![]() |
|
Android Tv skusenostiZdravim priatelia,urcite par z vas ma Android TV ... v podstate ma nezaujima ani znacka ani dalsie srandicky, skor ma zaujima jedna vec a tou je velkou ramm u Androidnych TV mam nieco vo vyhlade ma to 2GB ... v podstate som sa dostal do bodu, ze niekto tvrdi ze 2GB je malo a ze na plynuly beh appiek v TV je nutno alebo lepsie mat 3GB a niekto iny zase tvrdi ze 2GB je bohato dost (samozrejme cim viac tym lepsie, to mi je jasne) takze by ma tak neako ak niekto ma doma 2GB pameti vo svojej AndroidTV, ze ake to ma reakcne casy, pri pouzivani netflix, hbogo atd atd nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiPokud jsi to nekoupil tak kup box z více ram vždy to poběží lépe |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 898 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenosti2GB je tak na hranici,ale použitelné to je. Zkušenost XIAOMI MI Box S.Vtip je v tom, že nic jinýho na trhu není s větší pamětí a certifikací pro NETFLIX ( kromě Nvidia Shield Pro s 3GB RAM za nesmysl cenu) XIAOMI chodilo dobře do poslední aktualizace. Od té doby se aplikace tak nějak podivně zasekávají při startu ( Netflix zpomaleně nabíhá, HBO GO nereaguje, Skylink hodí chybu aplikace- pomůže jen restart a pak vše běží v pohodě.. a třeba za tři dny to udělá zas... |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiSorry měl jsem na mysli ANDROID TV box ... |
lubos32
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiA nema nahodou na mysli televizi s AndroidTV OS ? Tam je mozna RAM od 1,5-2,5GB |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenosti...no ak tam nebudeš pchať Kodi /StreamCinema/ tak 2GB by malo na pár aplikácii stačiť, ale je to málo![]() Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiChromecast Google TVT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostinetflix ako kedy , podľa rýchlosti internetu . inak aj sledovací čas rozhoduje . tak asi bude netflix s rýchlosťou 100 mb/s v pohode .samotný android , čo sa týka ovládania samotného teľacivízora je veľmi zlá . dlho to trvá .android do tv nie je dobrý . pár poznatkov : po ukončení netfixu si musím počkať niekolko sekund kým mi naskočí obraz z káblovky a až potom môžem zvoliť na hdmi . pridanie zvuku z nuly dlho nič a potom to skočí na 12 . no to je super android . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE:...samozrejme mam na mysli TV s androidom ...Brumo: no rodinna rada rozhodla ze v podstate ta TV bude len na Netflix Hbogo a tieto srandy :) ... cize v podstate cisto digitalny obsah, ci tamniekedy privediem aj sat signal neviem, mozno ano ako konkretny tv ma byt Xiaomi Mi TV Q1 ktory sa zacne predavat v marci ... a aj to len urcitych krajinach :) ... akokolvek dakujem za postreh ak by som chcel krabicku tak asi vsadim na google chromecast 4 (ma uz aj DO) vsetko dobre nech sa dari ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE...https://www.mi.com/global/mi-tv-q1-75/overviewkonkretne tento som zabudol hodit i link Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
@alfasexMám u TV RAM 2 GB a zvládá v pohodě IPTV Smarters a Youtube, ostatní aplikace jsem ani nezkoušel. Zkusím doinstalovat o víkendu HBO Go a dám vědět pokud budeš mít zájem. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
@alfasexopravdu "vlastní" zkušenost po 1 roce používání Sony KD-55XF9005https://www.displayspecifications.com/de/model/47c210f5 je pozitivní skylinklive, sledovaní.tv mi běží úplně bez problémů 2 gB v pohodě stačí velká výhoda je třeba u tohoto modelu vestavěný chromecast zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Re:...Antonio20: kdyz budes mit cas ... privitamchalani fakt velmi pekne dakujem !!!! cenim si to vsetko dobre a nech sa dari ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Android Tv skusenosti2gb staci, akurat ten multitasking tam moc mozny nie je. Teda v praxi ked mas pustenu jednu aplikaciu, odides z nej, pustit si druhu, odides aj z tej a pustis si zas tu prvu appku tak sa startuje znova. Ked je viac RAM tak po spusteni aplikacie co bola spustena predtym sa dostanes do toho stavu aplikacie kde bolo naposledy z nej odidene. Snad som to napisal aspon trochu zrozumitelne :)Doma mam trosku lepsie cinske krabicky so 4 GB RAM (do ktorych som dal Android TV vytiahnuty rusmi z nvidie shield - ide to lepsie ako ten povodny tabletovy android co tam bol), android v TV philips s 3 GB RAM a Nvidia shield s 3 GB RAM. Ten android v TV je sice najpomalsi, ale urcite sa to na appky ako youtube, HBO GO, Netflix ci KODI (stream cinema) pouzit da. Vyhoda ze vsetko je autorizovane v 4K a proste nemusis prepinat HDMI vstupy a dalsie dialkove. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostioprava: ta TV philips je samozrejme s 2 GB RAM. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
....jasne pochopil somtak povodne to mala byt extra krabica, ci uz nvidia china google chromecast ci neaky eu android box, nakoniec padla volba ze sa zriadi cisto miestnost len na pozeranie filmov serialov ... cize je tam viacero dovodov preco ist do niecoho noveho ... ak by som mal riesit len na "non smart" tv tak volim vyssie spominane, ale kedze s android tv nemam ani za mak skusenosti tak som sa radsej spytal ... samozrejme ma to aj svoje vyhody aj nevyhody, takze chce si to len zvyknut :) este raz vdaka za kazdy podnet, cenim cenim! vsetko dobre, nech sa dari ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiMohu napsat tohle:Sony KD-55XF9005, model roku 2018 Android 8.1.71.071, devítku jsem zatím nedával, protože nevím, co to udělá --- Paměť-interní sdílené úložiště 8.8 GB --- Aplikace lze případně přesunout na USB zařízení, čímž se dá uvolnit interní paměť. V helpu píší, že ne úplně všechny aplikace takhle jdou přesunout. --- Zkušenosti-když si zaplácáš paměť hrami typu Asphalt nebo letecký simulátor +Kodi a všechny možný repozitáře, tak se snadno dostaneš do bodu, že grafika nestíhá, a buď browser nebo youTube začne pruhovat. Pomůže promazání mezipaměti a uložených dat, případně odinstalace paměťově náročné appky. Všechny tyto úkony jsou snadno a intuitivně proveditelné. Menu k tomu je přehledné a srozumitelné malému dítěti. Na rozdíl od LG je to dělaný pro lidi. Televizi mám rok, zpočátku, než jsem se zorientoval s tou pamětí se mi to párkrát seklo. Teď to jede už přes půl roku bez problémů, proběhlo několik automatických aktualizací, myslím že aktualizace jsou plus. --- Záchrana. Když se dostaneš do problému s pamětí a sekne se to, odpojit přívod proudu a znovu zapnout, naskočí aktualizace a jede to. Předpokládá se připojení k síti. Poslední záchrana je továrko, použil jsem to jednou. -- Netflix nepoužívám, nevím kdy bych na to koukal, když mám plnej balkon satelitů. --- Filmy- televize + Av reciever-velmi dobrá spolupráce, filmy pouštím po síti z disku. Připravuju sice NAS, ale jenom proto, že má print server a fotím, jinak jsou to vyhozený peníze, stačí to tahat z disku z holého PC bez monitorů. ---pokud připravuješ filmovou místnost, doporučuju k tomu AV reciever, pořádný bedny, a dostatek zásuvek 220V. Spolupráce přes ARC - automatické vyp/zap a přepínání DD 5.1/Stereo při reklamách a zpět-výborná --- Přes USB jsem připojoval i klasický 3.5palcový HDD 2TB a pomocným napájením, žádný problém. Testoval jsem to na Ready Player ONE, 40GB, síťová karta i USB stíhá. --- Audio - VLC v mojí telce neumí Dolby Digital 5.1, možná najdu příslušnou verzi, ale KODY to umí |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
MMorousdakujem !tusil som neake limity, ktore si mi aj ty potvrdil, kde su uskalia a kde prichadza trosku limitacia systemu android, mozno o rok dva tieto limity budu posunute dalej vsetko dobre, nech sa dari ... ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostija mam Sony Android TV model 2015 a pravda, neni uplne nejrychlejsi. Pohyb v hlavnim menu a spousteni aplikace par vterin trva. nicmene pokud uz je aplikace zapnuta, tak pohyb v ni je naprosto bez problemu. pouzivam Netflix, Skylink Live, Telly, HBO GO. Hodne zdaru pri vyberu! :) |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiNa Thomsone Netflix alebo Magio go bežia nádherne.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@alfasexKolega má TLC s Androidem, stejné zkušenosti. Kupoval to se sedmičkou, dal tam osmu, devítku nedával, taky neví, co to udělá. KODI-dost si s tím hraje, nemá problémy. Přitom je to levná 50Hz telka. Má i SONY a ví tedy porovnat--- směr Android pro televize je odstartován a divil bych se, kdyby se z toho nestal standard. Paralelně také probíhá tvorba aplikací. NeAndroidové OS to budou muset řešit. |
MMorous
![]() |
|
@alfasexMám dva android boxy 2 GB aj 4 GB-ový. Box s väčšou pamäťou RAM je znateľne oveľa rýchlejší, preto zabudni na vyhliadnutý box s 2 GB RAM. Radím ti, kúp si napríklad tv box H96 MAX 8K ULTRA, ktorý mám a dá sa zohnať za 50 €. Na Bazoši aj lacnejšie. Ide na ňom všetko - Netflix, Magio Go, O2 TV a pod. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiS těmi boxy opatrně, spočítat dráty, HDMI vstupy, zásuvky 220V. Každý přístroj jsou 2 dráty navíc, u Android Boxu 3, pokud to nehoníš po Wifi.AvReciever+satelit+přehrávač+box, další přehrávač, konzoli nebo něco jinýho můžeš připojit přes AV Reciever. --Taky spočítat ethernety |
MMorous
![]() |
|
RE: Android Tv skusenostiMMorous: zatial to vypada len na jednu zastrcku 220V len samototna TVKarner: jasne, len ja riesim TV s androidom ... ak by som chcel skrinku tak siahnem po google chromecast IV ... vsetko dobre, a dakujem ! Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
@Karnerjj je to slušný box ten H96 MAX ale na NEtflix koukat v 480p není to pravé.Certifikaci pro Netflix tento box nemá |
lubos32
![]() |
|
@MMorousJak píšeš....Android TV, či Google TV se prosadí jako hlavní OS v televizorech, tak jak to udělal Android OS v mobilech. Výrobci televizorů na to velice rychle přejdou. Je to hotový systém se všemi televizními aplikacemi. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |