![]() |
|
Octagon 8008 4K UHDDobrý večer, mám otázku nefungují mi nové programy které byly spuštěny 1.2. 2021. Ostatní stanice fungují bez problému. Skylink linka doporučuje aktualizaci, bohužel jsem zatím nedohledal co a kde![]() |
ottofon
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDTady si to přočtihttps://www.parabola.cz/clanky/6988/nefunguji-vam-nektere-programy-skylinku-zde-jsou-duvody/ |
stosun
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
@ottofonFunguje po instalaci FW Define, nejlépe se informovat u prodejce...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@stosunDěkuji za odpověď a odkaz,ale to už jsem četl. Já hledám odkaz a radu k linuxovému přístroji jak a kde stáhnout aktualizaci aby to fungovalo.Jinak mám jestě 10 let starý Kaon a na něm to běží vše včetně nových programů ![]() |
ottofon
![]() |
|
@drobečekmohu poprosit o podrobnější info v linuxu jsem začátečník, uvedený stroj mám teprve druhý měsíc, tak se učím. Díky |
ottofon
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDPodrobějši info na foru ab..., sekce Octagon![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
ottofonOctagona dej do skříně a Kaona zapoj ,nevím proč kupuješ přijimač s linuxem když nevíš jak jej nastavit.Měl jsi si koupit jednoduchý Cryptobox uhd a měl jsi po problému. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDJestli má základní technické znalosti, tak se to naučí - časem a snadno. Jestli nemá, pak máš pravdu. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínSituace může být ale i jiná. Já začal s linuxem na starém PC, potom jsem si v bazaru koupil starší AZBox HD Premium s E2, a když jsem trochu pochopil princip, instalaci přes AZUP a nastavení tak jsem usoudil, že pro moje potřeby je to zbytečné.U AZB mě třeba dostal postup při ukončení instant record. Sice jsem to zvládl ale další linuxové vychytávky jsem už nezkoušel. Fakt ale je že ten dědek AZB měl nádherný obraz. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDTaky jako začátečník mám tento přijímač nevhodný dárek....rad bych se spojil emailem s otofonem a získal par rád kde začít samo vím na jiném fóru rady....asi pro nas je to složitější samo na šrotu Amiko či zářivá nam vědomosti stačí ok |
pampalini
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDPoslední věta byl překlep Amiko či ferguson ariva ok |
pampalini
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Octagon 8008 4K UHDZo systémom define OS je to jednoduché ,ako amiko,napr.setting sa dá nahrať aj zo zálohy čo som mal octagon sx 88 optima. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
@juro1970ano, pokud v instalovane cestine pochopis co se po tobe chce a co ti box rika :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |