![]() |
|
Filmbox live je nyní Filmbox+Na Google play je ke stažení nová verze Filmbox live, nyní pod názvem Filmbox+. Kromě nového designu došlo k rozšíření nabídky filmů, včetně přidání českých.Není to sice Netflix, nebo HBO Go, ale ke zlepšení a oživení aplikace určitě došlo. Jen pro zajímavost a případné uživatele. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Filmbox live je nyní Filmbox+Tuhle službu maji jen nymandi :D Kdo ma neco v hlave by si to nezaplatil, ani kdyby mu to dal nekdo se 70% slevou :D |
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Filmbox live je nyní Filmbox+Nejde mi tam přihlásit, vždy to bylo přes operátora u mě tedy freesat, se stejným heslem jako do můj freesat. Teď to nefunguje, ví někdo jak na to. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
@rybářMusíš zavolat na linku Freesatu , aby tě tam znova zaregistrovali a aby ti poslali nové přihlašovací údaje a slevový kupon na celý rok. Já jsem to taky musel řešit už v prosinci. Nyní mi to chodí parádně na 5 zařízeních !!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@hifikDíky za info ... |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
@rybářJe to v podstatě tak, jak říká hifik. Je třeba se znova zaregistrovat na filmboxlive.com z počítače. Z mobilu to nejde, protože při otevření webu to bude odkazovat na stažení aplikace.Po registraci je potřeba v nastavení účtu najít,, vložit slevový kupón" a poté zadat kód, který dodá freeSAT e-mailem. Je to trochu krkolomný, freeSAT mě poslal i postup, ale už to nemůžu najít. Nejspíš ho pošlou i s kódem. U mě to vyšlo až na podruhé, poprvé mi poslali postup bez kódu. |
acce
![]() |
|
RE: Filmbox live je nyní Filmbox+Ja nevim, jeste jak to zacinalo jako NonstopKino, tak jsem si rikal, konecne slusny filmovy kanal v zakladni nabidce. Nyni se tam nedodivam na zadny film. Maji takovou zvlastni filmovou knihovnu![]() Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
Tady je přesný návod na registraciREGISTRACE DO SLUŽBY FILMBOX LIVE1. Na stránkách www.filmboxlive.cz zvolte v pravém horním rohu tlačítko Přihlásit se. 2. V pravém horním rohu klikněte na tlačítko Registrovat se. 3. Nyní zadejte jméno nebo přezdívku Filmbox účtu, Váš e-mail a heslo, kterým se budete přihlašovat do služby Filmbox Live. Klikněte na tlačítko Registrovat se. 4. Na Vámi uvedenou emailovou adresu dojde uvítací dopis v anglickém jazyce, klikněte na červené tlačítko Confrim Account čímž dojde k dokončení registrace. 5. V novém okně prohlížeče se Vám zobrazí potvrzení o dokončené registraci v anglickém jazyce. Klikněte prosím na červené tlačítko s textem Login. 6. V pravém horním rohu klikněte na tlačítko Přihlásit se. Zadejte údaje pro přihlášení: e-mail, heslo a klikněte na červené tlačítko Přihlásit se. 7. V pravém horním rohu klikněte na Vaše jméno (název účtu) a dále na možnost Můj účet. 8. V sekci Podrobnosti o předplatném zvolte možnost Redeem Voucher. Vložte číslo voucheru, které najdete níže pod tímto návodem a potvrďte červeným tlačítkem Redeem Voucher. 9. Voucher je akceptován a Vám se zobrazí informace o 12ti měsíčním předplatném, které se nyní začíná čerpat. 10. Kliknutím na tlačítko Návrat Domů se dostanete do hlavní nabídky a můžete si plně vychutnat službu Filmbox LIVE. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@faustJá ti rozumím. O většině filmů jsem taky asi nikdy neslyšel. Ale teď se to kapánek zlepšilo, ne že bych to nějak detailně zkoumal, ale vybrat se tam už trochu něco dá. Třeba ty český filmy, nebo pro děti Shrek. |
acce
![]() |
|
![]() |