![]() |
|
O2TV-kolečko jak u DVB-T2Zpráva z tisku - Desetitisíce lidí musí měnit staré set-top-boxy, protože O2 za půl roku přejde na platformu, která nebude s původními zařízeními kompatibilní |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 425 |
![]() |
|
prvotřídní dezinformacenapiš kdo bude co měnit?v tiskovém vyjádření nic takového není, leda že mi něco uniklo? vyjádření o2 z 2.2.2001 |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
oprava2.2. 2021![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@MMorousPouze ten nejstarší íSTB? ostatní pojedou i potom |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: O2TV-kolečko jak u DVB-T2Výměna set-top boxůMezi zákazníky jsou dnes tři generace set-top boxů. Nejstarší z nich, kterou využívá méně než 80 tisíc klientů, bude nutné úplně vyměnit. |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 897 |
![]() |
|
RE: O2TV-kolečko jak u DVB-T2Končí iP4.tv EVO4-T.1. dále jen EKT DID7006 + O2 Set Top Box NG + nový z Android TV....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@habrZajímalo by mě. co s boxem "Nové generace"... tam se bude moci flashnout ATV? |
michalnew
![]() |
|
@michalnewTam bude nahrán nový soft Android Tv , který bude i v novém boxu...Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrNo to jsm teda zvědav, jak to chtějí fyzicky udělat.... ke stažení dají nějaký SW který nacpu na USB a ono se to nabootuje? :-) bylo by to fajn, ale nevěřím... |
michalnew
![]() |
|
O2TV-kolečko jak u DVB-T2Nějak tomu nerozumím, vy máte settopbox na O2? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: O2TV-kolečko jak u DVB-T2Právo 8/2 2021 str.17Nutně měnit se budou jenom nejstarší boxy Zůstávají kovové tarify tarify/bronzová-stříbrná-zlatá, M-L-XL se převedou na nové a bez závazku U modernějších boxů bude stačit aktualizovat ovládací SW. Lidé si také budou moci pořídit chytřejší box s Androidem, který O2 teprve představí, nebo appku v televizi, konzoli atd. Má to mít nové menu, profily členů domácnosti a rychlejší přepínání Přechod bude postupný v druhé polovině roku. Zákazníci budou včas kontaktování. |
MMorous
![]() |
|
@sateliťáka jak chceš sledovat O2TV v plném komfortu? Aplikace v LG Smart TV je parodie, o apce v Google Play ani nemluvě.... Jiná možnost ani není. O sledování O2 v Archivu CZSK se nebavím, to je spíše jen placebo |
michalnew
![]() |
|
@MMorousNa papíře to zní pěkně, ale víš jak... jsme v Česku :-) |
michalnew
![]() |
|
Tiskové centrum O2Největší digitální televizi v Česku, která loni překonala hranici 529 tisíc aktivních služeb, čeká v roce 2021 řada velkých změn. Služba O2 TV letos přejde na robustnější platformu a představí moderní set-top box. Diváci se tak mohou těšit na uživatelsky příjemnější ovládání, nové funkce i nejlepší obsah na trhu.Operátor O2 pokračuje v inovacích své digitální televize. V letošním roce představí novou televizní platformu, na kterou plánuje postupně převést celou bázi svých zákazníků. Majitele O2 TV tak čeká v průběhu roku 2021 celá řada novinek. " Díky nové platformě nabídneme divákům například nové, přehledné a uživatelsky přívětivé televizní rozhraní s možností vytvářet profily pro jednotlivé členy domácnosti nebo ještě lepší třídění obsahu a rychlejší přepínání," vysvětluje Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb, a dodává: "Zákazníci si budou moct pořídit také moderní set-top box a dočkat by se měli i majitelé většiny chytrých zařízení, pro které bude televize nově dostupná." . Robustní platforma i nové funkce O2 TV letos projde největší technologickou změnou od roku 2013. Tehdy operátor představil jako první na trhu novou platformu s funkcí Zpětné zhlédnutí. "Tentokrát je před námi mnohem větší výzva. Na nové technologické řešení budeme převádět více než půl milionu zákazníků," komentuje situaci Josef Dočkal, produktový a technický ředitel O2 TV. Dodavatelem nové platformy pro O2 je společnost CETIN a.s. Ta bude nově nabízet poskytovatelům televizního vysílání napříč globálním trhem stabilní robustní platformu, kterou je možné modulárně upravovat na míru, a využívat tak nejmodernější funkce i kopírovat světové trendy v oblasti sledování televize. Samotný přechod všech zákazníků na novou platformu bude probíhat postupně během několika měsíců v druhé polovině roku. "Uděláme maximum pro rychlý a bezproblémový přechod na novou O2 TV. O termínu i samotném průběhu akce budeme každého zákazníka včas informovat," vysvětluje Josef Dočkal. Nová O2 TV bude dostupná pouze pro zákazníky novějších " kovových" tarifů (O2 TV Bronzová, Stříbrná, Zlatá). Majitele starších tarifů M, L a XL bude proto O2 postupně převádět na tarify nové, které jsou již bez závazku. toto je ofiko od O2. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
UPC-VODAFONE tvbude se take postupne menit vsechno zarizeni od UPC 👍pokud to jeste nekdo nevi |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: O2TV-kolečko jak u DVB-T2To je taky nápad kupovat LG, když vývoj spěje k Andoidu a Sony má nové čipy v mnoha oblastech-- Servis O2TV Na dneska odpoledne jsme si se sousedem na základě nabídky při osobním jednání na přepážce O2 pozvali technika O2 na předvedení. Soused má LG, ta neumí appku, já mám Sony, tak jsem si připravil appku s uvítací obrazovkou Login/Heslo. Přišli 2 technici s boxem v ruce, ale předvést zařízení prý nemohou, protože: -- na stávajícím ethernetu UPC to neumí, protože neznají heslo do UPC -- na appku v televizi SONY se nepřipojí, protože nemají servisní Login/Heslo do O2TV Můžou ale natáhnout zvonkový drát, protože na to mají smlouvu, a to jsme nechtěli. Takže zase odešli Něco k té výměně https://www.lupa.cz/clanky/o2-tv-prejde-na-odolnejsi-platformu-bude-mit-nove-funkce-i-set-top-box/ https://avmania.zive.cz/o2-tv-projde-kompletni-promenou-bude-stabilnejsi-s-novym-prehravacem-i-aplikacemi |
MMorous
![]() |
|
@MMorousTelevizi jsem vybíral pouze a jen podle kvality obrazu, a zde nemá OLED od LG konkurenci. Vše ostatní se dá vyřešit jinakSONY TV rozhodně neumí oficiální O2TV aplikaci, pouze Samsung Tizen TV |
michalnew
![]() |
|
DodatekMám na mysli aplikaci pri Android TV, ne tu z Google play pro klasický Android, jejíž komfort ovládání je NULA |
michalnew
![]() |
|
RE: O2TV-kolečko jak u DVB-T2Nová O2 TV bude dostupná pouze pro zákazníky novějších " kovových" tarifů (O2 TV Bronzová, Stříbrná, Zlatá). Majitele starších tarifů M, L a XL bude proto O2 postupně převádět na tarify nové, které jsou již bez závazku.........S tím ale taky platí, že zákazník už nebude mít možnost se připojit na více zařízení najednou. Pokud si opět nepřiplatí 100Kč. Je to prostě další zdražení ala servisní poplatek u SkyLinku. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@michalnewtEN o2 tv BOX NG dostane aktualizaci stejným způsobem jak do ted.. Apka O2 TV SK na Android Tv Philips ....šlape jak hodinky.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@michalnew@michalnewNámitka - obě značky používají stejné nebo velmi podobné OLED panely od stejného výrobce. SONY má ale lepší software, což je snad jasné. Proto má Sony už léta o něco lepší obraz Full HD a 4k než LG. To je snad také jasné. Takže té bezkonkurenční kvalitě bych tam dal zpátečku. Navíc to neumí KODi a jiný věci. Kamarád z práce inženýr designer to koupil a nadává, kudy chodí. A že se vyzná. Něco k přečtení o tom je tady: https://www.tomsguide.com/face-off/lg-cx-oled-vs-sony-a8h-oled Vyšší prodejnost LG a Samsungů je způsobena zčásti cílenou reklamou na méně znalé zákazníky, zčásti lákadlem typu Ambilight nebo Dolby Atmos a zčásti setrvačností zákazníků u značky. Jak známo, SONY léta nepodporovalo jiný formát, než MP4, to se na prodeji a oblibě značky také podepsalo. Navíc prodavači mají provize z prodeje a to s kvalitou nemá nic společného. V současné době Sony poráží Canon a Nikon ve foto, připravuje návrat Xperie a u TV je to snad jasný. Ach ten dálkáč. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousKaždý si chválí to svoje, což jsem poznal před několika týdny, kdy jsem TV vybíral. Objektivních komentářů tam moc nebylo.... Já mám po čtyřech plazmách první OLED od LG a jsem spokojen, nikdy by mě ale nenapadlo hanit konkurenci |
michalnew
![]() |
|
![]() |