![]() |
|
Výměna modemuVe vyučtování O2 se objevilo,že Váš modem je zastaralý a neumožňuje čerpat rychlost a kvalitu Internetu ve Vašem tarifu. Připojení s modemem Comtrend VR-3026e v2 nemám potíže a to i při přehrávání tv ve 4k přes wifi.Tak nevím jestli chtějí vytahnout ze mě peníze za nový modem /stávající byl za 1kč od O2/ Rychlost připojení mám 31.13/3.75 Mb/s Pokud bych kupoval nový který je vhodný pro O2? Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Výměna modemuAhoj Jardo, mě taky psali SMS a volali z O2 že mám zastaralý modem a že mě pošlou nový HD. Tak jsem jim řekl že mě modem podporuje rychlost 100Mbs a že mám rychlost 50Mbs a že mě to stačí a modem měnit nebudu. Od té doby dali pokoj. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
RE: Výměna modemuKlasická vábnička na nákup nového zařízení. 😁 Jestli ti tvůj současný modem vyhovuje, tak bych asi neměnil, jedná se sice, co se týká funkcí, o základní model, své ale zastane. Pokud by jsi chtěl něco lepšího, pak můžu z vlastní dlouholeté zkušenosti doporučit dsl modemy od Asusu, pokud něco extra pak od FRITZ!Box, jsou skvělé ale zatraceně drahé.. Jinak ta rychlost downloadu nic moc při tarifu 50/5.. Záleží samozřejmě jak ji měříš, je tam spousta proměnných, ale obecně je 50 Mb/s maximální dosažitelnou rychlostí, nikoli garantovanou rychlostí pro každého zákazníka.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Výměna modemuLoni jsem měl možnost koupit za 1/3 ceny ten jejich drahý box.Napřed jsem si ho vyzkoušel a ten Comtrend pro mě vykazoval lepší výsledky v příjmu wifi.Stando zdrávím. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
@JarousVčera jsem tady psal o té výměně modemů O2TVhttps://www.parabola.cz/forum/topic-101831/ Bezplatná výměna koncového zařízení V rámci Zvýšené servisní podpory vám, pokud to bude potřeba, zdarma vyměníme modem nebo router, a to až 2x během 12 měsíců. Pro bezplatnou výměnu zařízení je potřeba mít zařízení koupené u O2 a mít k němu doklad. https://www.root.cz/zpravicky/adsl-pripojeni-konci/ https://www.lupa.cz/clanky/o2-tv-prejde-na-odolnejsi-platformu-bude-mit-nove-funkce-i-set-top-box/ Ostatní najdeš na webu |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousJeden zásadní malej problém.Kdo schovává 15 roků učtenku a navíc za korunu![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Výměna modemuustredny dneska podporujou i vdsl3 profil 35b. pokud jsou na ni napojeny modemy ktery neumej lepsi, tak brzdej sit vsem ostatnim. majitele tedlech starejch vykopavek by meli tyhle modemy vyhodit a poridit novou techniku. to ze mate zaplaceno 20 a vas modem umi max 50 je ukazkovej pripad kdy kuli vam nemuze vyssi rychlosti dosahnout X dalsich lidi okolo vas a pak vlastne i vy sami.ale delejte jak umite. vase karma. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsCo to píšeš za blbosti? Já můžu někoho brzdit? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Výměna modemujasne, modem pouziva horsi modulaci a rusi ostatni. nekde tady u me je pacient po jehoz pripojeni mi spadla rychlost z 45 na 30. nastesti diky vektorovani mam zase 40 ale ten dem.ent co musel usetrit za modem je na pest.vubec se cetinu nedivim, ze chce mit vsude svoje modemy. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@Jaroustú účtenku mi uschová moja banka. minimálne tak dlho sú uložené pohyby na účte.a zaujímavosť - vedel som, kedy som kúpil dvd prehrávač, aj na ktorej pokladni tesca som platil, z kasy vytiahli doklad a vzali reklamáciu. |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
![]() |