plné sklady, protože to je Tvrdíkův dovezený socanský byznys z Číny. Jenom dýchejte ty jejich mikroplasty. Proto se od pondělí musí povinně nosit čínský krám vyrobený v Bangladeší...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: O2 TV Slavia - Leicestercely to byla maximalni komedie. d.ementni primula, kterej odpoledne tvrdi jak nas vsecky zavre, jde vecer na fotbal s dalsima VIP saskama a nakonec se dozvidame, ze tam ministerstvo s hygienou delaj nejakej pilot na poradani akci pro lidi. kua tak proc nevylosovali nejaky dobrovolniky z rad permanentkaru a misto toho vidime jak si slechta uziva a jeste se chechta narodu do xichtu ?? jarda tvrdik a slavie, bu.erantu avie :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Rangers-Slaviateda tady se dejou vjeci to je neuveritelny.!vubec nevim za co jsem ten citron dostal, nikomu jsem nenadaval,nic zakazaneho jsem nezverejnoval,a ze se tady nesmi rikat pravda tak to jsem tedy opravdu ale opravdu nevedel.! a druha vec. puvodne treti trest do 6teho Brezna, a najednou to zacalo samo skakat vys bez toho abych byl prihlasen,a skoncil jsem az na Xtym trestu a 17tym Breznu,tak to uz je extrem,co to tady je za system,sami a neopravnene a neopodstatnene se navysuji tresty,chudak lidi tady,to je neskutecny,a je to predevsim smutny,kam jsme to dopracovali soudruzi.!!! tak snad alespon ta Slavie dneska postoupi nez to tady vsechno ale uplne vsechno zakazou.!!! smutna doba ![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1tak jestli jsi se už vyplakal, přečti si některé příspěvky zde a porovnej účast v diskusi a vybanované usery, pak zjistíš, že tu je pár lidí co permanentně bonzuje a to nejen v diskusi, ale i pod článkama s novinkama. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
![]() |