Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

APPKA Fdb.cz

Zdravím Vás chlapi a obraciam sa s otázkou či niekto používa mobilnú appku Fdb.cz. Mal som je celkom v obľube, komplet TV program, hodnotenie jednotlivých filmov, recenzie divákov, a notifikácie aby som nezmeškal nektorý obľúbený program. V posledných dňoch však prestala fungovať na iOs ako aj Androide, a po otvorení Google play alebo App store mi hlási že táto appka nieje dostupná pre túto krajinu. Pre to sa pýtam hlavne kolegov v ČR, je u nich appka dostupná a či funguje. Ďakujem za každú opoveď.

Kimlo
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: APPKA Fdb.cz

Na Androidu je dostupná, ale TV program se nenačte. Už jen hodnocení na GPlay z poslední doby napovídá, že spíše nefunguje než funguje. Proč nepoužíváš Čsfd, které je ve všech směrech lepší? Jak web tak aplikace, o fanouškovské základně nemluvě. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Kimlo

Aplikace je nefunkční a fungovat asi jen tak nebude (poslední aktualizace někdy v roce 2018). Pokud ti jde o TV program tak doporučuji aplikaci TV program. Je tam mnohonásobně více TV stanic a propojení s Lepší.tv (možnost nahrávek) načítá se i popis a hodnocení filmů či seriálů z databáze sms.cz https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.atomsoft.android.tvprogram

dcermak
Registrace: 4/2020

@Scruffy

Ďakujem za info, mám aj Csfd, ale som ju nepoužíval, začnem ju používať, dokonca som tam aj zaregistrovaný..

Kimlo

Ešte dotaz pre @Scruffy, nastavil som si v csfd TV programe asi 40 TV staníc, no program mi nakoniec ponúka len 18. V nastaveniach programu ich mám označených ako zapnuté všetkých 40. nevieš kde je chyba? Mám verziu pre iOs.

Kimlo

V iOS nemůžu sloužit, ale na Androidu to funguje normálně, tzn. nastavím třeba 30 stanic, uložím, restartuju app a jsou tam všechny mnou požadované..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Kimlo

na iOS nefunguje, taky jsem měl v oblibě :((

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

Apkku som používal nejaký ten rok,ale v poslednej dobe bola moc neaktuálna a momentálne mi píše,že nedá sa pripojíť na server :-/ :lookaround:

Power150
Registrace: 3/2009

Mám Android Phone

Power150
Registrace: 3/2009

Vďaka Vám všetkým za info, budem si musieť zvyknúť na inú... :-/

Kimlo

Já jsem přešel na appku TVprogram.cz, vyhovuje mi líp než appka TV program. Obě jsou v Obchod play.

.......

Libour
Registrace: 8/2005

Aj mne nejde tak som napísal na ich web

satmaker
Registrace: 11/2011

@satmaker

Tak daj potom vedieť čo Ti odpísali.

Kimlo

Ok čakám na odpoveď

satmaker

Apka už dnes ide

satmaker

@satmaker

Ano už ide. Aj keď naďalej bez niektorých programov, mne tam napríklad dosť chýba čt-art.

Kimlo

ten program moc ludi asi nesleduje

satmaker

Ano už zase funguje i na iOS

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra