![]() |
|
T-Mobile SAT TVJe možné si koupit CA modul pro sledování T-Mobile Satelitní TV.Popřípadě jaký mi doporučíte, aby fungovaly všechny jejich programy. Nechci jejich přijímače, nemám je kam umístit, mám TV na stěnách a T-Mobile žádné moduly nenabízí. |
krejcim
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 96 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVBohužel pouze jejich set top box. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVNa sat kasli, internet ma lepsi fce![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maroško
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@krejcimTak si vysekaj dieru do steny, vložíš do diery box aspoň ti nič nebude trčať so steny!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVTmobile ❤️❤️❤️ |
Maroško
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVTo by se mohlo brzo zmenit. Digi sk zacne nabizet novejsi modul s integrovanou kartou, ktery umi i automaticke stahovani seznamu stanic po vzoru fastscan. Pro starsi prijimace s CI slotem bez CI+ verze je ale tento modul uz nefunkcni v CI slotu. Takze bude zalezet na T-mobile.cz, zda tento modul nagra zacne take nabizet svym zakaznikum. Uvidime, cas ukaze. Kde by mohl byt u nas s vetsi pravdepodobnosti nabizen je podle me u Telly. Nechme se prekvapit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVAz bude u T-Mobile nabizen i cam modul tak bych teprve o tom zacal uvazovat. Do IPTV se mi nechce vzhledem k obcasnym problemum v siti v soucasne dobe, kdy je dost vytizena. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@mmiriboyMám jenom 10cm silnou stěnu, jaké má box rozměry? Ať nemám kabely ve sprchovém koutě?![]() |
krejcim
![]() |
|
@krejcim, allT-mobile skutečně letos začne nabízet CA moduly s integrovanou kartou, potvrdili to na facebooku. Už měly být ke koupi, ale skladové zásoby, které měly jít na trh v těchto měsících se stahovaly zpět, místo nich se budou zavádět nové, technologicky dokonalejší, tzn více zabezpečené. Hned jak to bude možné, tak je také vyměním místo stb.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@HYPERJá mám ten stejný názor co ty, to je hlavní důvod, proč chci pořát přes satelit. Internetovou TV máme jako doplněk v mobilech a mohu přes Chromecast pouštět v jaké tv chci, ale satelit je pořát lepší, hlavně na 100hz TV rychlé záběry, hlavně sporty jsou přes sat stále lepší. A taky zvuk v 5.1 na některých kanálech... |
krejcim
![]() |
|
@ScruffyDíky, díky Scruffy. Takovou informaci jsem také potřeboval. Našel by jsi ten článek prosím? Takže to vypadá, že budu čekat. V T-mobile prodejně ani na lince mi nejsou schopni na můj dotaz odpovědět. Proč neděláš v T-Mobile ředitele, když víš to co oni ani netuší? |
krejcim
![]() |
|
@krejcimUrčitě by to šlo dohledat, někde v komunitě, narazil jsme na to čistě náhodou, kdosi tam řešil tento problém s absencí modulu a moderátor uvedl toto info od technického oddělení. Tak snad to nebude trvat stejně dlouho jako třeba u O2 vývoj aplikace pro Android Tv a mi jako zákazníci budeme zase spokojenější..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@MaroškoA kde máš slovenské programy? A už jsi viděl kabelovku UPC?Možná jsi zaspal dobu ty Československo |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: T-Mobile SAT TVPrej kabelovku![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maroško
![]() |
|
@Maroškoano mas pravdu v Ceskoslovensku je nejlepsi, ale v Cechach NE. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@ScruffyTak pokud skutečně T-Mobile nabidne modul, tak bych mozna o nich začal uvažovat, protože SD Nova mi prestava stačit. IPTV odmítám protože má omezenější funkce oproti satuT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 129 |
![]() |
|
@krejcima neni lepsi si poridit levnější DIGI SK s modulem? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lubos32Nevím, neznám nabídku, ani jak to v čechách pořídit taky nevím, potřebuji 4 karty 4 moduly. T-Mobile poměr cena/programy mi přijde hodně zajímavá. Potřebuji také Eurosporty a Premiersport a co nejvíc dalších sportovních programů je bonus. Navíc mám u T-mobile telefony, tak bych to měl od jednoho dodavatele, to ale není podmínka. Chci zrušit Freesat a možná i Telly tím pádem. |
krejcim
![]() |
|
@lubos32Tak Luboši určitě ne, není tam Nova a Prima. |
krejcim
![]() |
|
@JanMIPTV ma obmedzenejsie funkcie ako SAT? To snad nemyslis vazne? April uz bol.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aA muzu nahravku z IPTV přehrat i mimo oficialni aplikaci a vysekat z ní reklamy? 14denní archiv mi opravdu nestačí. Tam už ty reklamy nepujdou za chvili ani přetáčetT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMZ aplikacie ju samozrejme dostanes (ak si ju nahras na externy disk), z STB ju nedostanes, ale ak si ju nahras, tak ju tam mas ako dlho chces. Nemyl si nahravky a archiv. O archive mozes na SAT akurat tak snivat. A reklamy samozrejme idu stale pretacat. A to pretacanie je urcite rychlejsie a pohodlnejsie ako vystrihovat reklamy. A naco je to vobec dobre, ked pri kazdom prehrati ich mozes prekocit?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@krejcimTady je k tomu něco. Ostatní si snad najdešhttps://www.t-mobile.cz/t-mobile-televize?campaign=1400a01_|_SRCH:_TELEVIZE_+_Brand_(EX)&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjbtB9dbicxPWkqskkeVGWSTNlDNUVoFiNteO9FpaqtPo60R_CrqVhwaAg_AEALw_wcB |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousTed jsem si vsiml ze zrusili ten nejnižší tarif, tak to do toho asi nepujdu. Jsem myslel že by to šlo jako "DVB-T2 v HD". Kanaly jako Eurosport nebo HBO nepotřebujuT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@krejcimNova a Prima tam sice není,ale Prima v použitelné skoro HD kvalitě je v DVB-T2 a Nova v HD snad ani potřeba není.A nebo si k tomu pořídit nějakou internetovou TV jen pro tu NOVU HD DIGI SK komplet + 4x modul 590,-Kč/měsíc Tmobile L + 4x STB ( moduly zatím nemají) 799,-Kč SKYLINK digital základ (internetová TV 64progr 36v HD) 119,-Kč |
lubos32
![]() |
|
@JanMjestli myslíš tarif XS za 149 , tak ho nezrušili, jen ho neuvádí v hlavní nabídce. Normálně ho pořídíš - jen si o něj musíš říct.https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Cenik_sluzeb_T-Mobile-II.pdf nebo za 119 základ od Skylinku- DIGITAL 63 progr 36 v HD ( tam ale není NG, NG Wild jako T mobile) |
lubos32
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |