Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+Solo 4k

Zdravím. Jaký CI modul na Skylink je nejvhodnější do VU+solo4k. Dík

nemo
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

DVB-T2 tuner

ještě jeden dotaz. Má někdo ve VU+ tuner DVB-T2 ? Když tak jak se jeví obraz a jak jste s tím spokojeni. Hodně nad tím uvažuji. Dík za info.

nemo

CI modul

Má někdo tento modul TechniSat CA modul TechniCrypt Irdeto CI+ (CSlink i Skylink ready) Udajně na něj jde 2 programy nahrávat a sledovat TV. Dík za info.

nemo

RE: VU+Solo 4k

Turbo-Tuner starší model bez problémov v akom kolvek VU+ aspon na dvbt2-sk. kvalita obrazu asi nemá nič spoločné s tunerom pokial viem. CI používam momentálne Digi-sk tiež bez problémov a CI-Skylink čo mám doma ked som to skúšal tak tiež v pohode.
ak sa nemýlim tak s CI idú aj 2-programy ,ale len s jedného TP. over si to u predajcu aby si nebol potom prekvapkaný. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

modul funguje.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nezkoušel ve Vu+ přijímačích bez ohledu na image někdo profesionální moduly pro 4-12 kanálů?

Např.: "CA modul IRDETO SMIT PROFI 8"

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Dík všem za info. Jdu objednat ten TechniCrypt Irdeto CI+ Skylink redy.

nemo

Nevim jaky koupit

ale vim jaky nekoupit:Smit Skylink ready. Neni totis READY.

Wata
Registrace: 4/2006

DVB-T2 tuner

- doporučuji, funguje bezvadně, obraz též dobrý, u mě spokojenost, žádné problémy jsem nezaznamenal
- pozor musí být starší verze tuneru s paticí pro VU+solo4k
- kombinace sat a DVB-T2 je super, včetně možnosti seřadit přijímané programy do jednoho seznamu
- tuto kombinaci tunerů DVB-S/S2 a DVB-T2 používám jak v přijímači VU+solo4k, tak i v VU+ultimo4k a jsem velmi spokojen

fergus
Registrace: 12/2007

DVB-T2 tuner

Používám kombinaci tunerů DVB-S/S2 a DVB-T2 v
přijímači VU+DUO4k a taky spokojenost a všem doporučuji...

hoss
Registrace: 8/2015

DVB-T2 tuner

Měl by to bít tento tuner? https://shop.atoselektro.cz/tuner-pro-vu-dvb-t-t2-c-singl_d70899.html Můj prodejce už ho nemá a našel jsem než tady. Dík

nemo

tuner-pro-vu-dvb-t-t2-

-ano tento tuner je ve Vu+sólo 4k funkční
- existuje ještě stejný tuner, ale dual, který je lepší, jde současné nahrávat a sledovat jiný program z DVB T2
-já osobně používám tunery dual, které jsou dražší, cca za 2000.-Kč

fergus

@fergus

To už není takový finanční rozdíl, to by šlo. Je tam uvedeno že je to i na kabelovou TV. To pracuje s jakoukoli kabelovkou? U nás cca za půl roku dodělají kabelovku takže bych to využil. Jinak CI modul TechniCrypt Irdeto CI+ Skylink redy jsem tam dnes dal a pracuje dobře. Dík ještě za jedno info. :))

nemo

nemo

-úplně všechno vyzkoušeno v DVB C nemám, ale pokud budou vysílat ve standardu C, tak by to fungovat mělo
-jsou tam mraky různých nastaveni, takže si myslím, že by se to podle parametrů vysílání dalo nastavit

fergus

@fergus

Prosím tě viděl jsi někde ten dual tuner. Všude vidím jen singl. Dík

nemo

VU+Solo 4k

Možná tady: satelity.ellano.sk

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

, nemi

v současné době je to nedostatkové zboží, nikde jsem tuner také nenašel
-doporučuji se zeptat na Ab-com.cz,nebo na tvdigitálně.cz, zda by ti ho byli ochotni sehnat
-Ab-com.sk je dovozce vu+

fergus

On se oficiálně už nevyrábí. Všude je napsáno, že už je nedostupný nebo na dotaz. Některé eshopy ještě nedávno měly napsáno, že je mají skladem, ale po telefonátu se zjistilo, že to je kec. Prostě už nejsou. Na DVB-C se dá koupit FBC tuner, na DVB-T2 existuje dual tuner. Dual kombinovaný už bohužel nedělají. Někde jsem četl, že údajně ten nový dual na DVB-T2 má s nejnovějším firmwarem podporovat i DVB-C. Někdo psal, že ale nefunguje DVB-T2+C, ale že funguje vždy jen jedno. Někdo jiný zase psal, že funguje oboje. Tak nevím. Nemám jak zjistit, co je pravda a co ne.

Jinak DVB-C funguje v přijímačích VU+ s imagem VTI bez problémů, mám UPC. Karta dekóduje v jejich CI modulu.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra