![]() |
|
Problém s ci modulem Irdeto Skylink readyZdravím, mám tu problém , modul modrozelený , jsou na něm mapy Čr a Sr, fungoval naprosto bez problému , najednou píše že potřebuje aktualizaci a vzápětí stahování selže a stále dokola,budu se opakovat ale ani 7 minut rozhovoru se Skylink expertem nevedlo naprosto nikam , nejvíc mě pobavilo když mě vysvětlil že pokud mě hraje ct 24 a tv lux že mě nedokáže pomoct a mám se obrátit na autorizovaný servis![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Problém s ci modulem Irdeto Skylink readysprávne poradil... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Problém s ci modulem Irdeto Skylink readyJestli jde o modul SMARDTV CA Irdeto Eurocam, tak ten přišel o licenci Irdeto už v roce 2015.Viz https://www.parabola.cz/zpravicky/27566/novy-ridici-firmware-pro-moduly-irdeto-smit/Poslední soft do něj vyšel snad někdy v roce 2012. Nevím teda, co by si v něm chtěl ještě aktualizovat a odkud. OTA upgrade určitě pro tento modul není. Vypadá to, že hodil kožku, Skylink ti to ale opravovat nebude. Zavolej servisáka a nebo kup nový. Druhá možnost tě vyjde podstatně levněji.... koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
To:DiaboltpDíky , přesně tohle jsem potřeboval vědět![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubisnepíšeš v čom máš ten modul strčený, predpokladám TV.MYslím predvčerom tu bola podobná téma, tak odpovedám to isté čo tam: kup viacero typov v Alze, vyskúšaj ktorý ti bude fungovať najlepšie (zbytočné hlášky pri štarte resp. prepínaní, funkcia nahrávania, funkčnosť zvukových stôp na rôznych programoch a pod) a ten čo bude najlepší nechaj a ostatné vráť |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
![]() |