![]() |
|
superbowl koncertPřišlo to jen mě, že ten koncert Abela byl oproti předchozím letem naprosto o ničem? Žádná show, zpěv monotematický, ( nepříjemný hlas, jako by ho někdo držel za koule) |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lubos32Kto je Abel?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskten co si říká the weekend ( Abel Makkonen Tesfaye) |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: superbowl koncertByl to děs. Ale asi to bylo tím, že jsem o něm nikdy neslyšel a doufám, že už neuslyším. Extrémně trapné to bylo |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
@lubos32Co je to Abel ? |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: superbowl koncertJá si to užil, ale taky to bude tím, že ho poslouchám a show jsem si užil více než minulý rok JLo a Shakiru, a to Shakiru miluji![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
@William czNo to teda gratulujem k vybranemu hudobnemu vkusu.![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: superbowl koncertVkus je nezmysel,každý má inú úroveň vnímania,tak ako v reči slovná zásoba,podľa toho či veľa číta a v hudbe počúva,The Weeknd patrí dnes k špičke,nie je to žiadny Pavarotti,ale je to kreatívny chlapík. |
IgorDu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
@black13aMam to stejne jako WiliamCZ. Jedu 99% mainstreamT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 129 |
![]() |
|
RE: superbowl koncertJLo, Shakira, Weeknd...No a prý že gayové nesledují fotbal. Jo, vlastně kvůli fotbalistům. Weekndův hlasový projev je na moje gusto příliš heboučký, hlas sametový a docela plačtivý. Snad nedostanu ovoce. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
RE: superbowl koncertKdo se dívá na takový (nevhodné slovo) ? Metal is forever |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
![]() |