Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

připojení?

vím že to sem nepatří, ale přes to, jáký by měli asi být hodnoty připojení: Platím si 30MB (395kč) a když si zkusím test, tak mě to naměří: ping 76, download 11,23, upload 3,53

osbourne
Registrace: 12/2019
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: připojení?

agregace je jaká?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE:osbourne

Máš to přes wifi,optiku, nebo VDSL?

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993

wifi (Nordic Telecom)

osbourne

Chce to změnu, to co máš je hodně drahé , pomalé a nestabilní! Napiš odkud jsi a aktivuj si PM

Mirko.
Registrace: 4/2003

Vsadím se, že ve smlouvě máš o rychlostech down/up od ISP i kouzelné slovíčko „až“. :))) Obzvláště u wifi je to kolísání rychlostí na denním pořádku, stačí aby se mezi antény připletla větev nebo padaly trakaře a je po signálu. Chtělo by to změřit vícekrát v různé denní hodiny a potom zprůměrovat. Větší traffic je třeba večer než přes den. Akorát ten ping je už docela velký, na online hraní už to moc nebude. PS: Nordic Telecom má tak „přehledný“ web, že tam něco najít je umění, o tvé wifi nemluvě.. :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

osbourne wifi (Nordic Telecom to je to slavné 5G potěš koště. Metronet má za podobnou cenu vdsl 50/5

doors1
Registrace: 8/2017

Mirko

SZ mě nejdou aktivovat když tak písni na Ab-info nick: sawe

osbourne

Já mám taky Nordic, platím si 40mb/s a chodí to minimálně tolik, spíš víc, kolem 50mb/s. Za mě spokojenost.

acce
Registrace: 11/2008

@osbourne

Nedělal bych předčasné závěry. Příčiny pomalého netu můžou být i jinde, než u providera. Měřiče rychlosti internetu poskytují různé hodnoty na různých zařízeních. Mobil a tablet přes WiFi (android) mi ukazují podstatně víc než notebouk (Win10) přes kabel. Takže je vhodné měřit různými měřiči na různých zařízeních a udělat si z toho nějaký průměr. Jinak přes WiFi můžeš mít pomalý net kvůli tomu, že Ti na stejném WiFi kanálu sedí třeba soused a Ty s ním sdílíš část pásma. To máš hned poloviční rychlost proti skutečnosti!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Na 240Mbit/s těch 88Mbit/s to docela jde :)))). Všude není Metronet, aj. Zrychlujeme Tchessko je mi schopné zajistit hlasové služby. :) A na LTE dlabu :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

enik

já jsem měl 20MB a v pátek mi to došli předělat na 5G 30MB a zpomalilo sed to místo toho aby se to zrychlilo, tak sem tam včera volal a řekli mi že se mi ozvou zatím se mi nikdo neozval. Tak že jak přijdu v 11:00 domů, tak to zkusím testnůt

osbourne

Hoši, vím, že to sem nepatří, ale mrkněte se nejdřív na jednotky SI. :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@osbourne

Nevidím důvod k neaktivaci PM a nenapsal jsi odkud jsi !

Mirko.

pokud nenapíše agregaci která je poměrně důležitá tak se nehneme.
Já měl 1:3 a udělali mi jí na 1:6 a a zvedli mi rychlost takže platím 399 za 60mbit a nikde já nemám "až" a rychlost mám stabilně mezi 65 do 50 mbit.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Velké Bílovice

osbourne

já mám t mobile VDSL ,platím si 100Mbps za 600kč měsíčně a když si změřím rychlost výhradně přes www.mojeip.cz tak pořád jedu kolem 94-98 Mbps.Mám to asi 4 měsíce a paráda ,bez výpadku ,bez sekání ,naprosto spokojen. R^ R^ R^

marksony
Registrace: 3/2006

ještě dodám ,nyní 98 Mbps a upload 10.96 Mbps ,doba odezvy 20.06 ms. R^

marksony

... keď sa už chválime tak: Ping=3, Download=298,8Mbit/s, Upload=30,8Mbit/s, test cez www.rychlost.sk, cena 15€/mesiac... R^

dano01

@marksony

Kdo by si to kdy pomyslel, že na obyčejném zvonkodrátu někdy budeme dosahovat takových závratných rychlostí stahování :))) Nedávno jsem taky měnil ISP u své VDSL přípojky, kvůli absenci IPv6 u 365internet jsem taky uvažoval o T-mobile, 600 Kč za 100/10 Mb/s se mi ale zdálo priveľa, takže jsem nakonec vybral Metronet s bondingem za pětikilo.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

scruffy

tak jasně ,taky jsem chtěl Metronet ale ten není v mé lokalitě dostupný tak jsem zvolil Tmobile.zdarec. R^

marksony

dano 01

No tak to je paráda za 15 éček 300mega to už frkot ,no optika je optika.čau. R^

marksony

@osbourne

U vás by měl běžet Starnet, momentálně běží akce, viz. jejich reklama

Mirko.

marksony

... no ale začínal som s 1200 baud v roku 1992 :))) , R^

dano01

Na rychlost - pomalost načítání stránek, stahování apod. svět div se, má i HW PC.

radek1

Drát je drát....

Mám od Nordicu LAN30, v reálu mi to jede 28-32 megabit, málokdy se mi sekne 4K IPTV, o HD se bavit nemusíme. Kašli na WiFi, jdi do LAN

michalnew
Registrace: 3/2019
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra