![]() |
|
APPKA Fdb.czZdravím Vás chlapi a obraciam sa s otázkou či niekto používa mobilnú appku Fdb.cz. Mal som je celkom v obľube, komplet TV program, hodnotenie jednotlivých filmov, recenzie divákov, a notifikácie aby som nezmeškal nektorý obľúbený program. V posledných dňoch však prestala fungovať na iOs ako aj Androide, a po otvorení Google play alebo App store mi hlási že táto appka nieje dostupná pre túto krajinu. Pre to sa pýtam hlavne kolegov v ČR, je u nich appka dostupná a či funguje. Ďakujem za každú opoveď. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czNa Androidu je dostupná, ale TV program se nenačte. Už jen hodnocení na GPlay z poslední doby napovídá, že spíše nefunguje než funguje. Proč nepoužíváš Čsfd, které je ve všech směrech lepší? Jak web tak aplikace, o fanouškovské základně nemluvě. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@KimloAplikace je nefunkční a fungovat asi jen tak nebude (poslední aktualizace někdy v roce 2018). Pokud ti jde o TV program tak doporučuji aplikaci TV program. Je tam mnohonásobně více TV stanic a propojení s Lepší.tv (možnost nahrávek) načítá se i popis a hodnocení filmů či seriálů z databáze sms.cz https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.atomsoft.android.tvprogram |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@ScruffyĎakujem za info, mám aj Csfd, ale som ju nepoužíval, začnem ju používať, dokonca som tam aj zaregistrovaný.. |
Kimlo
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czEšte dotaz pre @Scruffy, nastavil som si v csfd TV programe asi 40 TV staníc, no program mi nakoniec ponúka len 18. V nastaveniach programu ich mám označených ako zapnuté všetkých 40. nevieš kde je chyba? Mám verziu pre iOs. |
Kimlo
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czV iOS nemůžu sloužit, ale na Androidu to funguje normálně, tzn. nastavím třeba 30 stanic, uložím, restartuju app a jsou tam všechny mnou požadované..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@Kimlona iOS nefunguje, taky jsem měl v oblibě![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czApkku som používal nejaký ten rok,ale v poslednej dobe bola moc neaktuálna a momentálne mi píše,že nedá sa pripojíť na server![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czMám Android Phone |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czVďaka Vám všetkým za info, budem si musieť zvyknúť na inú...![]() |
Kimlo
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czJá jsem přešel na appku TVprogram.cz, vyhovuje mi líp než appka TV program. Obě jsou v Obchod play........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czAj mne nejde tak som napísal na ich web |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@satmakerTak daj potom vedieť čo Ti odpísali. |
Kimlo
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czOk čakám na odpoveď |
satmaker
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czApka už dnes ide |
satmaker
![]() |
|
@satmakerAno už ide. Aj keď naďalej bez niektorých programov, mne tam napríklad dosť chýba čt-art. |
Kimlo
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czten program moc ludi asi nesleduje |
satmaker
![]() |
|
RE: APPKA Fdb.czAno už zase funguje i na iOSVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
![]() |