![]() |
|
Prenosný mini lcd HyundaiUž ste mi na tomto fóre viac krát poradili a preto sa obraciam po radu.Včera sme vypratovali u suseda jednu izbu mal tam všetko možné a chce tam izbu pre vnúčatá.Našiel som tam malý TV Hyundai PDL 983 Dvbt podľa štitku na zadnej strane ktorý je už slabo čitateľný.Dnes som ho vyčistil a rozobral a vo vnútri vyzeral celkom obstojne až na bateriu tam sa nedá nič prečítať.Doma som mal nejaký adapter so sencor dvbt prijimača 9v450 neviem čoho už sa nedá prečítať.Pripojil som ho do zdierky a vedľa sa rozsvietila červená malá ledka.Nechal som hodinu zapnutý ten adapter a potom som dal od tv antenny kábel a skusil zapnúť aj sa zobrazilo hyundai a dvakrát bliklo a ladenie dal som automaticky a naladilo mi rtvs a jojky nechal som ho zapnutý a po piatich minutach naskocila v hornom rohu ikona batérie a vyplo.Skušal som nechať nabijať aj dve hodiny ale najviac 10 minút išla.Bateriu som premeral ale aj pri dvojhodinovom nabijaní mala 6.8volta.Som pozeral na nete taký istý je aj sencor ak máte niekto taký tv napíšte mi hodnoty adaptera a ak viete aj hodnotu batérie má 3 vývody Červ,Biely a čierny.Budem mať zabavku keď pôjdem niekde na kopce loviť signál. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Prenosný mini lcd Hyundaisencor má adapter 9V 450mAHyundai má mít napájení konektorem 12V/1A Ale pokud to někde dlouho leželo, tak baterka už bude asi na odpis.Asi došlo k úplnému vybití a to Li-Ion bateriim nesvědčí. Navíc k čemu je takový střep jen s DVB-T ( H264)? Na SK tam už snad vysílá jen pár vysílačů a do roka zmizí asi i ty |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
to je jednoduchépotřebuješ adaptér 12V, 1,3A. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Prenosný mini lcd HyundaiU nás sa ešte dá prijimať pár programov.Ale má av vstup a usb.Sused mi doniesol aj diaľkový ovladač bola vňom 3vbateria dal som novú bateriu zautokluča stojoty presné taká istá skusil som cez mobil ledka blikne ale dosť slabo nereaguje. Tak ten adaptér 12v 1A alebo 1.3A.Adapter je nejaký špeciálny na tú lion bateriu alebo môže byť aj obyčajný.Aj tá batéria musí mať 12 voltov či menej.Niečo poznať trochu 1200 alebo 1400Ah isto neviem.Ďakujem vám budem zháňať nejaký adapter a potom ak budem vedieť hodnotu tak aj nejakú bateriu zożeniem. ![]() |
niglabi
![]() |
|
RE: Prenosný mini lcd Hyundaijestli je to 1A nebo 1,3A už je jedno |
lubos32
![]() |
|
RE: Prenosný mini lcd Hyundaitřeba tohle:https://www.tv-anteny.cz/ac-adaptery-neoriginalni/107-napajeci-zdroj-12v-1a.html jen si ověřit typ ( průměr konektoru) |
lubos32
![]() |
|
RE: Prenosný mini lcd Hyundai@lubos32.Tak nakoniec som našiel adapter čo som mal na dobijanie gelových batérií skoro taký ako si mi poslal link.Má aj takú koncovku aj klieštiny.Dajú sa vymeniť.Hodnoty sú 12v800mA 230v19w ide dobre dokonca sa rozsvietila aj zelená ledka ale keď som vytiahol adapter tak batéria vydržala necelé 4 minuty.Tak ešte tú bateriu musím niekde zohnať aj niečo podobné keď aj taká nebude. |
niglabi
![]() |
|
![]() |