![]() |
|
VU+ ZERO 4K: samovolne vypinaniAhoj, mam doma tyto dva prijimace. Z niceho nic se mi zacaly vypinat (treba po 3 minutach). Zacne to tim, ze vlevo nahore se objevi symbol ptaka - takze bezi nejaky proces. Najednou prijimac prestane vysilat do televize, takze HDMI na televizi zacne hledat zdroj. Pripojeni pres IP adresu do prijimace taky prestane jit. Mate nekdo tuto zkusenost? Zadny update pred restarty neprobehl, jeste vcera vecer vse bezelo v pohode. Musim vypnout/zapnout zadnim tlacitkem. Pak zase par minut jde. Pripadne kde bych nasel nejaky crashlog? Diky |
Trevi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K: samovolne vypinaniAsi jsi tam dal do něj něco špatného co se mu nelibí. Buď nová instalace nebo přeinstalovat ze zálohy pokud máš. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K: samovolne vypinaniA co treba problem s mount pointem nebo obecne problem na siti? To by mohlo byt, pokud to bez predchoziho zasahu zacly delat oba prijimace. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@TreviNo dal si málo informácií, ale skús nastaviť DHCP, alebo nastav v routri pevné IP adresy, aby im prideloval router,lebo vyzerá to na problém s IP adresou napríklad. Ale môže byť aj to, čo Fanyn napísal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K: samovolne vypinanitak odpojil jsem sitovy NAS a je to v pohode. Nic jsem nemenil, tak nevim, co se pres noc stalo :) |
Trevi
![]() |
|
@TreviAle môže byť, že Ti router pridelil alebo nasu rovnaké IP adresu, alebo pozri aj nastavenie mountpointu ako Ti tu už niekto písal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@PeterskNo u obou SAT i NAS mam fixni adresu nastavenou na routeru... |
Trevi
![]() |
|
@TreviPokud ti to router umoznuje tak si ho nastav tak aby ti prideloval ip adresy ktere si navolis podle Mac adres zarizeni,to je nejspolehlivejsi jinak obcas muze dojit ke kolizi ip adres. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@bistrojo, tak to mam - IP binding ... to je v pohode. Ale vyresil jsem to - problem byl s pripojnym mistem (proste jsem to nastavit znovu, pred lokalni cestu jsem dal "/", coz po ulozeni stejne zmizi...). Tak nevim, ale jede to :) |
Trevi
![]() |
|
![]() |